- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Benim bebis cok gec uyudugu icin aclik oluyorBu saatte uyurum ben. Ama 9 gibi falan meyve veya çiğ kuruyemiş yiyorum
Canim hoşgeldin bu sayfada takil sende. Abur cubur tatli isini kesmeye calis saglikli seyler yediginde gerçekten gidiyor diyetisyen imkanin varsa diyetisyenle yol alman cok daha iyi oluyor bu surecte.Benide araniza alırmısıniz 2 aylık bebeğim var hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ülkenin durumu kendi durumum moralimi alt üst ediyor. Zaten yıllardır diyet işleriyle uğraşıp alıp veren biriyim. Hicbu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. 30 yaşındayım 2. Çocuğum yardim edin lütfen neler yapıyorsunuz yaklaşık 100 kilo varım cok fazla ödemin var dizlerimde ağrılar. Sürekli bir yeme isteği kendime bunu yaptığım icin özürdilerim
o zor olur tabi. Bence de süt içebilirsin canım o da tutar. Yada azıcık kuruyemiş yeBenim bebis cok gec uyudugu icin aclik oluyor
Hoşgeldin moralini bozma. Kilo verilemeyecek bişey değil. Önce neden yediğini bul. Çok büyük ihtimalle benim gibi duygusal yiyicisin. Zihninden stres olduğun şeyleri silmeye çalış. Ve evine zararlı şeyler alma. En başta paketli ürünleri kızartmayı kessen bile yeterBenide araniza alırmısıniz 2 aylık bebeğim var hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ülkenin durumu kendi durumum moralimi alt üst ediyor. Zaten yıllardır diyet işleriyle uğraşıp alıp veren biriyim. Hicbu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. 30 yaşındayım 2. Çocuğum yardim edin lütfen neler yapıyorsunuz yaklaşık 100 kilo varım cok fazla ödemin var dizlerimde ağrılar. Sürekli bir yeme isteği kendime bunu yaptığım icin özürdilerim
Ben akşam yemeğimi 7 de yiyorum uyumam da 2 yi buluyo canım hali ile açlık oluyo evet ama eski yaptığım diyetlerden akşam yemeği sonrası hiç bişey yemem . Ama açlık olursa sıvıya yer veririm maden suyu kahve yeşil çay su onlarla geçiştiriyorum baktim oda olmadı eenn son çare 1 avuç beyaz leblebi yerimBenim bebis cok gec uyudugu icin aclik oluyor
Canım hoşgeldin senin için yeni bi başlangıç olsun InşAllah bu yazın Herşeyi bi kenara koy ne olursa olsun vermeye bak daha önce kilo verme geçmişin varmış zaten vücudunu tanıyosundur ona göre hareket et derim. Bide buraya yazmaya imkanım varsa da yediklerininde fotoğrafını atmayı ihmal etme çünkü burası gerçekten moral oluyo insanaBenide araniza alırmısıniz 2 aylık bebeğim var hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ülkenin durumu kendi durumum moralimi alt üst ediyor. Zaten yıllardır diyet işleriyle uğraşıp alıp veren biriyim. Hicbu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. 30 yaşındayım 2. Çocuğum yardim edin lütfen neler yapıyorsunuz yaklaşık 100 kilo varım cok fazla ödemin var dizlerimde ağrılar. Sürekli bir yeme isteği kendime bunu yaptığım icin özürdilerim
Kızlar hepinize doğum günü mesajlarınız için teşekkür ederim. Dün oğlan çok huzursuzdu malesef hiç kucaktan inmedi. Gece de uyuyamadı dalıpta.. iyiki bu grubu açmışsın sevgiliautumnn
Regl olamadım ama 77yim tartıda
yapma canım yapmaaaSiz iyi ki varsiniz asil ❤
Gunaydin fit anneler kahvalti;
2 dilim ekmek
Peynir
2 tatli kasigi ceviz ezmesi
