- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Ben de kullanıyorumKorsem geldi m beden kizlar. Kanter icinde yatarak taktim. Takarken 1 kg gitmistir kesin zaten amma zormus. Simdi şöyle bi durum var ben bu korse ile egilip kalksam bebek ile ilgilenirken bi sikinti olur mu korse esneme yapar mi ama gece de takmayi önermiyorlar nasil olacak bu is. Sonuçta bebegi emziriyorum altini degistir fakan hep eğil kalk oluyor illaki.
Kendi bedenine göre mı istedin canım nasıl aldın ben korse sini kullanmadım ama esneme yapıcağını düşünmüyorum yapısı sert görünüyo gibi resimlerdeKorsem geldi m beden kizlar. Kanter icinde yatarak taktim. Takarken 1 kg gitmistir kesin zaten amma zormus. Simdi şöyle bi durum var ben bu korse ile egilip kalksam bebek ile ilgilenirken bi sikinti olur mu korse esneme yapar mi ama gece de takmayi önermiyorlar nasil olacak bu is. Sonuçta bebegi emziriyorum altini degistir fakan hep eğil kalk oluyor illaki.
Vallahi ben onun icinde bew dakka duramadim afakanlar basti anneme verdim tam cildirmalikKorsem geldi m beden kizlar. Kanter icinde yatarak taktim. Takarken 1 kg gitmistir kesin zaten amma zormus. Simdi şöyle bi durum var ben bu korse ile egilip kalksam bebek ile ilgilenirken bi sikinti olur mu korse esneme yapar mi ama gece de takmayi önermiyorlar nasil olacak bu is. Sonuçta bebegi emziriyorum altini degistir fakan hep eğil kalk oluyor illaki.
Şu an 67.5 kiloyum canım bedenim kaç İnan bilmiyorum çünkü hiç yeni kıyafet almadım 3 aydır. Ama bel çevreni ölçüp alıyorsun bel çevreme göre m çıktım onu aldım doğru almışım.Kendi bedenine göre mı istedin canım nasıl aldın ben korse sini kullanmadım ama esneme yapıcağını düşünmüyorum yapısı sert görünüyo gibi resimlerde
Duracagım canım mecburum bu kilolar acilen gitmeli hayalim 56_54 kilolara inmek DHA yol uzunVallahi ben onun icinde bew dakka duramadim afakanlar basti anneme verdim tam cildirmalik
Evet ben de 56 doye hedefimi.degistireim insallah sen de ise yrarDuracagım canım mecburum bu kilolar acilen gitmeli hayalim 56_54 kilolara inmek DHA yol uzun
Ama korsenin faydasını kısa sürede görürsün canım yamuna nın her ürünü çok kaliteli ve düzenli kullanımda vücudunda etkisini görüyosun muhakkakDuracagım canım mecburum bu kilolar acilen gitmeli hayalim 56_54 kilolara inmek DHA yol uzun
Ay insallah canim ya 2 ay icinde 6 kilo vermek istoyorum en az. Eger memnun kalirsam tayti var asil ondan almak istiyorum. Simdi bi deneyeyim korseyi.Ama korsenin faydasını kısa sürede görürsün canım yamuna nın her ürünü çok kaliteli ve düzenli kullanımda vücudunda etkisini görüyosun muhakkak
Ben termal taytini kullanıyorum canım çok memnunum güzel terletip inceltiyo evde leslie yaptığım halde terliyorum ortalık düzelip havalar ısındığında yürüyüşe çıksam ter paçamdan akar yüzde yüzAy insallah canim ya 2 ay icinde 6 kilo vermek istoyorum en az. Eger memnun kalirsam tayti var asil ondan almak istiyorum. Simdi bi deneyeyim korseyi.
Bi an evvel gitsin istiyorum cok acele ediyorum. Keske hamileyken az dikkat etseydim yemedigim sey kalmadi
1 ay ayni kiloda olsam birakirim net
Işte o noktada pes etmemek gerekiyo canım bende iki haftadır aynı kilodayım ama pes etmek yok ne yapıyoruz emeklerimize yazık etmiyoruz1 ay ayni kiloda olsam birakirim net
Bence ondan almazsin canim.odem falandirBende bugun 100 gram almisim neden cunku hem aksam yulaf gevregi ve sut yedim sonra kesmedi gittim yulaf lapasi pisrirdim ustune de frambuaz bogurtlen koyup yedim offff
Bu saatte uyurum ben. Ama 9 gibi falan meyve veya çiğ kuruyemiş yiyorumKizlar gece karninis acikitor mu acikinca napiyosunjz