Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Haşlanmış tavuk bulgur pilavı düşünüyorum.
Birde emzirenlere uygun ödem çayı yapcam elma limon tarçın karanfil rezene.
Yamuna termal tayt almıştım onu giyip leslie yapcam her gün düzenli yapcam inşallah. Bugün sabah bir hafif uyandım Allaha şükür

Süt arttirici cay falan kullanan var mi aranizda. Humana kullandim 1 paket ama oyle aman aman bi fark goremedim. Milk tea varmis ondab alayim diyorum ama icinde hep seker var diyorlar napim sizce.
Promalt ictim ben her gun olk 6 ay isirganotu anason rezene her gun iciyodum humana bunlar canim

Promalt ise yaradii minsende arttı mi sütün canim.
Kizlar emzirmeye sütüm var ama alip da dolaba atmaya yok. Buzluga ayrica süt atıyor musunuz siz gerek var mi sizce?

Ilk zamanlar attim ya da disari ciktigim zamanlarda sagip anneme verip cikiyordum. Bir ara disarda olmamiz gereken zamanlar oldu o zamanlarda kullandim en cok sagdigim sutleri. Simdi 3 4 paket var dolapta ama evde hic verme gereksinimi duymadim bir de yavas yavas ek gidaya basladik ondan da olabilir.

Kızlar dogumdan sonra göbek kaldı bende de. Yamuna nin termal tayti mi korsesini mi tavsiye edersiniz?siparis vericem ama muallakta kaldim🙄
Ben her ikisinide aldim 400 tl vererek🙄 ben Korseyi giyemiyorum ama birincisi emzirmek cok zor oluyo oturunca çelik balenler fena batıyor yastık vs koyarak emzirmeye çalıştım eğilemiyorsun çünkü dik durmak gerek. Çok daralan biriyseniz kullanamazsınız beni darladi. Faydası olur olmaz diyemem çünkü kullanamadım. Termal tayti aldığıma hic pisman degilim ev isi yaparken bile giydigimde ter akıyo resmen ve üstündeyken hic terlediğini anlamiyosun çıkarınca anliyisun. Giyip 45 dk leslie yapinca on numara ter atiliyo

Ilk zamanlar attim ya da disari ciktigim zamanlarda sagip anneme verip cikiyordum. Bir ara disarda olmamiz gereken zamanlar oldu o zamanlarda kullandim en cok sagdigim sutleri. Simdi 3 4 paket var dolapta ama evde hic verme gereksinimi duymadim bir de yavas yavas ek gidaya basladik ondan da olabilir.
O zaman atmama gerek yok benimde sanirim zaten bi yere ciktigim yok su zamanda. Benimde buzlukta 4 ya da 5 tane var sadece o kadar.

Promalt ise yaradii minsende arttı mi sütün canim.
Kizlar emzirmeye sütüm var ama alip da dolaba atmaya yok. Buzluga ayrica süt atıyor musunuz siz gerek var mi sizce?
Evet canim.ise yaradi ben devamli iciyodum susam yiyodum avuc avuc zaten en cok isirgan otu cayi ise taradi... Surekli sagiyodum sut arttormak icin

Kahvalti;

2 dilim ekmek
2 tatli kasigi pekmez
Peynir
Sutlu cay
1 zeytin 😁

Ogle aksam yemegim bir olacak gibi yemeklerim anca pisiyor;

Et sote
Yesil mercimekli minik kare eristeli corba
Yogurt

Bir de sonrasinda meyve veya hurma/kuru incir yiyebilirim. Baya aciktim su an 😁

2020-04-08 16.59.195863105104006865233.jpg