• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Ay benim oğlan beni öldürdü yageç doğdu tam 40 haftalık ultrasona göre 40 sat'a göre 42 bitmiştim artık
Benim sezeryandı 39da alcam dedi doktor ona bike dayanamadım bu hamilelikte zaten kızımda anladı erken geldi.
36+3 te doğdu benimki de ama 34 ten sonra gelişmedi 😞
Benim de hep erken doğum riskim vadı . Yine de iyi bekledi. Doktora gittim cuma günü. Dedi çok aşağıda her an sancı başkayabilir dedi 1gün sonra cumartesi gece başladı sancım gittim. Gece 1bucuk. Doktorum yeni sezeryandan çıkmıştı. O büyük sanstı. Doğum başladı dedi. Sezeryana aldı hemen.

Kahvaltım 12:00
Kırmızı biberin üzerine yumurta 😃
Yarım domates-salatalık
Peynir
2 zeytin

ara 15:00
Şekersiz kahve-2 hurma

akşam 19:00
Balık
Salata
Yarım bardak kola 🤥🤫🤫🤫🤫
Birassss da ekmek yedim 😞

Kahvaltı 10.00 1yumurta ile omlet
Bol maydonoz
1dilim peynir
5zeytin
10 badem

13.30 şekersiz kahve 2 ceviz

18.00 tavuk sote
3kaşık bulgur pilavı
2tane minik süs biber turşusu

3litre su

Kahvalti 11:00 2 yumurtayla yumurtalı tost-cay Öğleden sonra 1 kase sütlaç 😬 akşam yarım dilim ekmek, yarım porsiyon etli güveç, 1 içli köfte, bolca salata yoğurt

Kahvaltım 12:00
Kırmızı biberin üzerine yumurta 😃
Yarım domates-salatalık
Peynir
2 zeytin

ara 15:00
Şekersiz kahve-2 hurma

akşam 19:00
Balık
Salata
Yarım bardak kola 🤥🤫🤫🤫🤫
Birassss da ekmek yedim 😞
Ayrıyeten
6000 küsur adım attım
Leslie yaptım

biraz önce yarım armut biraz da çilek yedim

2 lt su içtim

Günaydınnnn
Adet olacağım 1 2 güne o yüzden kendimi kötü şiş hissediyorum
Kesin tartıda kilo Almış olacağım bugün😞

Biraz önce tartıldım 79,9 geldim kızlaaaaarrrrer
Herkese benden bol köpüklü bir Türk kahvesi ama şekersiz 😃🎉🎉🎉🎉🎉

Bende hep tartılıyordum da kaç gündür tartılmadım moralim bozuluyor bi az çıkıyor bi çok çıkıyor en iyisi tartı günü tartılmak

Bende aynı durumu yaşadım canım 36+5te doğum yaptım ama bebeğim 34 haftayla uyumlu doğdu. Senin bebiş kaç kilo boyu ne kadar doğmuştu. Gelişme geriliğinin sebebi belli miydi?

38+4 te geldi benimki ama baya süre karnım aşağı inmişti ha grldi ha gelcek derken geldi. Bide ben kars gürültüye doğurdum anlayamadım bişi sancı falan olmadı çok ilginç tam 10 cm oldu kramp gibi bişiler oldu ama doğum için sabah 6 da gittim ertesi gün 3 te doğdu 😅 suni verdiler o bile tıklamadı bende bi terslik var heralde

38+4 te geldi benimki ama baya süre karnım aşağı inmişti ha grldi ha gelcek derken geldi. Bide ben kars gürültüye doğurdum anlayamadım bişi sancı falan olmadı çok ilginç tam 10 cm oldu kramp gibi bişiler oldu ama doğum için sabah 6 da gittim ertesi gün 3 te doğdu 😅 suni verdiler o bile tıklamadı bende bi terslik var heralde
Ayy ne şanslısın. 3cm açılmaya öldüm öldüm dirildim. Öncesinde de çektim sonrasında da sezeryan sancısı. Ama 36dan sonra sürekli sancım vardı.

Kızlar ben dğn biraz hasta gibiydim yazamadım
Dün içim yazıyorum

Sabah 11.30
2 haşlama yumurta
Dere otu maydanoz üstüne biraz peynir rendeledim
Yanına 1 dilim peynir
7 zeytin
Çay

Akşam 17
Soğanlı haşlama tavuklu yemdk gibi bişi 2 kepçe
3 yk yoğurt
3 4 biber turşu acı
Bir dilim ekmek
8 de çayın yanına bir dilim tatlı

Ha bide tüm evi topla süpür çamaşır as vs derken baya ter attım sppr sayılır bence 🤪🤪

Gğnaydın kızlar dün menüden sonra yine iradesiz davrandım. İrmik helvası yedim

Ayy ne şanslısın. 3cm açılmaya öldüm öldüm dirildim. Öncesinde de çektim sonrasında da sezeryan sancısı. Ama 36dan sonra sürekli sancım vardı.
İnşallah 2 dede öyle olur ama o kadar çok yürüyordumki anlatamam bide acı eşiğim çok yüksek ikisi böyle sonuç verdi herhalde. Allahım tüm bebeleri annelerğne sağlıkla kavuştursun acılarını üzüntülerinş göstermesin sağlıkla doğsunlar da gerisi unutuluyo zaten doğumdan sonra yook 1 çocuk yeter demiştim doğum anı stresliydi stresten açılmam durmuştu benim bi ara

Gğnaydın kızlar dün menüden sonra yine iradesiz davrandım. İrmik helvası yedim
Ohh afiyet olsun balım süt olsun aksın gitsin kaldıpın yerden devam boş su iç bebişle dans et telafi et moral bozmak yok tatlı abarrmadan serbest olsun buranız özelliği 😅😅🤪🤪

İnşallah 2 dede öyle olur ama o kadar çok yürüyordumki anlatamam bide acı eşiğim çok yüksek ikisi böyle sonuç verdi herhalde. Allahım tüm bebeleri annelerğne sağlıkla kavuştursun acılarını üzüntülerinş göstermesin sağlıkla doğsunlar da gerisi unutuluyo zaten doğumdan sonra yook 1 çocuk yeter demiştim doğum anı stresliydi stresten açılmam durmuştu benim bi ara
İnşallah canım. Bence de hareketle alakalıdır. Benim 3.çocuk hiç oturmadan bi hamilelik geçirdim. Ondan normal doğum başladı bence.

Bende aynı durumu yaşadım canım 36+5te doğum yaptım ama bebeğim 34 haftayla uyumlu doğdu. Senin bebiş kaç kilo boyu ne kadar doğmuştu. Gelişme geriliğinin sebebi belli miydi?
2390 gr 45 cm doğdu.
Ben çok yoğun çalışıyordum hemşireyim sürekli ayakta koştur koştur çalışıyordum kasılmalarım olmuştu 3 gün yattım ciğer geliştirici filan yapıldı tekrar kontrole gittiğimde doğurdum 😃

Back