Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben cok saldim. Ne yedigime ne ictigime dikkat ediyorum. Iki kucuk cocukla eve hapsoldum resmen. Tek tesellim yemek yemek

Canim zaten hicbirimiz tam uyamiyoruz eve hapsolmaktan gundemden. Ama iste dikkat etmeliyiz
Cok haklisin canim, inan her sabah kendimi motive etmeye calisiyorum ama buyuk oglum 2,5 yasinda parka gitmek istiyor, evde oyalayacak sey bulamiyorum, bir yandan 6,5 aylik olan cok huysuz, dis cikariyor sanirim. Esim jandarma, surekli gorevde. Su an annem yanimda ama o da yarin gidecek. Tek basima kalacagim. Iki dk balkona bile cikamiyorum bazen. Zaten zordu, simdi daha da zor. Ise giderken kendimi cok guzel motive ediyordum cunku evden az da olsa uzaklasiyordum, esimle arada birkac saat disari cikiyorduk ama su an psikolojim cokmek uzere.

Ah canim sorma. Ben de haftanin 3 gunu pilatese gidiyordum. Nasil bir nimetmis kaybedince daha bir anladim. Daha zorunlu karantina gelmeden ev insani basti. Buradan birbirimize destek olalim. Insallah gececek.

Sabah:
1 yumurt
2 dilim tam tahil.ekmek
Peynir
1 tatli kasigi findik.ezmesi
1 cay kasigi tereyagi

Ogle:
Portakal
5 adt kayisi
1 sekerli turk.kahvesi

Aksam:
1 yemek kasigi kusbasi etli patates
2 yemek.kasigi karnabahar salatasi
2 yk kozlenmis patlicanli yogurtlu karisim

Spor:
Mola

İzlenim:
Koronanin genclere etkisinin bi tik daha az oldugunu gorunce biraz rahatladim zaten artik rahatlayacak yer ariyorum... Artik elimden geleni yapmaya, tedbir almaya ozen gosterip tevekkul etmek istiyorum.cunku fazlasiyla kendimi yedim bitirdim korona olmasamda ruhsal anlamda goturusu cok olacak... Spor yapmanim bugun ev islerini yaptim 1 gun spor yapip 1 gun yapmiyorum zaten.. Diyet suan icin zorlamaya basladi yani karnim ac ve bugun yine annemde supangle falan vardi tabii ki yiyemedim karnimin tok olmasini ozledim.diyebilirim... diyet yapmak kolay bisey degil.neticede birde 2.5 saatlik uykuyla duruyorum benim bebis hic uyumayan cinsten saat basi kalkar bunlar beni zorluyor ama diyeti birakip basa donmek cok kotu olur benim icin en iyisi devam.etmek

Ah canim sorma. Ben de haftanin 3 gunu pilatese gidiyordum. Nasil bir nimetmis kaybedince daha bir anladim. Daha zorunlu karantina gelmeden ev insani basti. Buradan birbirimize destek olalim. Insallah gececek.
Ayyy gercekren evin icinden kusucam don don ayni sey bide zorunlu karantina olsa napacaz

Haklisin canim insan kendini salmak istiyor ama sief emek verdik diye devam.ettiriyorum cunku almasi cok kolay vermesi asirii zor bi daha basa donmeuelim.diye
Kendimi bir de diyet yapmak icin zorlarsam iyice bunalima girerim diye korkuyorum. Cunku su an iki cocukla evde tek basima bas etmek zorundayim, nefes alacak hicbir firsatim yok.

Allah yardimcin olsun bizler guclu olmaliyiz...boyle salm
Ayyy gercekren evin icinden kusucam don don ayni sey bide zorunlu karantina olsa napacaz
Ne bulasik bitoyor ne toplama bitiyor gecektwn salsan bi hal salmasan bi hal

Herkese selam 1 saat kosu bandinda yuruyus yaptim geldim buraya. Kahvalti;

2 dilim ekmek
Kasar peyniri
Sekersiz findik ezmesi
Kucuk muz
Cay

Ogle daha yemedim sulu kofte yapacagim.
Şekersiz fındık ezmesi hangi marka canım hiç görmedim. Fıstık gördüm ama bunu hiç farketmedim

Öğle 4 kaşık zeytinyağlı pırasa ve 2 kepçe yeşil mercimek yemeği
Akşam bir dilim börek bir kuru pasta kibrit kutusu kadar kek
Az önce de bir baklava attım ağzıma.

Ah canim nerelerde olayim devamli evdeyim 2hafta once bebek baya alerji cikardi.daha ek gidaya da gecmedi ama benim yedigim ondan mi bundan mi derken bi ara 66.7yi gordum. Sevinmistim. Sonra vegaferon demir damlasindan oldugunu soyledi doktor ve oceana gectik.alerji simdilik gecti cok sukur. Sonrasinda malum ev donemi basladi. Benim ikisi ilkokula gidiyor.onlar evde olunca aman sikilmasinlar kek yapiyim aman duzenli beslensinler et yapiyim derken simdi kac kg oldum bilemiyorum.tartilmaya korkuyorum resmen:)

Vegaferon sıkıntılı bi damla canım içinde paraben falan var bide bebekte huysuzluk uyku bozukluğu kabızlık durumu oluyo baya o damlayı kullanan herkesten şikayet duymuşumdur. Çok geçmiş olsun geçiyormuş çok şükür yaptıklarını da çocuklar yesin sen değil güzel bi şekilde devam diyete

Şekersiz fındık ezmesi hangi marka canım hiç görmedim. Fıstık gördüm ama bunu hiç farketmedim

Markasi doy canim. Dogal olani ye diye devam ediyor internet sitesi internetten aliyorum. Simdi hurmali ceviz ezmesinden de aldim onu da denicem. Sekersiz, balli, hurmali secenekleri var hepsinde.

Gunaydiiin nerede bu ahali? Kahvalti;

2 dilim ekmek
Hurmali ceviz ezmesi
1 dilim peynir
Minik muz
Nar-portakal suyu

Cok sıkıcı yuruyus de yapamiyorum
Evde de neyemek derdi ne bulasik ne ütü ne sil süpür bitiyor arkadaş nasıl is anlamadim

Diyet de iste ne bileyim gidiyor oyle boyle
Tartim yok evde. Avmye gidip tartiliyordum. Artik onu da yapamam

Arada oglumu kucaga alip yuruyorum evin icinde d3li gibi

Sorun şu ki ev 2+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…