Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın kızlar geçen hafta zaten kolonoskopi öncesi sadece sıvı ile beslenince baya eksi olmuştu bu hafta da 77,1 ile 77,5 arasında gittim geldim hep ammmmaaaa dün gündüz spor yapamayınca gece 23:30 dan sonra 45 dk yürüdüm yattığımda 1 olmuştu bebekle 4 te kalkıp sabah uyuduk öyle olunca 78.00 çıktım ve elim ayağım şişmişti. Bence daha hafifim çünkü karnım filan baya indi regl öncesi olmasına rağmen. Şimdilik 78 yazalım ama Pazartesi bi daha bildireyim. (Pazartesi Doğum günüm 36 oluyorum)

Neyse bahane mi mazeret mi dersiniz farketmez gelelim bugüne:
Sabah su içmeden direkt kahvaltıya oturdum eşim hazırlamış sağolsun. Peynirli yumurta 5 zeytin 1 parça süzme peynir bi de önceki gün yaptığım pırasa mücverinden bir dilim, 2 küçük dilim tam buğday.
Yemeğimin Adını koydum kafam rahat. Eşim pane tavuk istedi, pilav salata yapacağım bir de

Kizlar haftanin bir gunu bir ogun bakin sadrce bir ogun karninizi doyurun bu kacamak sekerli bir sey olmasin ornek veriyorum durum olabilir.. ben bunu yedim dur tatlimi da yeyim demeyin cidden faydasi oluyor sabah kalktiniz kahvaltida musli yeyin(hafif yani yumurtali mumurtali bisey degil) oglen oturdunuz 2 et durum yediniz karniniz doydu tatli yemeden aksam ornegin bir elma yeyip yatin bunu sadece haftada bir kere yapin

Sabah:
2 hindi fume ve 2 yumurtayla yapilmis peynirli paydonozlu omlet
2 tam bugday
1 tatli kasigi findik ezmesi
6 zeytin

Ogle:
Muz
6 kayisi

Aksam:
1 kase ispanak
2 tavuk but
Yogurt

Spor:
Mola

İzlenim:
Kahvalti acayip doyurdu tam bi protein deposuydu. Bu hafta kilo vermek degil kiloyu sabitlemek amacim cok kati bir diyet yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…