Cok sıkıcı yuruyus de yapamiyorum
Evde de neyemek derdi ne bulasik ne ütü ne sil süpür bitiyor arkadaş nasıl is anlamadim
Diyet de iste ne bileyim gidiyor oyle boyle
Tartim yok evde. Avmye gidip tartiliyordum. Artik onu da yapamam
Arada oglumu kucaga alip yuruyorum evin icinde d3li gibi
Sorun şu ki ev 2+1
O isleri yani ev islerini de kosturarak yapiyorumki hareket olsunCok sıkıcı yuruyus de yapamiyorum
Evde de neyemek derdi ne bulasik ne ütü ne sil süpür bitiyor arkadaş nasıl is anlamadim
Diyet de iste ne bileyim gidiyor oyle boyle
Tartim yok evde. Avmye gidip tartiliyordum. Artik onu da yapamam
Arada oglumu kucaga alip yuruyorum evin icinde d3li gibi
Sorun şu ki ev 2+1
Canım ben çok saldım. Psikolojim bozuk bu ara. Ama çocuklarım için dik durmaya çalışıyorumArkadaslar evet zor gunlerden geciyoruz ama salmayalim kendimizi. Birbirimizi motive etmeye devam edelim. Evde gecirdigimiz bu gunlerde kafamizi dagitmaya yardimci olalim. Yoksa bu durum psikoloji birakmaz hicbirimizde. Sizleri de bekliyoruz tekrar sayfaya.
@-Pandora-
@Axelia
@Less-is-More
@Umay-
@asilr
suukaa
Canım ben çok saldım. Psikolojim bozuk bu ara. Ama çocuklarım için dik durmaya çalışıyorum
Tabata ne kadar hareketli bi spormuş öyle canım evim müsait olsa ses çıkmıycak olsa bende yapardımSabah:
1 kase Kirmizi meyveli yogurtlu kellogs
3 adt ceviz
Yarim armut
Ogle:
Sekerli turk kahvesi
5 adt kayisi
Aksam:
5 adt kofte
1 kase kerevizli havuclu tarator
Spor:
30 dk hiphop tabata
İzlenim:
Baya hafifledigimi hissediyorum evde olmak evet kotu disari cikamamak ama.en azindan hazir gidadan uzagim spor salonuna zaten usenen bi insanim evde spor yapmaya alisigim videomu acip.. artik corona haberlerine bakmiyorum pek yoksa kotuye gidiyorum.. yarin tartida iyi cikmak dilegiyle
Sabah:
1 kase Kirmizi meyveli yogurtlu kellogs
3 adt ceviz
Yarim armut
Ogle:
Sekerli turk kahvesi
5 adt kayisi
Aksam:
5 adt kofte
1 kase kerevizli havuclu tarator
Spor:
30 dk hiphop tabata
İzlenim:
Baya hafifledigimi hissediyorum evde olmak evet kotu disari cikamamak ama.en azindan hazir gidadan uzagim spor salonuna zaten usenen bi insanim evde spor yapmaya alisigim videomu acip.. artik corona haberlerine bakmiyorum pek yoksa kotuye gidiyorum.. yarin tartida iyi cikmak dilegiyle
Bak bakalim belki seversinYarin denemeye calisacagim bu tabatayi bakalim.
Ay bisey degil.karantina bitince insanlar bizi gorunce aaa gormeyeli ne kadar zatiflamissin falan desin de bi moral gelsinEvettt yarin tarti gunumuz. Bol bol eksi cikmak duasiyla
Ay bisey degil.karantina bitince insanlar bizi gorunce aaa gormeyeli ne kadar zatiflamissin falan desin de bi moral gelsin
Bak bakalim belki seversindemokraside cagreler tukenmez bi spor salonu kadar tatmin edici olmuyo ama gideri war
Bende cok uzgunum pasta yemek.istemezdim valla hep.kocalarin sucuYalniz ben tarti gununu unutup kacirmis olabilirim buguncok pismanimm
Ya kocalara bakmayin aninda zayifliyolar benim esimde supangle almis yine Allah im inanilmaz her yerden tatlilar firliyoBende cok uzgunum pasta yemek.istemezdim valla hep.kocalarin sucu
Uzulme canim verecegiz elbetGunaydin herkese. Bu hafta maalesef ne almisim ne vermisim. Ayniyim. 80.3 kg