- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Haklisin ben de karin agrilari cekiyorum.dusundugum anda hele bu gece.... Ama tamamen koyuverirsem batakliga giricem eesmenGunaydin arkadaslar. Ben son gunlerde biraz depresyonda gibiyim. Bu korona virusu beni cok etkiliyor. Simdi ulkemizde de ilk vaka duyuruldu. Hic kendimi motive edemiyorum. Bazi seyler cok anlamsiz geliyor. Sizin de motivasyonunuzu kirmamak icin yazmiyorum cok fazla. Yine elimden geldiğince dikkat ediyorum ama hic spor falan yapmiyorum. Umarim bu kotu gunler bir an once biter ve yine mutlu gunlere uyaniriz.
Ben hastaligi disarda kapip da cocuklarima bulastiririm diye odum kopuyor. Boyle nereye kadar gider, bilmiyorum. Ilaci, asisi bulunsun diye dua etmekten baska elimden birsey gelmiyorHaklisin ben de karin agrilari cekiyorum.dusundugum anda hele bu gece.... Ama tamamen koyuverirsem batakliga giricem eesmen
Aminnn canımm bugün 80.2yi gördüm. Cuma bekle beniiiIyiyiz şükür canım herşey yolunda kaçamaksız daha nice nice günlerimiz olsun InşAllah ❤❤❤
benim oğlum 6 aylık. Ona yapmıyor canım. Doktoruna bir sor istersen. Ben hiç duymadım.Soda gaz yapmaz mi bebekte. Sade soda limon bende cok severim aslinda. Off vereydik su kilolari hayirlisi ile.
Canım işteki evdeki yoğunlkuktan foruma giremedim cuma günü tam tersi kg almışım yarım kg nasıl oldu bilmiyorum. 63,5 oldum yine dünde tatlı krizim vardı ofiste öğlen irmik helvasına gözüm ilişti ve malesef yedim. bu hafta inşallah gider biraz kilolarNerede kaldi olcumler hanimlar. Pes edersek olmazz.
Ben de ayni sekilde canim sabahtan beri ic huzursuugundan catlicam nerden cikti bu Allah in cezasi virusBen hastaligi disarda kapip da cocuklarima bulastiririm diye odum kopuyor. Boyle nereye kadar gider, bilmiyorum. Ilaci, asisi bulunsun diye dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor
Aslinda varya bunu atman iyi oldu icime bi moral geldi cidden bu virus psikolojimi bozdu aka diger hastaliklarin olum sayisi daha fazla aslinda onlari unuttuk
Belki siskinlik olmustur snaa kilo gbi gozukur bisey olmaz sut yapar irmik helvasi bi daha yemezsin olur biter... sen diyetine devam etCanım işteki evdeki yoğunlkuktan foruma giremedim cuma günü tam tersi kg almışım yarım kg nasıl oldu bilmiyorum. 63,5 oldum yine dünde tatlı krizim vardı ofiste öğlen irmik helvasına gözüm ilişti ve malesef yedim. bu hafta inşallah gider biraz kilolar
Aslinda varya bunu atman iyi oldu icime bi moral geldi cidden bu virus psikolojimi bozdu aka diger hastaliklarin olum sayisi daha fazla aslinda onlari unuttuk
Canım işteki evdeki yoğunlkuktan foruma giremedim cuma günü tam tersi kg almışım yarım kg nasıl oldu bilmiyorum. 63,5 oldum yine dünde tatlı krizim vardı ofiste öğlen irmik helvasına gözüm ilişti ve malesef yedim. bu hafta inşallah gider biraz kilolar
Evet canım. Ben bogazımda burnunda bi değişiklik hissedince hep yaparım. Çocuklara kalabalık yerden gelince burunlarına serum fizyolojik sıkarım. Önlemlerimizi alalım da biz gerisini Allah’a bırakalımGunaydin herkese. Corona virusuyle calkalaniyor her yer. Biz anneler herkesten cok endiseliyizdir sanirim. Tedbirleri elden asla birakmamaliyiz. Izledigim bir videoda doktor yarim litre suya 4 5 kasik tuz ekleyip gunde 2 3 kez bununla gargara yapmayi tavsiye ediyor. Virusu cigerlere inmeden engellemek icin.
57.700 olmuşum
Her gün yürüyüşe gidiyoruz oğlumla