Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın kızlar
Gece erken uyanan bebe ile sabah 10:30 kadar uyuduk. Eşim ve kızım kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bol kalorili ama hazır kahvaltı olunca yedim valla. Günahımı bastırmak için salatalık yeşillik vb ekledim ama kurtarmaz. O yüzden dün akşam yediğim yulaf tabağını paylaşayım. Bir de dün yine evde yürüyüş yaptım iyi geldi
Yav ben kahvalti sofrasini gormek isterdim bu ne eften puften karin doyurmayan cinsten :KK70:

Günaydın kızlar
Gece erken uyanan bebe ile sabah 10:30 kadar uyuduk. Eşim ve kızım kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bol kalorili ama hazır kahvaltı olunca yedim valla. Günahımı bastırmak için salatalık yeşillik vb ekledim ama kurtarmaz. O yüzden dün akşam yediğim yulaf tabağını paylaşayım. Bir de dün yine evde yürüyüş yaptım iyi geldi
Gunah pointlerinde artiyo karantina da bak bunlar sana yag basen gidi olarak donecek :KK70:not:asiri kiskanclik icerir acliktan :KK70:

Gunaydin kizlar bu sabah tartida 300 gr fazla ciktim neden olabilir acaba diyetisyenin listesinden sasmadim aynisini uyguladim her sabah tartilip not aliyorum her gun muhakkak 100 ya da 200 gram eksilme olurken bu sabah noldu anlamadim dun yaptığım eliptik bisikletten mi kaynaklandi anlamadim baska yaptigim bi degisiklik yok.
Ama devam durmak yok. Ilk hadefim 66.
Dün akşam yediğin bişey ödem yapmıştır canım karnabahar brokoli ödem yapıyor

Öğle yemeği ile günün bir kısmı telafi edildi. Bi de bugün komşularla balkonlardan kahve günü yaptık uzaktan uzaktan
Öğlen bakla yemeği ve yoğurt

Eklentiler

• 57092E10-3403-49B6-8FC4-BBADC1EF53B0.jpeg
    57092E10-3403-49B6-8FC4-BBADC1EF53B0.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 29
  • D1D045D5-AD83-4E71-8067-9B42A4CF42E8.jpeg
    D1D045D5-AD83-4E71-8067-9B42A4CF42E8.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 35
Sabah:
1 kase kirmizi musli
Ceviz 5 6

Ogle:
6 adt kayisi

Aksam"
2 adt tavuk but
1 kase mercimek yemegi
2 corba kasigi kadar ispanak

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Suan icin bir skinti yok diyete alistim galiba baya

gün içinde mesaj olarak yazdım diye düşündüm yazmamışım sanırım bugün ilk defa aralıksız 2.5 saat gündüz uykusu uyudu maşallah. Dün gece baya uykusuz kaldı ondan sanırım
Ayyy ne guzel Allah bize de nasip etsin geve uyuyo mu bari

X