Amin canım sağolasın. Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın. Aynen sadece tatlı hamurişi ve kızartmayı kestim artık bir üç- beş ay sonrasına bakıcamAllah bebegini sana bagislasin bosver ilk 3 ay dusunme bile neyi kissam diye dedigin dbi sade patates kizartmasi falan kesersin
Bende su kalcalari gorunce fok moralim bozukuyo yq hic mi incelme olmaz qyni duruyor bacaklarim hemen hemen... Bu kadar seyi bosa mi yaptim gbi hissediyorum devamli ne bacajmis ya roberto carlos bir ben ikiKızlar iki haftadır 75 de çakılı kaldım canım sıkılmaya başladı artık Inşallah bu hafta 74 ü görürüm de bi moral olur güzelce ilerlerim . Bugünde adetim bitti ödemim de gider onunda eksisini görürüm InşAllah. diyetisyenimle ilk hedefimiz 75 di sonra 70 sonra 65 şimdilik ilk hedefimi görüyo gözüm 65 i düşündüm mü daha çok var diye gözüm korkuyu
Kalçalar çok çok zor eriyor malesef canım ya gene iyi gidiyoruz kötü degiliz ama insanoğluyuz ya sabırsız da davranıyoruzBende su kalcalari gorunce fok moralim bozukuyo yq hic mi incelme olmaz qyni duruyor bacaklarim hemen hemen... Bu kadar seyi bosa mi yaptim gbi hissediyorum devamli ne bacajmis ya roberto carlos bir ben iki
Canım yavas yavas gitsin yeterki gitsin oyle dusunelim lutfen. Yoksa hepimiz pes edediz.30 dk leslie 2 mile yaptim. Sahalara dondum. Kizlar daha motive olalim burada yoksa bu evde kalmak bitirecek benipilatesimm caniiiim gozumde tutuyorrr nasil da guzel sonuclar almistim bu nedir yaaa
Sabirsiziz cunku karantinada skildikta biraz artik kek pogaca falqn da yiyesim var benden baska diyet yapan yok cevremde vallahiKalçalar çok çok zor eriyor malesef canım ya gene iyi gidiyoruz kötü degiliz ama insanoğluyuz ya sabırsız da davranıyoruz
En az 2 ay daha boyleyoz sanirim30 dk leslie 2 mile yaptim. Sahalara dondum. Kizlar daha motive olalim burada yoksa bu evde kalmak bitirecek benipilatesimm caniiiim gozumde tutuyorrr nasil da guzel sonuclar almistim bu nedir yaaa
Bizimki iyi ki buyuk degil vallq yokea benim de canim isterdi kesinSelam kızlar
Sabah
1 yumurta ile ıspanaklı yumurta
Örgü peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday (yarım dilime Nutella sürdüm )
Ara Türk kahvesi
Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
10 tane etli yaprak sarma
Bol yeşil salata
Yoğurt
Akşam çayı
En küçük paket çekirdek
1 de kızımla gofret paylaştık
Çaydan önce 45 dk yürüyüş ve kızımla dans ettik ( kızım engelli Benim çook bunaldı 1 aydır evdeyiz okul kapandığından beri) onun da hoşuna gitti şükür.
Bir de gece ve sabah uykusu alınca bugün güzel geçti kızlar. Oğlan gece uyumayınca ertesi gün iptal oluyorum ben.
Neyse 35 yaşımın son gününü çok güzel geçirdim aile açısından da.. Allah 36 ve sonrasında da en kötü bugün gibi günler nasip etsin
Nice sağlıklı mutlu huzurlu senelerin olsun inşallahSelam kızlar
Sabah
Örgü peynir
5 zeytin
Ara Türk kahvesi
Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil salata
Yoğurt
Akşam çayı
En küçük paket çekirdek
Çaydan önce 45 dk yürüyüş ve kızımla dans ettik ( kızım engelli Benim çook bunaldı 1 aydır evdeyiz okul kapandığından beri) onun da hoşuna gitti şükür.
Bir de gece ve sabah uykusu alınca bugün güzel geçti kızlar. Oğlan gece uyumayınca ertesi gün iptal oluyorum ben.
Neyse 35 yaşımın son gününü çok güzel geçirdim aile açısından da.. Allah 36 ve sonrasında da en kötü bugün gibi günler nasip etsin
Nice saglikli yaslaein olwun son paragrafi okumamisim canim kusura bakmau bu arada kiz kac yasindaSelam kızlar
Sabah
Örgü peynir
5 zeytin
Ara Türk kahvesi
Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil salata
Yoğurt
Akşam çayı
En küçük paket çekirdek
Selam kızlar
Sabah
Örgü peynir
5 zeytin
Ara Türk kahvesi
Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil salata
Yoğurt
Akşam çayı
En küçük paket çekirdek