• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Kahvaltı 10.30
Kırmızı biberli yumurta
Peynir
Yarım domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Fırında tavuk patates
3 kaşık pilav

şuan bu mesajı yazarken irmik tatlısı çatallıyorum 😃 bugün uyumuşum biraz ara yapamadım o yüzdne

Kahvaltı 8.30
2 haşlama yunurta
Dere otu maydanoz
4 tane çeri domates
4 5 zeytin
Az biraz peynir
Çay
1 dilim ekmek

Öğle 14.00
1 kase çorba
2 dilim ekmek

AAkşam 20.00
Fırında tavuk bir but bir parça daha bişi 😄
Domates salatalık soğan
1 bardak kola
Tatlı yok bu gün 🥺😔😔

Kızlar neden herkes suspus yaaaaa

Günaydın kızlar ben bugün tartılmayı unuttum. Zaten bu hafta diyett te yapamamıştım önce oğlan hastalandı şimdi de kız hastalandı. Gecemiz gündüzümüze karıştı.

Kızlar kusura bakmayin 1 haftadir yazamadim ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu gecirdim kolumu kaldircak halim yoktu

Geçmiş olsun kızlar. Bende diyete başladığımdan beri kızım çok huysuzdu. Eşim aç bu çocuk bişe yemiyosun ki süt olsun dedi. Gwrcekten akşam yedikten sonra gece emdi rahat uyudu. O yüzden sağlıklı beslencem ama porsiyon küçültmemeye karar verdim

Geçmiş olsun kızlar. Bende diyete başladığımdan beri kızım çok huysuzdu. Eşim aç bu çocuk bişe yemiyosun ki süt olsun dedi. Gwrcekten akşam yedikten sonra gece emdi rahat uyudu. O yüzden sağlıklı beslencem ama porsiyon küçültmemeye karar verdim
Benimde en büyük korkum sütümün azalması ☹️ Yiyorum o yüzden ben aç bırakmıyorum kendimi

Sen daha çok tazesin ben 1 yaşına girene kadar kiloyu taknadım çünkü yeme düzeni yeni oturuyo kuzum hayatımın en kilolu dönemindeyim mutsuzum ama geçici biliyorum. Ben başlarda gece hep tatlı su bol beslenme yaptım 2 kere sarılıktan yattık 3 olacaktı hatta o yüzden bol bol süt olsunda nasıl olursa olsun dedim
Benimde en büyük korkum sütümün azalması ☹️ Yiyorum o yüzden ben aç bırakmıyorum kendimi
Benimde hassas olduğum bi konu bu yiyorum ama benim sorun doyunca kalkmamak tadını yada sevdiğim bişiyse yemeye devam etmekten kaynaklıydı onu kestim herşeyden yiyorum ha bide ekmeği kestim kızlar ben ekmek çok tüketiyordum hele bide kızarmış tereyağ içine çökelek peynir koyunca alıp gidiyo ne yediğimi anlayamıyordum yedikçe yiyordum onlara dikkat ediyorum mesela bende bu gün tartıldım 86.500 geldim ama bu g0n biraz ekmek yemiş olabilirim 😅 eksiler artıya dönmüş olabilir 🙄

Cok dusuk kalorili beslenmek herzaman zararli sut azalmamasi icin normal kaloride ama asiri yagli ve faydasiz yiyeceklerden uzak durmak lazim

Kahvaltı 8 gibiydi sanırım
Yumurta 2
Çorba 2 kepçe
Yeşillik
Domates salatalık biraz

Öğle 1 gibi
Tavuk kavurma gibi bişi uydurmasyon
Biber turşu
1 dilim ekmek

Akşam fırında balık biraz patates
Yoğurt
Salata

Cok dusuk kalorili beslenmek herzaman zararli sut azalmamasi icin normal kaloride ama asiri yagli ve faydasiz yiyeceklerden uzak durmak lazim
Zaten diğer türlü elim ayağım titriyo gözğm dönmüş gibi yiyorum ki o daha kötü en iyisi zorlamadan sakin sakin gitmek. Hiç yapamamaktansa yavaş yapmak daha iyidir. Az hiçten çoktur

Geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar ben bugün tartılmayı unuttum. Zaten bu hafta diyett te yapamamıştım önce oğlan hastalandı şimdi de kız hastalandı. Gecemiz gündüzümüze karıştı.

Aynen canım dikkat et yavrucağa

Back