- 10 Mart 2019
- 277
- 205
- 31
Çok haklısın 1.63 boy 61 kiloNormal yeme rutinlerimizden ve yasamimizdan degisiklik yapmazsak dogal olarak vermemiz mumkun degil :) biraz disimizi sikmak gerekiyor. Ne kadar yapabilirsek. Boy ve kilo kac? Emziriyor musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın 1.63 boy 61 kiloNormal yeme rutinlerimizden ve yasamimizdan degisiklik yapmazsak dogal olarak vermemiz mumkun degil :) biraz disimizi sikmak gerekiyor. Ne kadar yapabilirsek. Boy ve kilo kac? Emziriyor musun?
evet canım seviniyorum aslında ama yine bir can sıkıntım olursa ve yersem diye üzülüyorum. 78leri görmek istiyorumReglsen ve ayni kilo ciktiysa kilo vermissindir demek canim
Saol canım pes etmeyeceğim inşallah. Sabah kahvaltımı biraz fazla yaptım. Akşam hafif geçiricem yarın ne olacak bakalımRegl döneminde sabit kalmak süper canım sonra bir anda farkı görürsün pes etme
92 yaziyo baslangic kilon taaa ordan indiysen bence korkacagin hicbi sey ypk hatta bizlere ornek oluyorsun bu azimle bence hic yeme hakkini vermissin zaten bayaevet canım seviniyorum aslında ama yine bir can sıkıntım olursa ve yersem diye üzülüyorum. 78leri görmek istiyorum
Saol canım pes etmeyeceğim inşallah. Sabah kahvaltımı biraz fazla yaptım. Akşam hafif geçiricem yarın ne olacak bakalım
Cok tesekkurlee canim ac geziyorum yapacak bisey yok diyorum.artik napim verimde su kiloyu kurtulim valla iskenceTebrikler kendim kilo vermiş kadar sevindim
Bende yarin eliptik bisikletimi bekliyorum cok heyecan yaptım50 dk kosu bandinda yuruyus yaptim. Veledim durmadigindan tam 1 saat olamadi
Bende yarin eliptik bisikletimi bekliyorum cok heyecan yaptım
Harikasın canım maşallahEki Görüntüle 2609762 Elveda -800 gr
Evet canım kasımdan bu yana vermeye çalışıyorum. 2 ayda 10 kilo verdim. Son 2 ayda da 392 yaziyo baslangic kilon taaa ordan indiysen bence korkacagin hicbi sey ypk hatta bizlere ornek oluyorsun bu azimle bence hic yeme hakkini vermissin zaten baya
Masallah masallah sen reisimizsin o zaman daha ne yahuHarikasın canım maşallah
Evet canım kasımdan bu yana vermeye çalışıyorum. 2 ayda 10 kilo verdim. Son 2 ayda da 3
Estağfirullah canım. Benim bu ara motivasyonum diplerdeydi. 1 haftadır süperim. Bugün 3 mil Leslie ve 45 dk pilates yaptım. İnşallah sporu sürdüreceğimMasallah masallah sen reisimizsin o zaman daha ne yahu
Çok güzel menü olmuş. Afiyet olsun. İnşallah inşallah canım. Hemen verelim incecik olalımSabah:
1 kase karma musli
2 3 ceviz
Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
6 adt kayisi
Yarim armut
Aksam:
1 kase tarhana
6 adt tavuk kanat
4 yk maş fasulyeli salata
3 yk sarimsakli ispanakli yogurt
Spor:
Mola
İzlenim:
Bugun kilom dustuhu icin daha iyi motive oldum diyebilirim ama genel itibariyle diyet gercekten zor bisey ozellikle dun aksam cok ac yattim...umarim.hepimiz kilomuzu biran evvel veririz
[/QUOTE]Uyku duzeninizi duzeltin de diyoda benim oglum saat basi uyaniyor hicbir duzenim yok daha dogdigundan beri 3 saat uyumamisimdir araliksiz ve o uykuwuzlukla spor yapmak Allah immm en zoruda o... Ve o uykusuzluga ragmen her gun makale bulup 7 aylik bebeklerle eilgili aktivite yaptirmaya calisiyorum ama gun icinde resmen ayakta uyuyorum diyebilirim