Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mebeyh canım iyi tatiller...tatildeim ailemin yanındayım diye fazla yeme 3 gün kaldım dikkat edicektim güya 1 kiloyla geri geldim bnce yapablirsen annene çocukları brakip yarım saatlik yürüslere çık en azindan verdigini almazsin...
Malesef bnim diyet yalan oldu toparlayamiyorum bir türlü sadece akşamları yemekden sonra pek bşey yemiorum çaya şeker atmiorum onun dışında gerisi yalan oldu oysa mayisa kadar toparlanicaktim ((
Canım yaa Haklısın.. Sorma neler yediğimi börekler çörekler çikolatalar cezeryeler sütlaçlar..
Felaket durumdayım.. Gelmeden öncede hamur işine sarmıştım halim duman..
Şimdiden pantalonum sıkmaya başladı..
Enaz 500 g 1 kilo aldım gibi..
Dur diyeceğim Yarından itibaren söz inş.
Salmıcam bu kadar.. Öptüm canım sende dikkat et kendine..
Oğlun nasıl bu arada iyileşti mi?
Psikolojin nasıl diyet yapabiliyormusun
Canım olabilir bir müddet ara ver yoksa toparlayacam diye insan daha da batıyor bunun en güzel örneği benim. Mesela bugün hafif ara tam gaz devam yarin.
i
psikolojik olarak yipratma kendini hic birsey senden onemli degil
Kızlar bende bugün Tartıldım 89 küsür çıktı. Çok üZgünüm yaaaa çok tatlı hamur işi yiyorum hemen 2 kilo almışım.. Ben napıcam.. Aslında moralimde çok kötü.. Ailemin yanında çok mutluyum ama malesef korunmamıza rağmen gelmeden önce prezervatif Yüzünden bi sıkıntı oldu ve hamile kalma ihtimalim var.. Çok Tedirginim.. Bebekler malum işte Kafayı yiyorum.. Rabbim imtihan etmesin.. Biraz zaman geçsin kan testi yaptırcam daha adet Zaman'ıma var deli gibiyim yaaa..
Napıcam ben öyle olursa. Ikincide öyle olmuştu.. Şu durumu atlatırsam spiral taktırayım diyorum.. Çok açık oldu artık kusura bakmayın.. Dertleşmek istedim..
Canım tam aklimdan sen geciyodun ben diyeti brakmak zorunda kaldım... dün mekik cekiyodum daldim ısde birden cektim acik kahve rengi leke geldi ardından açık pembeye döndü o an anladimki hamileim adetde olmadim dün ilk başta adet öncesi lekeleniyomuyum dedim ama bnim ki hemen olur bu sekilde olmaz kasiklrimda ağrıdanda öte bşey batmalar var çocuğu kucagima alamiyrum allahdan kuzenm var 17 yasinda ama bi çok seye yardim edebiliyo nse bugün test yaptım pozitif çıktı gene arada lekeler geliyo ve batmalar oluyo eşim randevu almış ta pazartesiye vermişler srekli dinlenmeye calisiyorum tapiki bebeklede bi yere kadar oluyor ilk bebegimde dusuk tehlikem vardı ignelerle durduruldu kanamam Bunda da korkmaya basladim cok zor allah yardimcimiz olsun heleki senin için dahada zor canım bnim...hayirlisi neyse o olsun
Canım tam aklimdan sen geciyodun ben diyeti brakmak zorunda kaldım... dün mekik cekiyodum daldim ısde birden cektim acik kahve rengi leke geldi ardından açık pembeye döndü o an anladimki hamileim adetde olmadim dün ilk başta adet öncesi lekeleniyomuyum dedim ama bnim ki hemen olur bu sekilde olmaz kasiklrimda ağrıdanda öte bşey batmalar var çocuğu kucagima alamiyrum allahdan kuzenm var 17 yasinda ama bi çok seye yardim edebiliyo nse bugün test yaptım pozitif çıktı gene arada lekeler geliyo ve batmalar oluyo eşim randevu almış ta pazartesiye vermişler srekli dinlenmeye calisiyorum tapiki bebeklede bi yere kadar oluyor ilk bebegimde dusuk tehlikem vardı ignelerle durduruldu kanamam Bunda da korkmaya basladim cok zor allah yardimcimiz olsun heleki senin için dahada zor canım bnim...hayirlisi neyse o olsun
Bu arada oglumda anlamis gbi memeye düştü emzirrken gogslerim çok acıyor (
Bu arada oglumda anlamis gbi memeye düştü emzirrken gogslerim çok acıyor (
Ah canım benim yaa çok sevindim güzel bir haber.. En azından benim gibi araları olur idare edersin.. İşte insan büyüğe üzülüyor ama kader kısmet.. Benim durum vahim canım yaa umarım olmaz çok korkuyorum her an Aklımda..
10 gün geçsin kan testini yaptırcam..
Sende hiç üzülme.. Insan baş ediyor iki çocukla.. Ilk Başlarda biraz yıpratıcı ama zaman ilerledikçe düzene oturuyor..
Büyüğüne çok hissettirme bence.. Doya doya başbaşa zaman geçirin.. Ben 6 aya kadar söylemedim KARDEŞ geleceğini.. Zaten çocuklar anlamıyor.. Başa gelince öğrenecekler
Bana dua et de Olmasın hamilelik.. Çok fena olur yaa.. Neyse canım dikkat et kendine.. Fırsat buldukça uzan dinlen Çok öptüm
Bu arada canım batmalar oluyor diyorsun yaa adet ağrısından farklı OLDUĞUNU anladın mı nasıl bir fark var?
Tatlım emzirme düşük riskin var ise tetikleyebilir. BBüyükse oğlun kes bence. Dr gittin mi ne dedi