Üzülme ama canım eminim önümüzde ki hafta çok güzel bi eksi ile geliceksin su an bu sabitliğin ödemden sadeceGünaydın kızlarrr. Sabahtan beri koşturmaca içindeyim. 79.6 ile sabitim off regl yaktın beni
Asiri gazla 8. Ayda hala kivraniyor gazdan canim maalesef zaten kolikti ilk 3 ay oyle uyju egitimi bilmemne onlari taktigi bile.yokTE]
Gece uyumamasınin sebebini neye bağlıyosun canım destekli uyumaya mı alışık neden böyle sence
Sagolasin canimÇok güzel menü olmuş. Afiyet olsun. İnşallah inşallah canım. Hemen verelim incecik olalım
Saol canımm. 79.0 geldim bugünÜzülme ama canım eminim önümüzde ki hafta çok güzel bi eksi ile geliceksin su an bu sabitliğin ödemden sadece
Bende varım başım dertte 95 hamile kaldım şuan 86 kiloyum boyum 1.70 hedefimn 15 kilo vermek ama önce 78 olsam da kaf,iyarın başlıyorum emziriyorum bende
Ben de varım
Kizlar iyi gunler ben dun gelemedim cok yogundum 69 kilo 500 gram.mim
Evet canimBugun mu tartildin canim?
Evet canim
İstersen ekleme sikinti yokTamam canim bu hafta ekleyeyim ama haftaya aksilik olmazsa cuma tartilalim
Sabah:
Kirmizi meyveli musli sutle birlikte
Ogle:
3 4 ceviz
6 adt kayisi
Aksam:
1.5 et durum
Ayran
Spor:moladayim
İzlenim: haftada bie gun bie ogun istedigim biseyi yiyorum suan karnim baya tok
Ve cidden mutluyum yok abi acken mutlu falan olunmuyo kendimi kandiramicam sadece zayiflamanin verdigi o haz duygusi mutlu ediyo yani baska bisey degil onun haricinde saglikli hayat mutlu hayat enginarimla mutluyum zart zurt hepsi hikaye hicbiri bir iskenderin ustune gezdirilen tereyagindaki hazzi yasatabilir mi, hamburgerin yanina gelen patates kizartmasi olabilir mi tabii ki olamaz... Bu yola bunlari bilerek cikmak lazim
Evet sizi sogutup kendim devam edecemYoldan mi cikarcan bizi