2 cay kasigi labne (kendi yaptigim)
Kakaolu sut (yine kendim yaptim paketli degil)
Bir de akima uydum ekmek yapiyorum bakalim nasil olacak
yapma canım yapmaaaAkrabalarda görüyorum yapıp sıcak sıcak bal kaymak fındık fıstıkla yediler kilo kilo
O olur bak kaymakız balsız avakadolu fıstık ezmeli yersinTam bugday unum var ama ondan da mi yapmiiim
Vaahi ceviz yedim 2 taneBende de oluyor bende süt falan içiyorum canım
Sen hattaki daha hizli kilo verirsin kilolu olanlar haftada 4 5 kilo veriyo ilk baslarda ve daha fazla hirs yaparsin ulkenin durumu bitmez bu bitecek baska bisey baslicak inan bende de asiri yeme istegi var cok rahat 2 iskenderi bitirip ustune 3 4 icli kofte yiyebilecek mideye sahibim ama tutuyorum bogazimi 1 kere diyet yap bi daha gerej kalmasin bu iskenxe 1 kere cekilir yillarca ugrasmissin bu son olsunBenide araniza alırmısıniz 2 aylık bebeğim var hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ülkenin durumu kendi durumum moralimi alt üst ediyor. Zaten yıllardır diyet işleriyle uğraşıp alıp veren biriyim. Hicbu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. 30 yaşındayım 2. Çocuğum yardim edin lütfen neler yapıyorsunuz yaklaşık 100 kilo varım cok fazla ödemin var dizlerimde ağrılar. Sürekli bir yeme isteği kendime bunu yaptığım icin özürdilerim
Kendi yaptigin daha iyi olur kahvaltida yersin ben de bebis icin yapiyorum tuzsuzSiz iyi ki varsiniz asil ❤
Gunaydin fit anneler kahvalti;
2 dilim ekmek
Peynir
2 tatli kasigi ceviz ezmesi
2 cay kasigi labne (kendi yaptigim)
Kakaolu sut (yine kendim yaptim paketli degil)
Bir de akima uydum ekmek yapiyorum bakalim nasil olacak
Benide araniza alırmısıniz 2 aylık bebeğim var hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ülkenin durumu kendi durumum moralimi alt üst ediyor. Zaten yıllardır diyet işleriyle uğraşıp alıp veren biriyim. Hicbu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. 30 yaşındayım 2. Çocuğum yardim edin lütfen neler yapıyorsunuz yaklaşık 100 kilo varım cok fazla ödemin var dizlerimde ağrılar. Sürekli bir yeme isteği kendime bunu yaptığım icin özürdilerim
autumnn şakın yapma canım herkes yaptıkça yedi yedikçe yaptı.. mecbur kalıp ekmek alamazsak yaparsın
Ben de sabah çocukları yıkadım bulaşık çamaşır yıkadım kuran okudum kandil diye şimdi bebek uyurken taktım kulaklığı yürüyüş yapıyorum bereketli bir gün oldu..
yemeğimin adını da koydum mercimek çorbası pişirdim kuru fasulye ısladım birazdan pişireceğim cacık turşu Türk menüsü oldu..
inşallah bebek bu gece uyur azıcık ibadet ederiz.. hayırlı kandiller
Bugün başlattım surecimi ve her zamankinden daha enerjigim moralim daha iyi demi daha cok kilo veririm ve bu Kilolar yerleşik degil 11 ayda alınmış hamilelik doğum yaaa mesajın icin sağol daha bi motive oldumVaahi ceviz yedim 2 tanesuukaa Erolummm
Sen hattaki daha hizli kilo verirsin kilolu olanlar haftada 4 5 kilo veriyo ilk baslarda ve daha fazla hirs yaparsin ulkenin durumu bitmez bu bitecek baska bisey baslicak inan bende de asiri yeme istegi var cok rahat 2 iskenderi bitirip ustune 3 4 icli kofte yiyebilecek mideye sahibim ama tutuyorum bogazimi 1 kere diyet yap bi daha gerej kalmasin bu iskenxe 1 kere cekilir yillarca ugrasmissin bu son olsun