Normal diyetisyene baslasaydin canim daha verimli okmaz miydi ben bu hafta normal diyetisyene basladim bakalim. Umarim vermeye baslairm durum vahim.Yarin sabahtan itibaren online diyete basliyorum diger turlu olmuyor. Yedigim ictigim her seyin fotografini atacagim. Bir de boyle devam edelim.
Normal diyetisyene baslasaydin canim daha verimli okmaz miydi ben bu hafta normal diyetisyene basladim bakalim. Umarim vermeye baslairm durum vahim.
Ooo iyiymis seninkisiO zaten var. Seanslarim duruyor askiya aldimbu daha verimli normal diyetisyenimle surekli iletisim halinde degiliz.
Ooo iyiymis seninkisi
Online diyetisyenin fiyatları nasıl canım Bide tercihin hangi diyetisyen olduO zaten var. Seanslarim duruyor askiya aldimbu daha verimli normal diyetisyenimle surekli iletisim halinde degiliz.
Online diyetisyenin fiyatları nasıl canım Bide tercihin hangi diyetisyen oldu
Gidecek insallah ya pilateste yapiyorsan valla süpersin.. Gecen hamile kalmdan once giydigim pantolunu deneyeyim dedim bacagimda kaldi cok moralim bozuldu o yuzden bende istikrarli gidiyorum 3 gundur hic firesiz. Cuma gunu diyetisyene gidecegim bakalim ne kadra vermisim.Dort koldan sarildim ama benim kilolar cok inatci. Neyse ki pilatesle inceliyorum ama tartida da hizla eksilsem hic fena olmaz artik. Hayir bir de oturmamis kilo cogu. Kolay gider diyorlar hic oyle degil. Kendimi boyle gormeye alisik degilim. Bir an once incelmek istiyorum biktiiim
Ooo baya uygunmus cidden. Online parasi bu demi. Yeni mi basldin peki. Bi de neden otekiyle gorusmuyorsun online teecih ettin. Senin bebek kac aylik?Ben gittigim salonun diyetisyeniyle anlastim. 250 tl 3 aylik ucret. Ozelden yazayim ismini ifsa olmamak adina.
Ne kadar hizli kilo veriyorsun masallah.
Ooo baya uygunmus cidden. Online parasi bu demi. Yeni mi basldin peki. Bi de neden otekiyle gorusmuyorsun online teecih ettin. Senin bebek kac aylik?
Hic evde durduğum yok da ondan galiba yağmurda sogukta bile attim arabaya oglumu yürümeye gittim
5 aylik bebegim. Digerinin verdigi listeye uyamadim gitmedim. Online diyetten sonra ona devam ederim. Benim is 3 ayda bitecek gibi degil :) asil diyetisyenime baya para bayilmistim ama. Paket almistim yine.
Himm insallah bu sekilde hizli bi sekilde verirsin5 aylik bebegim. Digerinin verdigi listeye uyamadim gitmedim. Online diyetten sonra ona devam ederim. Benim is 3 ayda bitecek gibi degil :) asil diyetisyenime baya para bayilmistim ama. Paket almistim yine.
Pilates bna pek kilo verdirmemisti sadece forma skkmustu belki omla ilgisi vardir diycem ama5 aylik bebegim. Digerinin verdigi listeye uyamadim gitmedim. Online diyetten sonra ona devam ederim. Benim is 3 ayda bitecek gibi degil :) asil diyetisyenime baya para bayilmistim ama. Paket almistim yine.
Üzülme canım. Bu durum gaza getirsin seni. Benimde kaçamaksız 3 günüm bitti. Yarın 7ler geliyorrrrrGidecek insallah ya pilateste yapiyorsan valla süpersin.. Gecen hamile kalmdan once giydigim pantolunu deneyeyim dedim bacagimda kaldi cok moralim bozuldu o yuzden bende istikrarli gidiyorum 3 gundur hic firesiz. Cuma gunu diyetisyene gidecegim bakalim ne kadra vermisim.
Sağolasın canım gördüm mesajını fiyatı da çok iyi bence 3 aylık içinBen gittigim salonun diyetisyeniyle anlastim. 250 tl 3 aylik ucret. Ozelden yazayim ismini ifsa olmamak adina.