Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Evde de devam et kendini baştan yarat ben hiç gitmedim spor salonuna ama gitmek isterdim hanı değişiklik çevre özeniyorum gidenede

Ah ah o gunler hayal gibi geride kaldi. Corona tam gelecek zamani buldu. Bebegim toparlaniyor bahar gelecek disari cikacagiz derken eve hapsolduk cocuk disari nedir bilmiyor dogdugundan beri bir elin parmagini gecmez acik havada gezmesi...

52 ile utanmiyo musun buralara gelmeye saka maka iki cocukla evde spor yapmak zor oluyor mu sen spor yaparkrn ya da diyetteyken yardim edenin var mi ev islerine vs

Bence gayet iyi geçirmişsin açlık krizini. Tebrik ederim süpersin

Aminnn hepimize inşallah. Bende emzirmesem bi diyet yapacam ki sorma. Ama sütüm azalır kesilir diye korkuyorum bıktım kilolarımdan
Şimdiye kadar o yüzden gece gündüz yedim büyüyen yerlerime bakılırsa belliki süt olmuyor bol su su su su su denicem bide

52 ile utanmiyo musun buralara gelmeye saka maka iki cocukla evde spor yapmak zor oluyor mu sen spor yaparkrn ya da diyetteyken yardim edenin var mi ev islerine vs
maalesef cnm benim aile tarafım yokbir ablam var canım ciğerim e ee oda evli gel yardım doyamıyorsun sadece çok hasta oldugmda cagirriim ben evde spor yapmaya o kadar çok alıştım cnm belki çaresizlikten spora gitsem kime bırakacağım

Gunaydin kizlar
Sabah
2 kasik yulaf yarim bardak süt az kakao bi kac tane frambuaz ve bogurtlen yedim
Ara ogune de 3 kayisi 2 ceviz yicem
Oglen
1 yumurta peynir zeytin az helva
Ara
Portakal
Aksam
3 kofte 3 kasik yogurt
Ara
2 hurma 4 badem olarak günü kapaticam insallah.

Süt arttirici cay falan kullanan var mi aranizda. Humana kullandim 1 paket ama oyle aman aman bi fark goremedim. Milk tea varmis ondab alayim diyorum ama icinde hep seker var diyorlar napim sizce.

Süt arttirici cay falan kullanan var mi aranizda. Humana kullandim 1 paket ama oyle aman aman bi fark goremedim. Milk tea varmis ondab alayim diyorum ama icinde hep seker var diyorlar napim sizce.

Ben kullanmadim canim. Hicbir seye gerek yok gercekten. Yemene dikkat et saglikli beslen ve bol su ic. Su sut yapiyor.

Ben kullanmadim canim. Hicbir seye gerek yok gercekten. Yemene dikkat et saglikli beslen ve bol su ic. Su sut yapiyor.
Ya diyet yapiyoruz ya azalacak diye korkuyorum. 3.ayimiz bitti cok aukur daha mama vermedim. 6. Aya gelsek yeter en azindan ek gidaya baslayacagimiz icin icim az daha rahat olur. 3.5 lt su iciyorum gunde. Ne kadar icmek gerekli acaba?

Ya diyet yapiyoruz ya azalacak diye korkuyorum. 3.ayimiz bitti cok aukur daha mama vermedim. 6. Aya gelsek yeter en azindan ek gidaya baslayacagimiz icin icim az daha rahat olur. 3.5 lt su iciyorum gunde. Ne kadar icmek gerekli acaba?

Canim emziren anneler olarak aslinda adi diyet degil saglikli beslenme. Adina diyet dedik ama diyet bizim icin iyi degil. Saglikli beslenmeyle sutun artar bile. Su bence iyi iciyorsun.

3.5 lt çok ii canım. Süt için bol yeşillik te ye. Dereotu özellikle. Çok ii süt yapıyo hem de zayıflamana yardımcı

Günaydın bayanlar 6 ay önce 2. Doğumu yaptım sezeryan 58. 5ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım. Şuan 57.5 im ama idailim 54 kilo kendimi ozaman iyi hissediyorum. Eve kapandı kapanalı ciddi anlamda yemeye başladım. Oyüzden sağlıklı Bi düzene geçmem lazım tabi bu nasıl olacak bilmiyorum

Hosgeldin canim hedefin cok yakin hemen ulasirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…