Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kızlar bu gruba katılalı 50 gün filan olmuş toplamda çok az kilo versem de en azından evde kaldığım lohusalkk ve şu karantina günlerinde kilo almadan geçiyor zaman. Bir de kilo az olsa da gebelik öncesinde bile olmayan pantolona girdim bu hafta demek incelme olmuş baya... ben başlarken mezuramı bulamayınca ölçü alamamıştım pantolon kıyaslaması iyi geldi.

Reglsen ve ayni kilo ciktiysa kilo vermissindir demek canim
evet canım seviniyorum aslında ama yine bir can sıkıntım olursa ve yersem diye üzülüyorum. 78leri görmek istiyorum
Regl döneminde sabit kalmak süper canım sonra bir anda farkı görürsün pes etme
Saol canım pes etmeyeceğim inşallah. Sabah kahvaltımı biraz fazla yaptım. Akşam hafif geçiricem yarın ne olacak bakalım

20200327_122654.jpg
Elveda -800 gr :halay:

evet canım seviniyorum aslında ama yine bir can sıkıntım olursa ve yersem diye üzülüyorum. 78leri görmek istiyorum

Saol canım pes etmeyeceğim inşallah. Sabah kahvaltımı biraz fazla yaptım. Akşam hafif geçiricem yarın ne olacak bakalım
92 yaziyo baslangic kilon taaa ordan indiysen bence korkacagin hicbi sey ypk hatta bizlere ornek oluyorsun bu azimle bence hic yeme hakkini vermissin zaten baya :KK54:

Sabah:
1 kase karma musli
2 3 ceviz

Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
6 adt kayisi
Yarim armut

Aksam:
1 kase tarhana
6 adt tavuk kanat
4 yk maş fasulyeli salata
3 yk sarimsakli ispanakli yogurt

Spor:
Mola

İzlenim:
Bugun kilom dustuhu icin daha iyi motive oldum diyebilirim ama genel itibariyle diyet gercekten zor bisey ozellikle dun aksam cok ac yattim...umarim.hepimiz kilomuzu biran evvel veririz

Sabah:
1 kase karma musli
2 3 ceviz

Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
6 adt kayisi
Yarim armut

Aksam:
1 kase tarhana
6 adt tavuk kanat
4 yk maş fasulyeli salata
3 yk sarimsakli ispanakli yogurt

Spor:
Mola

İzlenim:
Bugun kilom dustuhu icin daha iyi motive oldum diyebilirim ama genel itibariyle diyet gercekten zor bisey ozellikle dun aksam cok ac yattim...umarim.hepimiz kilomuzu biran evvel veririz
Çok güzel menü olmuş. Afiyet olsun. İnşallah inşallah canım. Hemen verelim incecik olalım 😍

Öğle yemeği=

Iki dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
5 zeytin
Yeşillik

Ara öğün=

1 dilim ananas

Akşam yemeği=

3 şiş kuşbaşı
6 ızgara tavuk kanat
Patlıcan salatası
1 bardak ayran
4 dilim sütlü baklava
Maden suyu

1 litre su . ( eveeeet bugun vücudumu yeterince şaşırttım baya 3 aydır doya doya tatlı yemiyorum yedim bu akşam mutluyum yarından itibaren tam gaz devam ediyorum😍

Kizlar merhaba cuma kilomu yazmak icin ancak firsat bulabildim. Bebegim kucaksiz durmuyor o uyuyunca da diger cocuklarla ilgilenmem gerekiyor. Bu sabah 66.6 ciktim. Cok sevindim. Cunku kisitli bi diyet yapmiyorum biliyosunuz ama bu hafta cocuklar evde cok hareketsiz kalmasin diye onlara leslie2 yaptirdim ben de onlarla yaptim.heralde ondan azalma oldu. Gun gun yediklerimi yazmasam da her gun asagi yukari ayni seyleri yiyorum.
Sabah yumurta peynir zeytin tahin pekmez ve 1d.ekmek
Arada meyve kuruyemis kahve
Ogle 1 tabak ev yemegi 2d.ekmek
Arada meyve ve kuruyemis
Aksam corba ve ev yemegi 1d.ekmek
Ozellille dikkat ettigim sey 7den sonra yememek. Devamli yazamam ama takipteyim. Saglikla kalin:KK66:

Uyku duzeninizi duzeltin de diyoda benim oglum saat basi uyaniyor hicbir duzenim yok daha dogdigundan beri 3 saat uyumamisimdir araliksiz ve o uykuwuzlukla spor yapmak Allah immm en zoruda o... Ve o uykusuzluga ragmen her gun makale bulup 7 aylik bebeklerle eilgili aktivite yaptirmaya calisiyorum ama gun icinde resmen ayakta uyuyorum diyebilirim
[/QUOTE]
Gece uyumamasınin sebebini neye bağlıyosun canım destekli uyumaya mı alışık neden böyle sence😴😔

X