Kizim sutten kestim elhamdulillah
Bugun de kotu degil de iyi degil di...
Rabbim yardimcimiz olsun..
İnsan bu donem.de diyet dusunemiyor yaa...
Haklisin canim ama bi daha diyetten donersem bi daha ben doyet yapmam artik yap yap basa don skildim evdem de cikamiyoruz daha da kilo alicam ve geri donusu olmayan yollara girifemKizim sutten kestim elhamdulillah
Bu arada bebis kac aylikKizim sutten kestim elhamdulillah
2 yas 20 gunluk asagi yukari cok sukur konusarak kesmeyi basardim.Bu arada bebis kac aylik
Kesinlikle ben de dikkat etmeye calisiyorum herkws evde olunca gercekten zor...dua edecegiz elimizden baska gelen birsey yokHaklisin canim ama bi daha diyetten donersem bi daha ben doyet yapmam artik yap yap basa don skildim evdem de cikamiyoruz daha da kilo alicam ve geri donusu olmayan yollara girifem
Haklisin 2 yas 20 gunluk asagi yukari canim..elhamdulillah konusarak kestim..Kac aylik kestin?
Asil simdi diyet yapmak gerek yoksa evde kaldikca kilo alicaz
Oh maşallah darısı başımıza InşAllah bizde büyütelim de hayırlısı ile keselim . Oğlum 9 aylık gündüz çok değil ama gece meme hastası diyebilirim 2 saate bir uyanıp emiyo vazgeçiremiyorum bu huyundan caresizim resmen2 yas 20 gunluk asagi yukari cok sukur konusarak kesmeyi basardim.
Deliksiz uyumayi ozlemisimOh maşallah darısı başımıza InşAllah bizde büyütelim de hayırlısı ile keselim . Oğlum 9 aylık gündüz çok değil ama gece meme hastası diyebilirim 2 saate bir uyanıp emiyo vazgeçiremiyorum bu huyundan caresizim resmen
İnan bende vucudumu dinlemeyw basladim sanki basim agriyo her belirti var ama yok Allaha emanetiz..Kafayi siyiracagim corona haberlerinden.
Ogle;
Sulu kofte yemegi
4 5 kasik kuskus
Yarim bardak sıkma portakal suyu
Aksam;
1 dilim izgara dana antrikot
1 bardak sıkma nar-portakal suyu
Bende hasretim uykuyaDeliksiz uyumayi ozlemisim