Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Cok sıkıcı yuruyus de yapamiyorum
Evde de neyemek derdi ne bulasik ne ütü ne sil süpür bitiyor arkadaş nasıl is anlamadim

Diyet de iste ne bileyim gidiyor oyle boyle
Tartim yok evde. Avmye gidip tartiliyordum. Artik onu da yapamam :KK70:

Arada oglumu kucaga alip yuruyorum evin icinde d3li gibi

Sorun şu ki ev 2+1 :KK70:

Kosu bandim hayat kurtardi o da olmasa ah ah 😅

Cok sıkıcı yuruyus de yapamiyorum
Evde de neyemek derdi ne bulasik ne ütü ne sil süpür bitiyor arkadaş nasıl is anlamadim

Diyet de iste ne bileyim gidiyor oyle boyle
Tartim yok evde. Avmye gidip tartiliyordum. Artik onu da yapamam :KK70:

Arada oglumu kucaga alip yuruyorum evin icinde d3li gibi

Sorun şu ki ev 2+1 :KK70:
O isleri yani ev islerini de kosturarak yapiyorumki hareket olsun :KK70: vallahi bi tane spor videosu var onu indirdim 30 dk onu yapiyorum yoksa ben ewde 100 kilo olurum ne kadar abur cubur varsa verdim annemlerin evine

Öğle yemeği =

2 haşlanmış yumurta
Dereotu
1dilim.ekmek
5 zeytin
1 kk kaşar peyniri

Ara öğün =
Kakaolu yulaf lapası

Akşam yemeği=

Izgara çupra
Salata

Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu
Küçük çikolata 🤭

3litre su 45 dk da leslie yaptım akşam yatmadan bi 45dk daha yaparım 😍🙋‍♀️

Arkadaslar evet zor gunlerden geciyoruz ama salmayalim kendimizi. Birbirimizi motive etmeye devam edelim. Evde gecirdigimiz bu gunlerde kafamizi dagitmaya yardimci olalim. Yoksa bu durum psikoloji birakmaz hicbirimizde. Sizleri de bekliyoruz tekrar sayfaya.

@-Pandora-
@Axelia
@Less-is-More
@Umay-
@asilr
suukaa suukaa
Canım ben çok saldım. Psikolojim bozuk bu ara. Ama çocuklarım için dik durmaya çalışıyorum

Sabah:
1 kase Kirmizi meyveli yogurtlu kellogs
3 adt ceviz
Yarim armut

Ogle:
Sekerli turk kahvesi
5 adt kayisi

Aksam:
5 adt kofte
1 kase kerevizli havuclu tarator

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Baya hafifledigimi hissediyorum evde olmak evet kotu disari cikamamak ama.en azindan hazir gidadan uzagim spor salonuna zaten usenen bi insanim evde spor yapmaya alisigim videomu acip.. artik corona haberlerine bakmiyorum pek yoksa kotuye gidiyorum.. yarin tartida iyi cikmak dilegiyle

Sabah:
3 adt ceviz
Yarim armut

Ogle:
Sekerli turk kahvesi
5 adt kayisi

Aksam:
5 adt kofte

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Baya hafifledigimi hissediyorum evde olmak evet kotu disari cikamamak ama.en azindan hazir gidadan uzagim spor salonuna zaten usenen bi insanim evde spor yapmaya alisigim videomu acip.. artik corona haberlerine bakmiyorum pek yoksa kotuye gidiyorum.. yarin tartida iyi cikmak dilegiyle
Tabata ne kadar hareketli bi spormuş öyle canım evim müsait olsa ses çıkmıycak olsa bende yapardım

Sabah:
3 adt ceviz
Yarim armut

Ogle:
Sekerli turk kahvesi
5 adt kayisi

Aksam:
5 adt kofte

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:

Yarin denemeye calisacagim bu tabatayi bakalim.

X