Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Öğle yemeği=

3 yumurtalı menemen
2dilim ekmek
10 zeytin

Ara öğün=

1 küçük elma
2 kaşık un helvası

Akşam yemeği=

7 kaşık zeytinyağlı kabak
5 kaşık bulgur pilavı
Bol salata

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu

3 litre su 45 dk leslie

Merhaba Kızlar 2 gündür abartabildiğim kadar abarttım. Artık yeter. Şekersiz 21 güne başlayıp aynı zamanda diyetisyenimin listesine geri dönüyorum. 8leri tekrar görmek istemiyorum

İlk bas 72 idim dogumdan geldigimde sonra 66 ya dustum gruba geldihimde 66.8 dim simdi 61 e inmisim canim simsilik boyle gidiyo ama beni gorsen bacaklarim hemen hemen hic erimedigi icin 61 demezsin en son onlar eriyor gobegim mobwgim hep gitti
Bende de basen sıkıntısı var cidden benimde en son oralar eriyor. Şundan dolayı sordum ne kadar süre içinde 61 e indin peki. Bazen çabuk çabuk kilo vermek istiyorum ama emziriyorum da fazla sıkı bi şeyler yapamıyorum. 61 i görsem diyet benim için daha keyifli hale gelecek kesinlikle.

Kizlar yulaf lapasi yiyen var mi aranizda. Ara sıra kahvaltida tuketmek istiyorum artik susleyip.
Benim öğlen öğünümde yulaf var. 1 sb sütün içinde 3 yk yulafı pişiriyorum sonra içine 1 tane ezilmiş muz 1 yk tahin ve tarçın katıp yiyorum. Ben çok seviyorum hem kolay hızlı hemde tok tutuyor

İlk bas 72 idim dogumdan geldigimde sonra 66 ya dustum gruba geldihimde 66.8 dim simdi 61 e inmisim canim simsilik boyle gidiyo ama beni gorsen bacaklarim hemen hemen hic erimedigi icin 61 demezsin en son onlar eriyor gobegim mobwgim hep gitti
Süper gidiyorsun canım maşallah.

72 de basladim ya canim.ilk.3 ay sadece emzirmeye odakladim sonraki 3 ay sadece unlu mamulleri biraz azalttim yememe ixmeme biraz dikkat ettim kizartmayi falan kestim.66.8 oldum 3 ay icinde yani 5 kiloyu 3 ayda anca vermisim diyet spor yok cunku ilk 6 ay sadece sute onwm vwrdim.. sonra gruba kaydoldum martin 5 idi sanirim 66.8 den simsi 61.4 um

Kizlar yulaf lapasi yiyen var mi aranizda. Ara sıra kahvaltida tuketmek istiyorum artik susleyip.
Canım bende 1 su bardağı süt 3 kaşık yulaf 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi katıp pisiriyorum pişince içine 1 muz yarım tatlı kaşığı da bal katıp karıştırıp yiyorum aynı puding gibi hem doyurucu hemde tatlı isteğine birebir

Ben de şu an için sadece hamur işlerini kızartmayı tatlıyı kestim . Canım çok isterse tadımlık yiyorum sadece . Bir de bol su içiyorum. Başka bişi yapmıyorum yapamıyorum bakalım bu hafta 500 gr vermiştim. Bir 3-5 ayım dolsun o vakit ben de başlıcam tam diyete çok katı olmadan.

Senin kac aylikti bebis

Gunaydin. Kahvalti;

Sıkma meyve suyu
Peynir
3 zeytin
2 3 catal helva
2 dilim ekmek
2.5 cay kasigi pekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…