Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Haklisin ben de karin agrilari cekiyorum.dusundugum anda hele bu gece.... Ama tamamen koyuverirsem batakliga giricem eesmen

Haklisin ben de karin agrilari cekiyorum.dusundugum anda hele bu gece.... Ama tamamen koyuverirsem batakliga giricem eesmen
Ben hastaligi disarda kapip da cocuklarima bulastiririm diye odum kopuyor. Boyle nereye kadar gider, bilmiyorum. Ilaci, asisi bulunsun diye dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor

Iyiyiz şükür canım herşey yolunda kaçamaksız daha nice nice günlerimiz olsun InşAllah ❤❤❤
Aminnn canımm bugün 80.2yi gördüm. Cuma bekle beniii
Soda gaz yapmaz mi bebekte. Sade soda limon bende cok severim aslinda. Off vereydik su kilolari hayirlisi ile.
benim oğlum 6 aylık. Ona yapmıyor canım. Doktoruna bir sor istersen. Ben hiç duymadım.

Gunaydin herkese. Corona virusuyle calkalaniyor her yer. Biz anneler herkesten cok endiseliyizdir sanirim. Tedbirleri elden asla birakmamaliyiz. Izledigim bir videoda doktor yarim litre suya 4 5 kasik tuz ekleyip gunde 2 3 kez bununla gargara yapmayi tavsiye ediyor. Virusu cigerlere inmeden engellemek icin.

Kahvaltı ( 8 de yaptım)

2 haşlanmış yumurta
2 krep
5zeytin
Dereotu
1 yeşil biber
1 portakal
1 dilim kaşar

Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi Maden suyu

Öğle yemeği =

1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası

Akşam yemeği =

1 tabak karışık dolma
Yoğurt

3.5litre su

Nerede kaldi olcumler hanimlar. Pes edersek olmazz.
Canım işteki evdeki yoğunlkuktan foruma giremedim cuma günü tam tersi kg almışım yarım kg nasıl oldu bilmiyorum. 63,5 oldum yine dünde tatlı krizim vardı ofiste öğlen irmik helvasına gözüm ilişti ve malesef yedim. bu hafta inşallah gider biraz kilolar

kahvaltı
2 bardak su

1 yumurta
2 ymk kaşığı lor peynir
1 domates

sade nescafe

su

öğlen

haşlanmış tavuk, salata

ara öğün meyve kuruyemiş

akşam

kararsızım heran cayıp ektra krizlerle bozabilirim

Belki siskinlik olmustur snaa kilo gbi gozukur bisey olmaz sut yapar irmik helvasi bi daha yemezsin olur biter... sen diyetine devam et

Aslinda varya bunu atman iyi oldu icime bi moral geldi cidden bu virus psikolojimi bozdu aka diger hastaliklarin olum sayisi daha fazla aslinda onlari unuttuk

Basit dedigimiz soguk alginligi daha cok can almis 2 ayda. Corona sadece yeni diye bu kadar cok ses getirdi. Ama yine de tedbiri asla elden birakmamali.

ben de geçen cuma tartı bildirimi yapınca yine tatlı hamur vb yedim cumartesi tartıda 80.3 ü görünce duuuuuur dedim kendime. 3 gündür şeker tatlı vb yemedim normale dönmüş kilom

Sabah kahvaltım
1.5 yumurta ile kavurmalı yumurta
5 zeytin
salatalık
2 kaşık lor
2-3 parça çeçil
ekmeğin ucu

ara sade Türk kahvesi 1 ceviz 1 kayısı 1 erik
oğlanla bebek arabasıyla 50 dk yürüyüş (aslında daha yürürdük ama acıktı emzirecek yer yoktu)

öğle
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 bayat çavdarlı sandviç ekmeği
2 kaşık lor

akşam için hiç bir fikrim yoK.
canım kaç gündür yoğurt yulaf istiyor belki onu ya da bayat ekmek ile tost yaparım
cuma hedefim en az geçen haftaki 78.6 ama keşke 77yi ucundan da olsa görsem.

Evet canım. Ben bogazımda burnunda bi değişiklik hissedince hep yaparım. Çocuklara kalabalık yerden gelince burunlarına serum fizyolojik sıkarım. Önlemlerimizi alalım da biz gerisini Allah’a bırakalım

Sabah:
2 tam bugday
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli k tereyagi
1 tatli k petek bal
2 adt pilic fume
1 yumurta

Ogle:
Yogurtlu karisik musli 1 kase

Ara ogun:
1 sekerli turk kahvesi
6 adt kuru kayisi

Aksam:
6 adt mini kofte
1 dilim.beyaz ekmek

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Bugun su cancinconlarin cikardigi hastalik yuzunden canim cok skkinsi gece de cok uykusuzdum hic uyumadi o kadar uykum vardiki sunu anladim spor da dinlenmis ve iyi beslenmis uykusunu almis bir vucut istiyor... Daha sporu bitirdim hemen uyandi tabatayi da bilirsiniz nefessiz birakiyo o halimle dinlenemeden ayagimda sallamak zorunda kaldim yok uyimuyo yahu geve zaten uyumadin bari sabah uyu.. baktim ustumdeki ter kuruyo usutucem artik mama sandalyesine bunu koydum zarzor bi dus aldim ve donuste yine uyumadi 3 saat o yorgunluktan dinlenemeden oyun oynadik cocugu kaldiricam kucak istiyo kolum yok artik agridan ki kaldirim kisacasi kotuydu... Diyet icinde canim bugun ilk defa cips cekti cunku markete gittik ama yemedim bir tek beyaz ekmegin kokusuna artik dayanamadim... Ne olursa olsun bu diyeti azmettim devam ettiricem koca kalcali cocuklu bi anne olmak istemiyorum

Aksam yemegi;

Dana antrikot
3 4 dilim patates ve karamelize sogan
Yesil salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…