Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Aman sorma

Hava da uc gundur kotu yuruyuse de gidemiyorum eve tıkıldık iyice

Havalar isiniyor artik hep gezeriz dedik
Doğumdu bebkti yoğunlugumuzu atariz dedik dünyanın haline bak

Corona belasindan evden cikamamaktan iki gundur sabah diyete guzel basliyorum aksama dogru sirazesi kayiyor tam zamaninda dogum yapmisiz... dunyanin haline bak ya. Bol bol dua etmemiz gerek. Bunlarin hepsi bir sinav...

Evet olmuyor kesinlikle

Bacaklarim da cok kötü görünüyor fazla derm var resmen bir garip carsaf gibi

Evde spor yapmak da cok sıkıcı
Spor salonu da yalan oldu

Ya sorma evde kosu bandi bir alet ip hulahop pilates topu falan var ama asla spor yapasim yok. O spor salonuna gitmek pilates yapmak hocayla nasil guzel geliyordu oysa ki. Ne coronaymis ya.

Ya sorma evde kosu bandi bir alet ip hulahop pilates topu falan var ama asla spor yapasim yok. O spor salonuna gitmek pilates yapmak hocayla nasil guzel geliyordu oysa ki. Ne coronaymis ya.
Evde benim se spor yapasim yok ve yazin tatile de gitmicez bu halden dolayi o yuzden zayiflama istegim sekteye ugruyor

Bilmiyorum canim ben kendimi biliyoeum rahat tatil yapamam kesin bi otelde bir auru yabanvi geliyo cunku bide otelde calisan ark soyledi tek tek iptal ediyomus millet tatillerini

Kistan tatil alanlardansan endise etmen normal canim. Bu virus tamamen bittikten sonra sıkıntı olmaz bence. Ben yazin yurtdisi bile istiyorum kismet olursa.

Kistan tatil alanlardansan endise etmen normal canim. Bu virus tamamen bittikten sonra sıkıntı olmaz bence. Ben yazin yurtdisi bile istiyorum kismet olursa.
Allaj tan almamistik on rezervasyon yapilmisti umarim daha kotu bir hal almadan biter tatili gectim eski kafama ulasirim o bile bana yetecek

Selam kızlar bugün nasıl bi diyet uyguladım naptım hiç bilmiyorum
Kahvaltı=
Yulaf

Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi

Öğle yemeği =
1dilim ekmek
5zeytin
4 kaşık acı sos

Akşam için bişey yiyemedim hesapta olmayan şeyler cıktı misafirim gelicekti poğaça yapmıştım onlara yemek yiyemedigim için 2 küçük poğaça yedim 8 de doydum mı tabi ki hayır aç yatıcam resmen şu an inat da ettim bişey yemiycem. Spor anlamında da
Yürüyüşe de çıkamadığım için evde 45 dk leslie yaptım eşim beden eğitimi mezunu evde olduğum günler birlikte spor yapalım dedi oğlanın uyku vaktinde de birlikte kalca basen squat çalıştık 45 dk

Yasiyo musun bu diyetleee bayilir kalirim wallahi

Herkese selam. Kahvalti;

1 yumurta tavada tereyagiyla
1 dilim kasar peyniri
3 cay kasigi sekersiz findik ezmesi
1.5 dilim esmer ekmek
Cay

Ara;

Sekersiz dibek kahvesi
3 hurma

Ben dün yazamadım öğlen/akşam tek öğün
Karnıyarık pilav salata
Akşam gofret

Bugün sabah
11:00
İki sahanda yumurta
5 zeytin
Dereotu yeşillik salata
Ceviz
Beyaz peynir 1 kk
1 dlm tam buğday ekmeği

Sonra sade Türk kahvesi bir adet madlen kadar çikolata

Sonra cevizli yeşil salata
Akşama pırasa ve kabak pişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…