Benimki de 2200 gr 44 cm doğmuştu :) benim plesantam küçük kalmış bebeği beslemeye yetmemiş doktorum risk almak istemedi bebek büyümeyince ciğer geliştirici vuruldum 1 hafta sonra sezaryenle kavuştum bebeğime2390 gr 45 cm doğdu.
Ben çok yoğun çalışıyordum hemşireyim sürekli ayakta koştur koştur çalışıyordum kasılmalarım olmuştu 3 gün yattım ciğer geliştirici filan yapıldı tekrar kontrole gittiğimde doğurdum
Afiyet bal olsunn ğcretsiz izindesin sanırsmamm bende mğhendisim ama yeniden sağlık okuyorum delimiyim neyim
Afiyet olsun canım
Aynen ücretsiz izindeyimAfiyet bal olsunn ğcretsiz izindesin sanırsmamm bende mğhendisim ama yeniden sağlık okuyorum delimiyim neyimçok iateyerek olmuştum ama şimdiki aklım oşsa lisedeyken gider atanıverirdim hemencik şu pandemi en çok bana yaradı tçvbe estağfurullah hem bebek görmeye gelenlere karşı pimpirik yapmıştım daha doğmadan pandemi yoktu bile, hemde okul uzaktan aradan çıkıverdi
Ben Torku’nun hazır ayranını içiyorum sen kendi mi yapıyorsun ayranıİyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Sabah 1yumurta ile sucuklu yumurta
Yarım domates salatalık
1dilim peynir
2ceviz
1tatlı kaşığı bal
13.00 1 elma
14.00 şkersiz sütlü kahve
17.30 soğan kebabı 1porsiyon
Bol ayran
Ben 2 yıllık yaşlı bakum okuyorum ama inş dgs yapmaya niyetlendim. Keşke hiç suları bulandırmasaydım ama nasip eşim sınıf arkadaşımdı kader şimdi bidaha okuyorum mühendislik zor geliyo Rtık özel sektör anneler iöin çok zalim sağlık özel bile olsa saatin belli ama şantiyecilik öyle değilAynen ücretsiz izindeyimsen ne okuyorsun ?
uzaktan okumak çok kolay yaaaa şansına valla
Ayy hiç sorma yaa valla tatlı aala aramazdım acı ve ekşi delisiydim tatlı bittiğinde wvde tatlı bişi olmadığında napcağıöı sapıtıyorum bitmeden yedekliyorumKızlar biz illaki ağzımızı tatlandırıyoruziyi kilo vermeler bize
Evde tatlı şeyler olunca dayanamıyorum ben geçen bitter çikolata aldım bitirdim çünkü dönüp dolaşıp yemeyeyim diye tatlı yaptığımda illaki yiyorum ama eskisi kadar değil azalttım da işte yemesek balkonlar hemen inerde işteAyy hiç sorma yaa valla tatlı aala aramazdım acı ve ekşi delisiydim tatlı bittiğinde wvde tatlı bişi olmadığında napcağıöı sapıtıyorum bitmeden yedekliyorum
Ay yemezsem aklım hep orda oluyo o daha kötü bence sürekli tatlı yada yiyecek düşğnmek acıktırıyo yani tamamsn çıkarmayı denedim olmadıEvde tatlı şeyler olunca dayanamıyorum ben geçen bitter çikolata aldım bitirdim çünkü dönüp dolaşıp yemeyeyim diye tatlı yaptığımda illaki yiyorum ama eskisi kadar değil azalttım da işte yemesek balkonlar hemen inerde işte
Bende yaşlı bakım önlisans bitirdim dgs yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısıBen 2 yıllık yaşlı bakum okuyorum ama inş dgs yapmaya niyetlendim. Keşke hiç suları bulandırmasaydım ama nasip eşim sınıf arkadaşımdı kader şimdi bidaha okuyorum mühendislik zor geliyo Rtık özel sektör anneler iöin çok zalim sağlık özel bile olsa saatin belli ama şantiyecilik öyle değilay bu dönem 12 ders aldım inş verebilirim bi sürü yabancısı olduğum şey var hepsi ezber
Aynen vallaAy yemezsem aklım hep orda oluyo o daha kötü bence sürekli tatlı yada yiyecek düşğnmek acıktırıyo yani tamamsn çıkarmayı denedim olmadı
Ben aklıma inceleri getirince yemek istemiyorum bide elbise falan yakıştıramıyorum kilodan dolayı kendimeAy yemezsem aklım hep orda oluyo o daha kötü bence sürekli tatlı yada yiyecek düşğnmek acıktırıyo yani tamamsn çıkarmayı denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?