36+3 te doğdu benimki de ama 34 ten sonra gelişmediAceleci davranmış bebişler :) 37+5haftalık doğdu :)
Tabi canım.Olsun ya sonuçta erken yedim bide ekmeksiztesellidir:)
Benim sezeryandı 39da alcam dedi doktor ona bike dayanamadım bu hamilelikte zaten kızımda anladı erken geldi.Ay benim oğlan beni öldürdü yageç doğdu tam 40 haftalık ultrasona göre 40 sat'a göre 42 bitmiştim artık
Benim de hep erken doğum riskim vadı . Yine de iyi bekledi. Doktora gittim cuma günü. Dedi çok aşağıda her an sancı başkayabilir dedi 1gün sonra cumartesi gece başladı sancım gittim. Gece 1bucuk. Doktorum yeni sezeryandan çıkmıştı. O büyük sanstı. Doğum başladı dedi. Sezeryana aldı hemen.36+3 te doğdu benimki de ama 34 ten sonra gelişmedi
AyrıyetenKahvaltım 12:00
Kırmızı biberin üzerine yumurta
Yarım domates-salatalık
Peynir
2 zeytin
ara 15:00
Şekersiz kahve-2 hurma
akşam 19:00
Balık
Salata
Yarım bardak kola
Birassss da ekmek yedim
Bende aynı durumu yaşadım canım 36+5te doğum yaptım ama bebeğim 34 haftayla uyumlu doğdu. Senin bebiş kaç kilo boyu ne kadar doğmuştu. Gelişme geriliğinin sebebi belli miydi?36+3 te doğdu benimki de ama 34 ten sonra gelişmedi
38+4 te geldi benimki ama baya süre karnım aşağı inmişti ha grldi ha gelcek derken geldi. Bide ben kars gürültüye doğurdum anlayamadım bişi sancı falan olmadı çok ilginç tam 10 cm oldu kramp gibi bişiler oldu ama doğum için sabah 6 da gittim ertesi gün 3 te doğdu36+3 te doğdu benimki de ama 34 ten sonra gelişmedi
Ayy ne şanslısın. 3cm açılmaya öldüm öldüm dirildim. Öncesinde de çektim sonrasında da sezeryan sancısı. Ama 36dan sonra sürekli sancım vardı.38+4 te geldi benimki ama baya süre karnım aşağı inmişti ha grldi ha gelcek derken geldi. Bide ben kars gürültüye doğurdum anlayamadım bişi sancı falan olmadı çok ilginç tam 10 cm oldu kramp gibi bişiler oldu ama doğum için sabah 6 da gittim ertesi gün 3 te doğdusuni verdiler o bile tıklamadı bende bi terslik var heralde
İnşallah 2 dede öyle olur ama o kadar çok yürüyordumki anlatamam bide acı eşiğim çok yüksek ikisi böyle sonuç verdi herhalde. Allahım tüm bebeleri annelerğne sağlıkla kavuştursun acılarını üzüntülerinş göstermesin sağlıkla doğsunlar da gerisi unutuluyo zaten doğumdan sonra yook 1 çocuk yeter demiştim doğum anı stresliydi stresten açılmam durmuştu benim bi araAyy ne şanslısın. 3cm açılmaya öldüm öldüm dirildim. Öncesinde de çektim sonrasında da sezeryan sancısı. Ama 36dan sonra sürekli sancım vardı.
Ohh afiyet olsun balım süt olsun aksın gitsin kaldıpın yerden devam boş su iç bebişle dans et telafi et moral bozmak yok tatlı abarrmadan serbest olsun buranız özelliğiGğnaydın kızlar dün menüden sonra yine iradesiz davrandım. İrmik helvası yedim
İnşallah canım. Bence de hareketle alakalıdır. Benim 3.çocuk hiç oturmadan bi hamilelik geçirdim. Ondan normal doğum başladı bence.İnşallah 2 dede öyle olur ama o kadar çok yürüyordumki anlatamam bide acı eşiğim çok yüksek ikisi böyle sonuç verdi herhalde. Allahım tüm bebeleri annelerğne sağlıkla kavuştursun acılarını üzüntülerinş göstermesin sağlıkla doğsunlar da gerisi unutuluyo zaten doğumdan sonra yook 1 çocuk yeter demiştim doğum anı stresliydi stresten açılmam durmuştu benim bi ara
Evet bugun tekrar devam :)Ohh afiyet olsun balım süt olsun aksın gitsin kaldıpın yerden devam boş su iç bebişle dans et telafi et moral bozmak yok tatlı abarrmadan serbest olsun buranız özelliği
2390 gr 45 cm doğdu.Bende aynı durumu yaşadım canım 36+5te doğum yaptım ama bebeğim 34 haftayla uyumlu doğdu. Senin bebiş kaç kilo boyu ne kadar doğmuştu. Gelişme geriliğinin sebebi belli miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?