- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Yarin.bence hic tartilma canim hastaligin gecsin sen kwndine bak sadece doktorlara da gidemiyoruz zaten Allah korusun karnini doyurSelamlar. Hala hastayim ama biraz daha iyiyim gectigimiz gunlere gore. Bu hastaliga ragmen evde vizir vizir calisiyorum. Kahvalti;
1 bardak taze sıkılmıs meyve suyu (greyfurt, nar, limon ve portakal)
1 dilim peynir
2.5 tatli kasigi yerfistigi ezmesi
1 mini muz
2 dilim ekmek
Ogle yemegi 1 kase mercimek corbasi 1 tabak pirasa ve kucuk bir kase yogurt yerim. Yarin tarti gunu hic gelsin istemiyorum
Yarin.bence hic tartilma canim hastaligin gecsin sen kwndine bak sadece doktorlara da gidemiyoruz zaten Allah korusun karnini doyur
İyi yapiyosunuz cajim once saglik zaten sagliksiz hicbi sey olmuyo yok yok corona olsa anlardinDikkat etmeye calisiyorumc vitamini almak icin her gun ev ahalisi olarak taze sıkıp ictik. Insan normal hastalik bile olsa korkuyor ya coronaysa diye
Sporla daha kolay veriliyo canim deneyebiliesinHepiniz spor yapiyorsunuz valla helal olsun. Ben bi sure sadece beslenmeyle gidecegim 64 lere falan indigimde baslamayi düşünüyorum.
Bende çok sikildim evde olmaktan artik.
Ekmek yaptim firinda markete gitmesin esim diye valla
Dikislerime bi sey olur diye korkuyorum eliptik bisikletleSporla daha kolay veriliyo canim deneyebiliesin
Ne zaman doğum yapmıştın canımDikislerime bi sey olur diye korkuyorum eliptik bisikletle
3 ay oldu canimNe zaman doğum yapmıştın canım
Sıkıntı olmaz inşallah bisiklet. Benim de 40 yeni çıktı3 ay oldu canim
Eliptik mi daha erken ya bence senin icin. Cok yorma kendini.Sıkıntı olmaz inşallah bisiklet. Benim de 40 yeni çıktı. Yavaş yavaş başladım bisiklete.
Yok eliptik değil kondisyon bisiklet. Zaten yarım saati geçmiyor benim sporEliptik mi daha erken ya bence senin icin. Cok yorma kendini.
Ya aslinda bende 20 dk yapayim dedim de diyetisyenim cok erken yapma dedi gun asiri 5 dk yap sadece dedi.Yok eliptik değil kondisyon bisiklet. Zaten yarım saati geçmiyor benim spor
Bunu demesinin sebebi ne canımYa aslinda bende 20 dk yapayim dedim de diyetisyenim cok erken yapma dedi gun asiri 5 dk yap sadece dedi.