Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

1 saat nasil yürüyorsun canim ya. Ne zamandir spor yapıyorsun. Benim eliotik bisiklet geldi 5 dk yaptim indim kanter icinde kaldim. Diyestisyenim zorlama 5 dk dedi zaten ama 5 dakika da bacaklarim acidi. Amma hamlamisim ben ya.

Canim benim vucudum spora cok aliskin 1.5 ay pilates yaptim corona gelene kadar oncesinde de hamilelikten once hep sporla ic iceydim. Acikcasi 1 saat yuruyus cok etkilemiyor beni ve bu yuruyus tempolu ve kosu iceren yuruyus. Sen de zamanla alisirsin insallah.

Himm anladim inşallah canım ya. Bu hafta hep 5 dakika binsem ise yarar mi hic mi yaramaz. Diyetisyenim cok erken daha dedi 5 dakika bin dedi.

Selam kızlar
Öğlen zeytinyağlı kabak ve yoğurt
Akşam kızarmış tavuk salata
Akşam öncesi çekirdek çay
Şimdi bebeği uyuttum kızım da üst katta babasıyla takılıyor (biri tablet diğeri survivor ) ben de mutfağı topladım çamaşır suyuyla sildim her yeri. Kulaklığı taktım yürüyordum size yazayım dedim. 10bin adımı tamamlar yatarım bebek gece çok kalkıyor

Bunu okumasaydım iyiydi

Evet simdi konu disi olmayan bir soru buradaki tum baaagggyanlara; ilham aldiginiz vucut var mi? Ben kendiminkini soylim kendiainden hic haz etmemekle birlikte seyma subasi nin fizigini gercekten cok begendim yabancilardan andressa_funcionalpilatesrj diye bir hesap var evet o da guzel

Yazdgima aldanma diyete devam napayim 30dan sonra liseliler gbi hem hamburger yiyip hem zayif kalamiyorum ama uzay gezegeni tipli enginari da sevemicem yani yapacak bisey yok buyuklerin deyimiyle sifa noyetine yiyoruz
bende enginar sevmiyorum ya. Bana hamur işi ver gıkım çıkmaz valla. Hep yerim. O kadar çok seviyorum. Ama hep onlar yüzünden bu haldeyim. Artık yoookk. Akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım bugün. İnşallah yarın motive edici bir kilo görürüm
Benim yok öyle. Ama ben çok zayıf sevmiyorum genel olarak.

Mesela benimde şu ünlü vücudu diye değil de kendimde olmamasını istediğim tek derdim basenlerim ne karnim ne kalçam sıkıntı değil bi orası gitse aşırı fit olucam böyle fil gibi oluyorum

Ya vallahi saka maka gervekten saglikli yasami falan sevmemisim ben ya bumu anladim ama 30umu da astim yani boyle giderse sagliksiz ama mutlu bi sekilde olucem buna bi dur demeliyim
Afiyet olsun bacım iyi yapmışsın yemeğe alışkın insanlarız biz arada kaçamak yapmak gerek diye düşünüyorum bende dün ve bugün kaçamak yaptım tekrardan bi motive oldum yarın kaldığım yerden devam edicem InşAllah

Kızlar bi duraksama içinde bazı şeylere karar verdim iki gün vücudumu şaşırttım bunun faydası muhakkak olacaktır. Uyku düzenini ayarlama durumum yok sabaha kadar 5-6 kere uyanıyo benim tosun bende sporumu değiştirmeye karar verdim yürüyüş yapamadıģım için leslie yapıyodum evde bence vücudum alıştı ona youtube den yeni bölgesel çalışma videoları izledim onları yapıcam artık faydası olur InşAllah. Yeme düzenimi de yediklerimede farklılıklar getirmeyi düşünüyorum. Emeklerime yazık olsun istemiyorum bu iki gün kendimi dinledim iyi geldi yarın tekrardan başlıyorum

Evet ben de hamurlulari cok weviyorum ekmek tarzi seyleri de bugun borek yaotim.kendim yemedim artik yedigim anda kilo aliyorum

Sana da afiyet olsun arada karni doyurmak iyi oluyo vallahi

Mesela benimde şu ünlü vücudu diye değil de kendimde olmamasını istediğim tek derdim basenlerim ne karnim ne kalçam sıkıntı değil bi orası gitse aşırı fit olucam böyle fil gibi oluyorum
Ben de basenliyim maalesef karnim yok ama basenler vucurumdan bagimsiz ayri bir cumhuriyet kurmus durumda

Merhaba kızlar
sabah kalkınca 1 lt su 1 erik 1 kayısı
9:30 kahvaltı
2 yumurta ile pazılı yumurta
1 yemek kaşığı labne
dereotu salatalık
2 ceviz
3 zeytin
1 yemek kaşığı çokokrem ( 2 gun üstüste olmasa iyiydi) 2 büyük dilim tam buğday
çay

pazıyı fazla kavurmuştum yarısı duruyor onu öğlen yoğurtla yerim akşama ne yapsam bilmiyorum baklam var belki onu pişiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…