• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

10.30 kahvaltı 2yumurta
1dilim peynir
Yarım domates
5zeytin
3ceviz

13.00 1elma

15.00 şekersiz sütlü kahve

17.30 ne siz sorun ne ben söyleyim yemeği 🤣

Bende şubat annesi olcaktım. Kızçem 24 ocakta cumartesi gecesi doğmayı uygun gördü kendine:) kar yağmur yasak dinlemedi:))
Benim kızımda 20 Ocak 2020 Doğumlu 😃 erkenden geldi şıpa😃

Yaa beni de yazın devam eder miyim bilmiyorum ama aynı durumdan muzdarip olanlar olarak bir arada olmak iyi gelir sanki🙈 67yim şuanda, 5-6 kilo versem eski ben olucam ama gitmiyor bir türlü

Yaa beni de yazın devam eder miyim bilmiyorum ama aynı durumdan muzdarip olanlar olarak bir arada olmak iyi gelir sanki🙈 67yim şuanda, 5-6 kilo versem eski ben olucam ama gitmiyor bir türlü
Gel canım gel seni bir yerden gözüm ısırıyor ama😄2020 eylül anneleri topiğndemiydin sende karıştırdım hepsini😂

Canım bu hemoroid beni mahvetti yemeye korkuyorum
Bi doktora görün istersen Allah korusun çatlak filan olabilir
Posalı şeyler ye kuru kayısı ye
Böyle beslenirsen kabız olursun canın daha çok yanar ☹️

Bi doktora görün istersen Allah korusun çatlak filan olabilir
Posalı şeyler ye kuru kayısı ye
Böyle beslenirsen kabız olursun canın daha çok yanar ☹️
Aynen ya çok korkuyorum canım zaten çok yanıyor lavaboya gitmeye çok korkuyorum kasıla kasıla gidiyorum dedim bi kaç gün bekliyim geçmezse öyle giderim duruma göre

Gel canım hoşgeldin:)

Aynen ya çok korkuyorum canım zaten çok yanıyor lavaboya gitmeye çok korkuyorum kasıla kasıla gidiyorum dedim bi kaç gün bekliyim geçmezse öyle giderim duruma göre
Canım bende de var. Bol bol su ve sıvı tüket bide çatlak varsa krem falan verirler rahatlatır

Bende şubat annesi olcaktım. Kızçem 24 ocakta cumartesi gecesi doğmayı uygun gördü kendine:) kar yağmur yasak dinlemedi:))

Bende kontrol yok canım :)) ya hep ya hiç

Çok güzel canım menü :)

Patates nişasta aslında diyetlerde pek tüketilmez canım
Şu tatlı meselesi olmasa kolay iş bşde spor en çok ikisi zorluyo beni 😅
Aman sağlıklı doğsunlar hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu olsunlarr 🤲🏻

Son düzenleme:
Back