Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Benimki de 2200 gr 44 cm doğmuştu :) benim plesantam küçük kalmış bebeği beslemeye yetmemiş doktorum risk almak istemedi bebek büyümeyince ciğer geliştirici vuruldum 1 hafta sonra sezaryenle kavuştum bebeğime

Buyurun kızlar
Dumanı üstünde Eki Görüntüle 2798963
Afiyet bal olsunn ğcretsiz izindesin sanırsmamm bende mğhendisim ama yeniden sağlık okuyorum delimiyim neyim çok iateyerek olmuştum ama şimdiki aklım oşsa lisedeyken gider atanıverirdim hemencik şu pandemi en çok bana yaradı tçvbe estağfurullah hem bebek görmeye gelenlere karşı pimpirik yapmıştım daha doğmadan pandemi yoktu bile, hemde okul uzaktan aradan çıkıverdi

Aynen ücretsiz izindeyim sen ne okuyorsun ?
uzaktan okumak çok kolay yaaaa şansına valla

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım

Sabah 1yumurta ile sucuklu yumurta
Yarım domates salatalık
1dilim peynir
2ceviz
1tatlı kaşığı bal

13.00 1 elma

14.00 şkersiz sütlü kahve

17.30 soğan kebabı 1porsiyon
Bol ayran

Bugün biraz cozuttum misafirlerden ötürü

kahvaltı 11.00
Kırmızı biberli yumurta
Yarım domates salatalık
Peynir
1 tane zeytin yiyebildik
1 bardak çay

ara 14.30
Şekersiz Türk kahvesi
2 hurma

öğle
Karnıbahar havuç haşlama
Yarım bardak ayran

akşam 19.30
1 kase çorba
Fırında tavuk patates
4 kaşık filan pilav
1 barsak ayran

23.00
Kahve yanında saray helvası yedim

Ben Torku’nun hazır ayranını içiyorum sen kendi mi yapıyorsun ayranı

Kızlar biz illaki ağzımızı tatlandırıyoruz iyi kilo vermeler bize

Aynen ücretsiz izindeyim sen ne okuyorsun ?
uzaktan okumak çok kolay yaaaa şansına valla
Ben 2 yıllık yaşlı bakum okuyorum ama inş dgs yapmaya niyetlendim. Keşke hiç suları bulandırmasaydım ama nasip eşim sınıf arkadaşımdı kader şimdi bidaha okuyorum mühendislik zor geliyo Rtık özel sektör anneler iöin çok zalim sağlık özel bile olsa saatin belli ama şantiyecilik öyle değil ay bu dönem 12 ders aldım inş verebilirim bi sürü yabancısı olduğum şey var hepsi ezber

Ben hastayım kızlar bopaz geniz ağrısı gibi bişi bebişte grip kuzum..
O yüzden sabah tarhana çorbası ikimizedeee ben ekmeksiz 2 kase 4 kepçe

Öğlen
2 dolma
1 dilim ekmek
4 yk yoğurt

Akşam
2 3 yk bamya
1 kepçe cacık
Azıcık tahin pekmez
Yanına azıcık ekmek

Kızlar biz illaki ağzımızı tatlandırıyoruz iyi kilo vermeler bize
Ayy hiç sorma yaa valla tatlı aala aramazdım acı ve ekşi delisiydim tatlı bittiğinde wvde tatlı bişi olmadığında napcağıöı sapıtıyorum bitmeden yedekliyorum

Ayy hiç sorma yaa valla tatlı aala aramazdım acı ve ekşi delisiydim tatlı bittiğinde wvde tatlı bişi olmadığında napcağıöı sapıtıyorum bitmeden yedekliyorum
Evde tatlı şeyler olunca dayanamıyorum ben geçen bitter çikolata aldım bitirdim çünkü dönüp dolaşıp yemeyeyim diye tatlı yaptığımda illaki yiyorum ama eskisi kadar değil azalttım da işte yemesek balkonlar hemen inerde işte

Ay yemezsem aklım hep orda oluyo o daha kötü bence sürekli tatlı yada yiyecek düşğnmek acıktırıyo yani tamamsn çıkarmayı denedim olmadı

Bende yaşlı bakım önlisans bitirdim dgs yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı çocukla zor olur ama yapacak bişey yok
Ben seviyorum sağlıkçı olmayı ya hemşeriliği çok özledim nöbetleri hastalarımı arkadaşlarımı uzun süre çalışıp evde kalınca zor oluyor malesef herşey yavrum için
12 ders çok yA kaçıncı sınıfsın şimdi

Ay yemezsem aklım hep orda oluyo o daha kötü bence sürekli tatlı yada yiyecek düşğnmek acıktırıyo yani tamamsn çıkarmayı denedim olmadı
Aynen valla
ben aklım bişeye takıldığında yiyorum kararında
Çünkü onu yemeyeyim de atıyorum hurma kayısı yiyeyim dersem gene de unutmuyorum
Evde de yapmıyorum tatlı olunca yiyor insn
Bugün misafirim var yatılı şimdi çay filan içcez sütlü irmik tatlısı yaptım cips çekirdek gider gari valla ya

Ben aklıma inceleri getirince yemek istemiyorum bide elbise falan yakıştıramıyorum kilodan dolayı kendime

Dünkü yediklerim +300 olarak geri döndü çok üzgünüm çok pişmanım

Nerdesiniz kızlaaaaar
Çok sessizleşti grup

Geldim kuzum, öncelikle sorularım var sana ama burdan konuşunca konu sapmış olmasın? En iyisi özelden yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…