Aman sorma
Hava da uc gundur kotu yuruyuse de gidemiyorum eve tıkıldık iyice
Havalar isiniyor artik hep gezeriz dedik
Doğumdu bebkti yoğunlugumuzu atariz dedik dünyanın haline bak
Evet olmuyor kesinlikle
Bacaklarim da cok kötü görünüyor fazla derm var resmen bir garip carsaf gibi
Evde spor yapmak da cok sıkıcı
Spor salonu da yalan oldu
Önce mideyi küçültmem lazım o da hemen olmayacak galiba.Biraz oyle duruyor canim boyle veremezsin.
Önce mideyi küçültmem lazım o da hemen olmayacak galiba.
Evde benim se spor yapasim yok ve yazin tatile de gitmicez bu halden dolayi o yuzden zayiflama istegim sekteye ugruyorYa sorma evde kosu bandi bir alet ip hulahop pilates topu falan var ama asla spor yapasim yok. O spor salonuna gitmek pilates yapmak hocayla nasil guzel geliyordu oysa ki. Ne coronaymis ya.
Evde benim se spor yapasim yok ve yazin tatile de gitmicez bu halden dolayi o yuzden zayiflama istegim sekteye ugruyor
Bilmiyorum canim ben kendimi biliyoeum rahat tatil yapamam kesin bi otelde bir auru yabanvi geliyo cunku bide otelde calisan ark soyledi tek tek iptal ediyomus millet tatilleriniYaza gecmis olur insallah niye simdiden karar veriyorsunuz
Bilmiyorum canim ben kendimi biliyoeum rahat tatil yapamam kesin bi otelde bir auru yabanvi geliyo cunku bide otelde calisan ark soyledi tek tek iptal ediyomus millet tatillerini
Allaj tan almamistik on rezervasyon yapilmisti umarim daha kotu bir hal almadan biter tatili gectim eski kafama ulasirim o bile bana yetecekKistan tatil alanlardansan endise etmen normal canim. Bu virus tamamen bittikten sonra sıkıntı olmaz bence. Ben yazin yurtdisi bile istiyorum kismet olursa.
Allaj tan almamistik on rezervasyon yapilmisti umarim daha kotu bir hal almadan biter tatili gectim eski kafama ulasirim o bile bana yetecek
Yasiyo musun bu diyetleeeSelam kızlar bugün nasıl bi diyet uyguladım naptım hiç bilmiyorum
Kahvaltı=
Yulaf
Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeği =
1dilim ekmek
5zeytin
4 kaşık acı sos
Akşam için bişey yiyemedim hesapta olmayan şeyler cıktı misafirim gelicekti poğaça yapmıştım onlara yemek yiyemedigim için 2 küçük poğaça yedim 8 de doydum mı tabi ki hayır aç yatıcam resmen şu an inat da ettim bişey yemiycem. Spor anlamında da
Yürüyüşe de çıkamadığım için evde 45 dk leslie yaptım eşim beden eğitimi mezunu evde olduğum günler birlikte spor yapalım dedi oğlanın uyku vaktinde de birlikte kalca basen squat çalıştık 45 dk
Yaşıyorum valla bacım daha da bişey yemedim yeni uyandım acilen bi düzene sokmam lazım kendimi saldım bu araYasiyo musun bu diyetleeebayilir kalirim wallahi
Ye ye aman diim diyetten cikip sagligina bisey olmasin aman diimYaşıyorum valla bacım daha da bişey yemedim yeni uyandım acilen bi düzene sokmam lazım kendimi saldım bu ara