Bende hemen kilo alıyorum ya. O yüzden yemiyorum. Bence iyi yapmışsın. İradene hayran kaldımEvet ben de hamurlulari cok weviyorum ekmek tarzi seyleri de bugun borek yaotim.kendim yemedim artik yedigim anda kilo aliyorum
Sagol canim benim bu seferki irademin nedeni bie saha diyet yapmak istemiyorim diyet yapmaktan nefret ettim sadece kilo korumaya geceyim tamam kilomu korurken de saglikli yiyecekler yicem ama bu kadar ac sofradan kalkmam en azindanBende hemen kilo alıyorum ya. O yüzden yemiyorum. Bence iyi yapmışsın. İradene hayran kaldım
Resmen beni anlattın. Bende ekmekle doymuyorum. Kasımdan beri nerdeyse 0a indirdim ekmeği. Çok şükür şimdi iyiyim çok aç hissetmiyorumSagol canim benim bu seferki irademin nedeni bie saha diyet yapmak istemiyorim diyet yapmaktan nefret ettim sadece kilo korumaya geceyim tamam kilomu korurken de saglikli yiyecekler yicem ama bu kadar ac sofradan kalkmam en azindanekmekle doyulur deniyor doymuyorum arkadas yok yani inan kiloyla yesem doymuyorum ve ekmek yedigimde kilo aliyorum yalniz kahvaltifa yemeliyim o da tam bugday...
Bende böyle değişik bi boşluktayım canım ya geceden motive ediyorum kendimi sabaha gidiyo o enerjim sanki zorla yapıyorum diyeti neden bilemedimSabah"
2 dilim tam bugday
Peynir
5-6 zeytin
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
1 yumurta
Ogle:
Elma
1 sekerli turk kahve
6 adt kayisi
Aksam
1 levrek
Maydonoz roka vs yesillik
Spor:
Birazdan yapacagim
İzlenim:
Gun gun hedefe yallasiyoruz fakat su coronadan dolayi moralim cok bozulru olu sayisi artmis bu gunlerde diyet yapmak cok zorlasiyor benim.icin biraz moralim.yuksek olmali idi aslinda
Ben de yani au haberlerle istegim asiri azaliyor bu kadar olu ne demek bide amerikada 1 yasinda bebek olmus ustelik kronik rahatsizligi yokmusBende böyle değişik bi boşluktayım canım ya geceden motive ediyorum kendimi sabaha gidiyo o enerjim sanki zorla yapıyorum diyeti neden bilemedim
Ya hallisin korona bittikten sonra yazin ornek veriyorum bi tatile gitsek ben bu vucutla bikini falan nasil giyicem olmaz yani ve kendime hocbi sey almadim kac zamandir hamile degolkende kilolu hamile kaldim zaten 2 bucuk yildir kendime hicbi sey almadim cunku basenlerimle hocbi seyi yakisyirmiyorumBen pantolanlara sigamadigimi düşündükçe yeminle diyeti kacamak yapmadan 1 haftayi bitiriyorum.
Cunku cidden hic bu kilolarda olmamistim ve asla ve asla yeni kiyafet almak istemiyorum incecik olmak istiyorum.
Sabah 5 dk yaptim eliptik bisiklet
Aksam da 15 dk yaptim bu hafta 15 dk yi gecmicem isinma olacak insallah.
Iyi demissin canım sana göstermeden yesin hemen evde pasta börek oldu mu olmuyo ya yememek için kkendini zor tutuyo insanEsim borek borek diyodu oturdum otlu borek yaptim esime dedim firindan cikinca ban a gosyermenhepsini bitiriceksin teklifte etme gel bi lokma al dite ben gorevimi yaptim yani bi lokma alsam inanin 3 4 dilim yicem o kadwr canim cekiyo her seyi hele bide firindan yeni cikmis borek
Ayy Allah kolaylik versin tabii ki biz bir taneyle zor ugrasiyoruz kolay miKizlar 3 cocuk olunca birde ustune bey ben cok yogunum.o yuzden gelemiyorim ne is bitiyor ne guc bitiyor ne bulasik.bitiyor ne camasir cok yoruldum.cok.dersler odevler hersey ust uste ....cildirmama az kaldi doktorum nerde durumundayim...
Bende bi kere 600 gram fazla cikti hemde diyete devam.ediyodum kacamak zaten hic yapmadim sporda devam ediyordu oluyo oyle arafa vucut alarm veriyo sanirim surekli kutle kaybi oluyo hayatta kalman gerek alarmo veriyomus vucut ve kilosunu tutiyomusGunaydin kizlar bu sabah tartida 300 gr fazla ciktim neden olabilir acaba diyetisyenin listesinden sasmadim aynisini uyguladim her sabah tartilip not aliyorum her gun muhakkak 100 ya da 200 gram eksilme olurken bu sabah noldu anlamadim dun yaptığım eliptik bisikletten mi kaynaklandi anlamadim baska yaptigim bi degisiklik yok.
Ama devam durmak yok. Ilk hadefim 66.
Diyestiyene msj attim spor sonrasi tartilmak yanlis bilgi verirmis kesinlikle yag artisi değildir dedi odem olmuştur belki dedi devam boyle dedi. Iyi bari dedim. Haftada 1 kilo vererek ilerlemem lazim. Boyle olunca sabah sabah gerildim.Bende bi kere 600 gram fazla cikti hemde diyete devam.ediyodum kacamak zaten hic yapmadim sporda devam ediyordu oluyo oyle arafa vucut alarm veriyo sanirim surekli kutle kaybi oluyo hayatta kalman gerek alarmo veriyomus vucut ve kilosunu tutiyomus
Haftada 1 kilo diyede bence kendini sartlama canim.stres yapar elinden ne gelirse yani sennelinden geleni yap zaten zayiflicazDiyestiyene msj attim spor sonrasi tartilmak yanlis bilgi verirmis kesinlikle yag artisi değildir dedi odem olmuştur belki dedi devam boyle dedi. Iyi bari dedim. Haftada 1 kilo vererek ilerlemem lazim. Boyle olunca sabah sabah gerildim.