Ama bu hafta kacirdim.demistin bak.en azindan almamissin bu da cok guzel.bisey sen haftaya 7li rakamlara gececeksin ve bu cok.guzel.bi moral.olacak ben inaniyorumGunaydin herkese. Bu hafta maalesef ne almisim ne vermisim. Ayniyim. 80.3 kg
Cok pis cok fena kiskandimSelam kizlar;
64.7 imisim gecen hafta bugun tartida tam 63.7 ciktim yani eksisi yok artisi yok 1 kilo gitmis... Bu sefer yagdan gittigini dusunuyorum cunku kalcalarimda baya incelme var ve gobegimde gozle gorulur bicimde.. ogle yemegi yememem sanirim en buyuk artim ben oglen yemek.yeyinxe mAalesef kilo veremiyorum... 63 rakamini tartida gorebilecegimi tahmin bile.edemezdim helede sigarasiz gercekten tartiyi gorunxe cok sasirdim... İlk hedef 60 asil hedef 58 yani yeni evliykenki kilom umarim basarili oluruz
Harikasın böyle devamSelam kizlar;
64.7 imisim gecen hafta bugun tartida tam 63.7 ciktim yani eksisi yok artisi yok 1 kilo gitmis... Bu sefer yagdan gittigini dusunuyorum cunku kalcalarimda baya incelme var ve gobegimde gozle gorulur bicimde.. ogle yemegi yememem sanirim en buyuk artim ben oglen yemek.yeyinxe mAalesef kilo veremiyorum... 63 rakamini tartida gorebilecegimi tahmin bile.edemezdim helede sigarasiz gercekten tartiyi gorunxe cok sasirdim... İlk hedef 60 asil hedef 58 yani yeni evliykenki kilom umarim basarili oluruz
HEdefimiz aynı , hedefimize ulaşmak dileğiyle inşallah. Öğle yemeği yememek dışında ne yapıyorsun? Ödem atıcı sular vsSelam kizlar;
Tebrikler
Teşekkür ederimTebrikler ☺
Almamakta çok önemli canım üzülme bu hafta toparlarsın muhakkakGunaydin herkese. Bu hafta maalesef ne almisim ne vermisim. Ayniyim. 80.3 kg
Sagolasin canim sen de oyleHarikasın böyle devam❤
İnsallah canim ulasmak dilegiyle spor yapiyorum odem atici sular ben de ise yaramadi odemi ben aslinda sporla attim... ama.sut arttirixi her gun cay iciyorum.anason isirgan otu rezene var icinde fakat kilo vermeye etkisi yok bu otlarinHEdefimiz aynı , hedefimize ulaşmak dileğiyle inşallah. Öğle yemeği yememek dışında ne yapıyorsun? Ödem atıcı sular vs
Seda sayanndiyo ya acim anam acim diye iste ben de tam olarak unlu dusunurun sozune katiliyorumCok pis cok fena kiskandim