Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızımda 20 Ocak 2020 Doğumlu erkenden geldi şıpaBende şubat annesi olcaktım. Kızçem 24 ocakta cumartesi gecesi doğmayı uygun gördü kendine:) kar yağmur yasak dinlemedi:))
Canım bu hemoroid beni mahvetti yemeye korkuyorumama sen çok az yiyorsun ya
Ya bilmiyordum canım ama patates diyeti bile var 3 günlük falanPatates nişasta aslında diyetlerde pek tüketilmez canım
Söylemezsen merak ederim ama10.30 kahvaltı 2yumurta
1dilim peynir
Yarım domates
5zeytin
3ceviz
13.00 1elma
15.00 şekersiz sütlü kahve
17.30 ne siz sorun ne ben söyleyim yemeği
Gel canım gel seni bir yerden gözüm ısırıyor ama2020 eylül anneleri topiğndemiydin sende karıştırdım hepsiniYaa beni de yazın devam eder miyim bilmiyorum ama aynı durumdan muzdarip olanlar olarak bir arada olmak iyi gelir sanki 67yim şuanda, 5-6 kilo versem eski ben olucam ama gitmiyor bir türlü
Bi doktora görün istersen Allah korusun çatlak filan olabilirCanım bu hemoroid beni mahvetti yemeye korkuyorum
Ahshshha eveett yaşasın Eylül anneleriiGel canım gel seni bir yerden gözüm ısırıyor ama2020 eylül anneleri topiğndemiydin sende karıştırdım hepsini
Aynen ya çok korkuyorum canım zaten çok yanıyor lavaboya gitmeye çok korkuyorum kasıla kasıla gidiyorum dedim bi kaç gün bekliyim geçmezse öyle giderim duruma göreBi doktora görün istersen Allah korusun çatlak filan olabilir
Posalı şeyler ye kuru kayısı ye
Böyle beslenirsen kabız olursun canın daha çok yanar
Evet yaşasıııııınAhshshha eveett yaşasın Eylül annelerii
Aceleci davranmış bebişler :) 37+5haftalık doğdu :)Benim kızımda 20 Ocak 2020 Doğumlu erkenden geldi şıpa
Gel canım hoşgeldin:)Yaa beni de yazın devam eder miyim bilmiyorum ama aynı durumdan muzdarip olanlar olarak bir arada olmak iyi gelir sanki 67yim şuanda, 5-6 kilo versem eski ben olucam ama gitmiyor bir türlü
Ama o detoks tarzı bişe canım.Ya bilmiyordum canım ama patates diyeti bile var 3 günlük falan
Topik dağılır diyet falan kalmaz ortada o derece. Neyse vazgeçmek yok bugun tekrar başladım:)Söylemezsen merak ederim ama
Canım bende de var. Bol bol su ve sıvı tüket bide çatlak varsa krem falan verirler rahatlatırAynen ya çok korkuyorum canım zaten çok yanıyor lavaboya gitmeye çok korkuyorum kasıla kasıla gidiyorum dedim bi kaç gün bekliyim geçmezse öyle giderim duruma göre
Şu tatlı meselesi olmasa kolay iş bşde spor en çok ikisi zorluyo beniBende şubat annesi olcaktım. Kızçem 24 ocakta cumartesi gecesi doğmayı uygun gördü kendine:) kar yağmur yasak dinlemedi:))
Bende kontrol yok canım :)) ya hep ya hiç
Çok güzel canım menü :)
Patates nişasta aslında diyetlerde pek tüketilmez canım
Evet canım ya geçmezse giderim bi korkuyorum su çok içiyorum da işteCanım bende de var. Bol bol su ve sıvı tüket bide çatlak varsa krem falan verirler rahatlatır
Olsun ya sonuçta erken yedim bide ekmeksiztesellidir:)Ama o detoks tarzı bişe canım.
Ay benim oğlan beni öldürdü yageç doğdu tam 40 haftalık ultrasona göre 40 sat'a göre 42 bitmiştim artıkAceleci davranmış bebişler :) 37+5haftalık doğdu :)