Kac kilo ile basladin diyete canimSabah:
Kuru meyveli musli
5-6 ceviz
Ogle:
6 kayisi
1 muz
Aksam:
Buyuk.boy hamburger, patates
6 nugget
İzlenim:
Haftada bir ogun olan hakkimi fazlasiyla kullandim yinesu dahii ixecek midemde yer yok sabaha normal.rejime devam
Benim muslilerim hep yulafliydi simdi baska musliye gevtim evet guzel oluyo suslemekKizlar yulaf lapasi yiyen var mi aranizda. Ara sıra kahvaltida tuketmek istiyorum artik susleyip.
İlk bas 72 idim dogumdan geldigimde sonra 66 ya dustum gruba geldihimde 66.8 dim simdi 61 e inmisim canim simsilik boyle gidiyo ama beni gorsen bacaklarim hemen hemen hic erimedigi icin 61 demezsin en son onlar eriyor gobegim mobwgim hep gittiKac kilo ile basladin diyete canim
Bende de basen sıkıntısı var cidden benimde en son oralar eriyor. Şundan dolayı sordum ne kadar süre içinde 61 e indin peki. Bazen çabuk çabuk kilo vermek istiyorum ama emziriyorum da fazla sıkı bi şeyler yapamıyorum. 61 i görsem diyet benim için daha keyifli hale gelecek kesinlikle.İlk bas 72 idim dogumdan geldigimde sonra 66 ya dustum gruba geldihimde 66.8 dim simdi 61 e inmisim canim simsilik boyle gidiyo ama beni gorsen bacaklarim hemen hemen hic erimedigi icin 61 demezsin en son onlar eriyor gobegim mobwgim hep gitti
Benim öğlen öğünümde yulaf var. 1 sb sütün içinde 3 yk yulafı pişiriyorum sonra içine 1 tane ezilmiş muz 1 yk tahin ve tarçın katıp yiyorum. Ben çok seviyorum hem kolay hızlı hemde tok tutuyorKizlar yulaf lapasi yiyen var mi aranizda. Ara sıra kahvaltida tuketmek istiyorum artik susleyip.
Süper gidiyorsun canım maşallah.İlk bas 72 idim dogumdan geldigimde sonra 66 ya dustum gruba geldihimde 66.8 dim simdi 61 e inmisim canim simsilik boyle gidiyo ama beni gorsen bacaklarim hemen hemen hic erimedigi icin 61 demezsin en son onlar eriyor gobegim mobwgim hep gitti
Sagol canim.insallah hepimiz kurtuluruz kilolardanSüper gidiyorsun canım maşallah.
72 de basladim ya canim.ilk.3 ay sadece emzirmeye odakladim sonraki 3 ay sadece unlu mamulleri biraz azalttim yememe ixmeme biraz dikkat ettim kizartmayi falan kestim.66.8 oldum 3 ay icinde yani 5 kiloyu 3 ayda anca vermisim diyet spor yok cunku ilk 6 ay sadece sute onwm vwrdim.. sonra gruba kaydoldum martin 5 idi sanirim 66.8 den simsi 61.4 umBende de basen sıkıntısı var cidden benimde en son oralar eriyor. Şundan dolayı sordum ne kadar süre içinde 61 e indin peki. Bazen çabuk çabuk kilo vermek istiyorum ama emziriyorum da fazla sıkı bi şeyler yapamıyorum. 61 i görsem diyet benim için daha keyifli hale gelecek kesinlikle.
Yapacağız inancım tam.Sagol canim.insallah hepimiz kurtuluruz kilolardan
Canım bende 1 su bardağı süt 3 kaşık yulaf 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi katıp pisiriyorum pişince içine 1 muz yarım tatlı kaşığı da bal katıp karıştırıp yiyorum aynı puding gibi hem doyurucu hemde tatlı isteğine birebirKizlar yulaf lapasi yiyen var mi aranizda. Ara sıra kahvaltida tuketmek istiyorum artik susleyip.
Ben de şu an için sadece hamur işlerini kızartmayı tatlıyı kestim . Canım çok isterse tadımlık yiyorum sadece . Bir de bol su içiyorum. Başka bişi yapmıyorum yapamıyorum bakalım bu hafta 500 gr vermiştim. Bir 3-5 ayım dolsun o vakit ben de başlıcam tam diyete çok katı olmadan.72 de basladim ya canim.ilk.3 ay sadece emzirmeye odakladim sonraki 3 ay sadece unlu mamulleri biraz azalttim yememe ixmeme biraz dikkat ettim kizartmayi falan kestim.66.8 oldum 3 ay icinde yani 5 kiloyu 3 ayda anca vermisim diyet spor yok cunku ilk 6 ay sadece sute onwm vwrdim.. sonra gruba kaydoldum martin 5 idi sanirim 66.8 den simsi 61.4 um
Senin kac aylikti bebisBen de şu an için sadece hamur işlerini kızartmayı tatlıyı kestim . Canım çok isterse tadımlık yiyorum sadece . Bir de bol su içiyorum. Başka bişi yapmıyorum yapamıyorum bakalım bu hafta 500 gr vermiştim. Bir 3-5 ayım dolsun o vakit ben de başlıcam tam diyete çok katı olmadan.
47 günlükSenin kac aylikti bebis
Allah bebegini sana bagislasin bosver ilk 3 ay dusunme bile neyi kissam diye dedigin dbi sade patates kizartmasi falan kesersin47 günlük