Evet sizi sogutup kendim devam edecem
Ya vallahi saka maka gervekten saglikli yasami falan sevmemisim ben ya bumu anladimVay hain hepimiz zayiflayalim ne istiyorsun
1 saat nasil yürüyorsun canim ya. Ne zamandir spor yapıyorsun. Benim eliotik bisiklet geldi 5 dk yaptim indim kanter icinde kaldim. Diyestisyenim zorlama 5 dk dedi zaten ama 5 dakika da bacaklarim acidi. Amma hamlamisim ben ya.1 saat kosu bandinda yuruyus +100 ip atlama yapildi.
Senin kilon burda en zayif olanimiz seni itinayla takip ediyorum ona göreYa vallahi saka maka gervekten saglikli yasami falan sevmemisim ben ya bumu anladimama 30umu da astim yani boyle giderse sagliksiz ama mutlu bi sekilde olucem buna bi dur demeliyim
1 saat nasil yürüyorsun canim ya. Ne zamandir spor yapıyorsun. Benim eliotik bisiklet geldi 5 dk yaptim indim kanter icinde kaldim. Diyestisyenim zorlama 5 dk dedi zaten ama 5 dakika da bacaklarim acidi. Amma hamlamisim ben ya.
Himm anladim inşallah canım ya. Bu hafta hep 5 dakika binsem ise yarar mi hic mi yaramaz. Diyetisyenim cok erken daha dedi 5 dakika bin dedi.Canim benim vucudum spora cok aliskin 1.5 ay pilates yaptim corona gelene kadar oncesinde de hamilelikten once hep sporla ic iceydim. Acikcasi 1 saat yuruyus cok etkilemiyor beni ve bu yuruyus tempolu ve kosu iceren yuruyus. Sen de zamanla alisirsin insallah.
Bunu okumasaydım iyiydiSabah:
Kirmizi meyveli musli sutle birlikte
Ogle:
3 4 ceviz
6 adt kayisi
Aksam:
1.5 et durum
Ayran
Spor:moladayim
İzlenim: haftada bie gun bie ogun istedigim biseyi yiyorum suan karnim baya tok
Ve cidden mutluyum yok abi acken mutlu falan olunmuyo kendimi kandiramicam sadece zayiflamanin verdigi o haz duygusi mutlu ediyo yani baska bisey degil onun haricinde saglikli hayat mutlu hayat enginarimla mutluyum zart zurt hepsi hikaye hicbiri bir iskenderin ustune gezdirilen tereyagindaki hazzi yasatabilir mi, hamburgerin yanina gelen patates kizartmasi olabilir mi tabii ki olamaz... Bu yola bunlari bilerek cikmak lazim
Ayy 72 idim dogum yaptigimda ac geziyom bacim napim insallah dusim su 58 e sizi de etegimden suriyimSenin kilon burda en zayif olanimiz seni itinayla takip ediyorum ona göre
Azimle geliyirum bekle beni
Yazdgima aldanma diyete devam napayim 30dan sonra liseliler gbi hem hamburger yiyip hem zayif kalamiyorumBunu okumasaydım iyiydi
bende enginar sevmiyorum ya. Bana hamur işi ver gıkım çıkmaz valla. Hep yerim. O kadar çok seviyorum. Ama hep onlar yüzünden bu haldeyim. Artık yoookk. Akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım bugün. İnşallah yarın motive edici bir kilo görürümYazdgima aldanma diyete devam napayim 30dan sonra liseliler gbi hem hamburger yiyip hem zayif kalamiyorumama uzay gezegeni tipli enginari da sevemicem yani yapacak bisey yok buyuklerin deyimiyle sifa noyetine yiyoruz
Benim yok öyle. Ama ben çok zayıf sevmiyorum genel olarak.Evet simdi konu disi olmayan bir soru buradaki tum baaagggyanlara; ilham aldiginiz vucut var mi? Ben kendiminkini soylim kendiainden hic haz etmemekle birlikte seyma subasi nin fizigini gercekten cok begendim yabancilardan andressa_funcionalpilatesrj diye bir hesap var evet o da guzel
Mesela benimde şu ünlü vücudu diye değil de kendimde olmamasını istediğim tek derdim basenlerim ne karnim ne kalçam sıkıntı değil bi orası gitse aşırı fit olucam böyle fil gibi oluyorumEvet simdi konu disi olmayan bir soru buradaki tum baaagggyanlara; ilham aldiginiz vucut var mi? Ben kendiminkini soylim kendiainden hic haz etmemekle birlikte seyma subasi nin fizigini gercekten cok begendim yabancilardan andressa_funcionalpilatesrj diye bir hesap var evet o da guzel
Afiyet olsun bacım iyi yapmışsın yemeğe alışkın insanlarız biz arada kaçamak yapmak gerek diye düşünüyorum bende dün ve bugün kaçamak yaptım tekrardan bi motive oldum yarın kaldığım yerden devam edicem InşAllahYa vallahi saka maka gervekten saglikli yasami falan sevmemisim ben ya bumu anladimama 30umu da astim yani boyle giderse sagliksiz ama mutlu bi sekilde olucem buna bi dur demeliyim
Evet ben de hamurlulari cok weviyorum ekmek tarzi seyleri de bugun borek yaotim.kendim yemedim artik yedigim anda kilo aliyorumbende enginar sevmiyorum ya. Bana hamur işi ver gıkım çıkmaz valla. Hep yerim. O kadar çok seviyorum. Ama hep onlar yüzünden bu haldeyim. Artık yoookk. Akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım bugün. İnşallah yarın motive edici bir kilo görürüm
Benim yok öyle. Ama ben çok zayıf sevmiyorum genel olarak.
Sana da afiyet olsun arada karni doyurmak iyi oluyo vallahiAfiyet olsun bacım iyi yapmışsın yemeğe alışkın insanlarız biz arada kaçamak yapmak gerek diye düşünüyorum bende dün ve bugün kaçamak yaptım tekrardan bi motive oldum yarın kaldığım yerden devam edicem InşAllah
Ben de basenliyim maalesef karnim yok ama basenler vucurumdan bagimsiz ayri bir cumhuriyet kurmus durumdaMesela benimde şu ünlü vücudu diye değil de kendimde olmamasını istediğim tek derdim basenlerim ne karnim ne kalçam sıkıntı değil bi orası gitse aşırı fit olucam böyle fil gibi oluyorum