- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Yav ben kahvalti sofrasini gormek isterdim bu ne eften puften karin doyurmayan cinstenGünaydın kızlar
Gece erken uyanan bebe ile sabah 10:30 kadar uyuduk. Eşim ve kızım kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bol kalorili ama hazır kahvaltı olunca yedim valla. Günahımı bastırmak için salatalık yeşillik vb ekledim ama kurtarmaz. O yüzden dün akşam yediğim yulaf tabağını paylaşayım. Bir de dün yine evde yürüyüş yaptım iyi geldi
Gunah pointlerinde artiyo karantina da bak bunlar sana yag basen gidi olarak donecekGünaydın kızlar
Gece erken uyanan bebe ile sabah 10:30 kadar uyuduk. Eşim ve kızım kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bol kalorili ama hazır kahvaltı olunca yedim valla. Günahımı bastırmak için salatalık yeşillik vb ekledim ama kurtarmaz. O yüzden dün akşam yediğim yulaf tabağını paylaşayım. Bir de dün yine evde yürüyüş yaptım iyi geldi
Insallah canim ya cok istiyorum vermeyi o kadar istiyorum ki kacamak dahi yapmak içimden gelmiyorHaftada 1 kilo diyede bence kendini sartlama canim.stres yapar elinden ne gelirse yani sennelinden geleni yap zaten zayiflicaz
Dün akşam yediğin bişey ödem yapmıştır canım karnabahar brokoli ödem yapıyorGunaydin kizlar bu sabah tartida 300 gr fazla ciktim neden olabilir acaba diyetisyenin listesinden sasmadim aynisini uyguladim her sabah tartilip not aliyorum her gun muhakkak 100 ya da 200 gram eksilme olurken bu sabah noldu anlamadim dun yaptığım eliptik bisikletten mi kaynaklandi anlamadim baska yaptigim bi degisiklik yok.
Ama devam durmak yok. Ilk hadefim 66.
Sucuk yumurtalı ekmek kızartması ananas kivi milföy böreği ( bunu yemedim) güzel bir peynir tabağı .....Yav ben kahvalti sofrasini gormek isterdim bu ne eften puften karin doyurmayan cinsten
Bu hafta evde yürüyorum oradan belki biraz toparlarımGunah pointlerinde artiyo karantina da bak bunlar sana yag basen gidi olarak doneceknot:asiri kiskanclik icerir acliktan
Ayyy ne guzel yer cennet gbiÖğle yemeği ile günün bir kısmı telafi edildi. Bi de bugün komşularla balkonlardan kahve günü yaptık uzaktan uzaktan
Öğlen bakla yemeği ve yoğurt
Valla 5 sene önce Bahçeli bir yere taşınmıştık bu sene geri geldim komşuları özleyipAyyy ne guzel yer cennet gbi
Ayyy burası neresi hava çok güzel görünüyoÖğle yemeği ile günün bir kısmı telafi edildi. Bi de bugün komşularla balkonlardan kahve günü yaptık uzaktan uzaktan
Öğlen bakla yemeği ve yoğurt
Harika canimValla 5 sene önce Bahçeli bir yere taşınmıştık bu sene geri geldim komşuları özleyip
teşekkür ederim canım Pendik İstanbulAyyy burası neresi hava çok güzel görünüyo
Helal olsun bebisle nasil sardinAkşam ev ahalisi ile etli kabak dolma ve bir iki tane etli sarma (ömrümde sayılıdır yaprak sardığım ey korona neler ettin bana)
Yoğurt salata
35+30 Dk yürüyüş
gün içinde mesaj olarak yazdım diye düşündüm yazmamışım sanırım bugün ilk defa aralıksız 2.5 saat gündüz uykusu uyudu maşallah. Dün gece baya uykusuz kaldı ondan sanırımHelal olsun bebisle nasil sardin
Spor yapıyok bacım işimiz varYa kizlar yine in cin top oynuyo haaaa
Ayyy ne guzel Allah bize de nasip etsin geve uyuyo mu barigün içinde mesaj olarak yazdım diye düşündüm yazmamışım sanırım bugün ilk defa aralıksız 2.5 saat gündüz uykusu uyudu maşallah. Dün gece baya uykusuz kaldı ondan sanırım