Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın
Sabah kalkınca 1 lt su bir erik bir kayısı
Kahvaltı 9:00
Bir yumurta
1 yemek kaşığı labne
Yeşillik üzerine zeytinyağı limon
Bir dilim Trabzon Ekmeğinin yarısı (2 dilim beyaz ekmek kadar)
2 ceviz 4 badem 1 çay kaşığı Nutella

Regl olacağım sanırım suratım sivilce içinde bugün

Sabah:
Kirmizi meyveli musli sutle birlikte

Ogle:
3 4 ceviz
6 adt kayisi

Aksam:
1.5 et durum
Ayran

Spor:moladayim

İzlenim: haftada bie gun bie ogun istedigim biseyi yiyorum suan karnim baya tok:kk77:
Ve cidden mutluyum yok abi acken mutlu falan olunmuyo kendimi kandiramicam sadece zayiflamanin verdigi o haz duygusi mutlu ediyo yani baska bisey degil onun haricinde saglikli hayat mutlu hayat enginarimla mutluyum zart zurt hepsi hikaye hicbiri bir iskenderin ustune gezdirilen tereyagindaki hazzi yasatabilir mi, hamburgerin yanina gelen patates kizartmasi olabilir mi tabii ki olamaz..:KK53:. Bu yola bunlari bilerek cikmak lazim

Sabah:
Kirmizi meyveli musli sutle birlikte

Ogle:
3 4 ceviz
6 adt kayisi

Aksam:
1.5 et durum
Ayran

Spor:moladayim

İzlenim: haftada bie gun bie ogun istedigim biseyi yiyorum suan karnim baya tok:kk77:
Ve cidden mutluyum yok abi acken mutlu falan olunmuyo kendimi kandiramicam sadece zayiflamanin verdigi o haz duygusi mutlu ediyo yani baska bisey degil onun haricinde saglikli hayat mutlu hayat enginarimla mutluyum zart zurt hepsi hikaye hicbiri bir iskenderin ustune gezdirilen tereyagindaki hazzi yasatabilir mi, hamburgerin yanina gelen patates kizartmasi olabilir mi tabii ki olamaz..:KK53:. Bu yola bunlari bilerek cikmak lazim

Yoldan mi cikarcan bizi😂

X