- 26 Şubat 2013
- 2.471
- 1
- 2.846
- 333
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde en büyük korkum sütümün azalması Yiyorum o yüzden ben aç bırakmıyorum kendimiGeçmiş olsun kızlar. Bende diyete başladığımdan beri kızım çok huysuzdu. Eşim aç bu çocuk bişe yemiyosun ki süt olsun dedi. Gwrcekten akşam yedikten sonra gece emdi rahat uyudu. O yüzden sağlıklı beslencem ama porsiyon küçültmemeye karar verdim
Ben tam olarak diyete başlayalı pazartesi 2 hafta olacak 82.9 ile başlamıştım bugün 79,6 geldim çok mutluyumTartı günğmğz var mı bizim ya uoksa herkes istediği zaman mı
Ek gıdaya geçene kadar böyle devam etcem sonra diyet uygularım artıkBenimde en büyük korkum sütümün azalması Yiyorum o yüzden ben aç bırakmıyorum kendimi
Sen daha çok tazesin ben 1 yaşına girene kadar kiloyu taknadım çünkü yeme düzeni yeni oturuyo kuzum hayatımın en kilolu dönemindeyim mutsuzum ama geçici biliyorum. Ben başlarda gece hep tatlı su bol beslenme yaptım 2 kere sarılıktan yattık 3 olacaktı hatta o yüzden bol bol süt olsunda nasıl olursa olsun dedimGeçmiş olsun kızlar. Bende diyete başladığımdan beri kızım çok huysuzdu. Eşim aç bu çocuk bişe yemiyosun ki süt olsun dedi. Gwrcekten akşam yedikten sonra gece emdi rahat uyudu. O yüzden sağlıklı beslencem ama porsiyon küçültmemeye karar verdim
Benimde hassas olduğum bi konu bu yiyorum ama benim sorun doyunca kalkmamak tadını yada sevdiğim bişiyse yemeye devam etmekten kaynaklıydı onu kestim herşeyden yiyorum ha bide ekmeği kestim kızlar ben ekmek çok tüketiyordum hele bide kızarmış tereyağ içine çökelek peynir koyunca alıp gidiyo ne yediğimi anlayamıyordum yedikçe yiyordum onlara dikkat ediyorum mesela bende bu gün tartıldım 86.500 geldim ama bu g0n biraz ekmek yemiş olabilirim eksiler artıya dönmüş olabilirBenimde en büyük korkum sütümün azalması Yiyorum o yüzden ben aç bırakmıyorum kendimi
Zaten diğer türlü elim ayağım titriyo gözğm dönmüş gibi yiyorum ki o daha kötü en iyisi zorlamadan sakin sakin gitmek. Hiç yapamamaktansa yavaş yapmak daha iyidir. Az hiçten çokturCok dusuk kalorili beslenmek herzaman zararli sut azalmamasi icin normal kaloride ama asiri yagli ve faydasiz yiyeceklerden uzak durmak lazim
Burdayım canım netim bitmişti ya eşim işte olduğundan gidip yükleyemedim ondan yokum benKızlar neden herkes suspus yaaaaa
Cuma günleri demiştikTartı günğmğz var mı bizim ya uoksa herkes istediği zaman mı
Günaydın kızlar ben bugün tartılmayı unuttum. Zaten bu hafta diyett te yapamamıştım önce oğlan hastalandı şimdi de kız hastalandı. Gecemiz gündüzümüze karıştı.
Geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayin 1 haftadir yazamadim ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu gecirdim kolumu kaldircak halim yoktu
Aynen canım dikkat et yavrucağaGeçmiş olsun kızlar. Bende diyete başladığımdan beri kızım çok huysuzdu. Eşim aç bu çocuk bişe yemiyosun ki süt olsun dedi. Gwrcekten akşam yedikten sonra gece emdi rahat uyudu. O yüzden sağlıklı beslencem ama porsiyon küçültmemeye karar verdim