Evde de devam et kendini baştan yarat ben hiç gitmedim spor salonuna ama gitmek isterdim hanı değişiklik çevre özeniyorum gidenede
52 ile utanmiyo musun buralara gelmeyeşimdii 2 kızım var ilk 5.buçuk yaşına ikinci 1.buçuk yaşın da ilk doğumdan çıktım 60kiloydum ama görsen 65 dedin yani sonra gidermi diye bekledim gitmedi kilo karnım inmedi bebegim 35 gunlük krn zumba yapmaya basladim evde sonra hit cardio böyle 57 oldum sonra 55 oldum uzun bir süre 55 i korudum yaz ayında 51 kiloyu görmüştüm sonra spor diyet i bıraktım kendime çok güvendim herhaldesonra bi kış 54 ü gördüm tekrar spor ve diyet e başladım şu an 52.5 kiloyum hedef 50 olmak kimse taşlamasın beni herkesin hedefi var spor ve diyeti biraktiğin an geri alıyorum inanın eğer doğumdan sonra azimle devam etmeseydim 70 leri rahat görürdüm bebegim küçük demedim diğer kızım var demedim zaten büyük kızım bana anne teyzem gibi kilolu mu olcan dedi o an herşeyi değiştirdi
20 gündür hep kendim yapiyorum yemeksiz kuru kuru ye vallaBu arada test edildi onaylandi ekmek yapmayin kendini yediriyor meret
Iyikii varsınız❤Canim gucten dustugunde yaz motive edelim her zaman
Şimdiye kadar o yüzden gece gündüz yedim büyüyen yerlerime bakılırsa belliki süt olmuyor bol su su su su su denicem bideBence gayet iyi geçirmişsin açlık krizini. Tebrik ederim süpersin
Aminnn hepimize inşallah. Bende emzirmesem bi diyet yapacam ki sorma. Ama sütüm azalır kesilir diye korkuyorumbıktım kilolarımdan
maalesef cnm benim aile tarafım yok52 ile utanmiyo musun buralara gelmeyesaka maka iki cocukla evde spor yapmak zor oluyor mu sen spor yaparkrn ya da diyetteyken yardim edenin var mi ev islerine vs
Süt arttirici cay falan kullanan var mi aranizda. Humana kullandim 1 paket ama oyle aman aman bi fark goremedim. Milk tea varmis ondab alayim diyorum ama icinde hep seker var diyorlar napim sizce.
Ya diyet yapiyoruz ya azalacak diye korkuyorum. 3.ayimiz bitti cok aukur daha mama vermedim. 6. Aya gelsek yeter en azindan ek gidaya baslayacagimiz icin icim az daha rahat olur. 3.5 lt su iciyorum gunde. Ne kadar icmek gerekli acaba?Ben kullanmadim canim. Hicbir seye gerek yok gercekten. Yemene dikkat et saglikli beslen ve bol su ic. Su sut yapiyor.
Ya diyet yapiyoruz ya azalacak diye korkuyorum. 3.ayimiz bitti cok aukur daha mama vermedim. 6. Aya gelsek yeter en azindan ek gidaya baslayacagimiz icin icim az daha rahat olur. 3.5 lt su iciyorum gunde. Ne kadar icmek gerekli acaba?
Evet bol su iç hem sütünü artırır hem de vücuttaki ödemi atarsın.ben doğumdansonra sırf su ile iyi ödem atmıştım.Şimdiye kadar o yüzden gece gündüz yedim büyüyen yerlerime bakılırsa belliki süt olmuyor bol su su su su su denicem bide
3.5 lt çok ii canım. Süt için bol yeşillik te ye. Dereotu özellikle. Çok ii süt yapıyo hem de zayıflamana yardımcıYa diyet yapiyoruz ya azalacak diye korkuyorum. 3.ayimiz bitti cok aukur daha mama vermedim. 6. Aya gelsek yeter en azindan ek gidaya baslayacagimiz icin icim az daha rahat olur. 3.5 lt su iciyorum gunde. Ne kadar icmek gerekli acaba?
Ya simdi ik hafta sonra alabilirim dere otunu cunku markete gitmiyoruz biz. 2 hafta sonra da migrosdan siparis verirken onu da söylerim artik.3.5 lt çok ii canım. Süt için bol yeşillik te ye. Dereotu özellikle. Çok ii süt yapıyo hem de zayıflamana yardımcı
Günaydın bayanlar6 ay önce 2. Doğumu yaptım sezeryan 58. 5ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım. Şuan 57.5 im ama idailim 54 kilo kendimi ozaman iyi hissediyorum. Eve kapandı kapanalı ciddi anlamda yemeye başladım. Oyüzden sağlıklı Bi düzene geçmem lazım tabi bu nasıl olacak bilmiyorum
Akşama menüde neler var hanımlar