- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Gunaydin! Kendimde gercekren cok buyuk.bi hafiflik hissediyorum karnim bi kere indi bu kadae cok hamurisi ve ekmek yiyerek o kadar kof bir kilo almisimki bunu cok iyi anladim ve inanamicaksiniz bagirsak duzenim dahii oturdu... vucidim benim full odem olmus ben size diim her sabah usenmeyip ya borek aluyodum ya kendim yapiyodum ekmek zaten inanilmaz yiyordum beyaz ekmegi yani kahvaltida yarim kesin bitiyodu ve mubakkak sabahlari patates kizarrmasi.... E spor zaten yok tek sporumhz cocugu ayakta sallamakti... Yok yani istedigim kiloya gelsem bile bu yasam sekline donmicem bu ne ya haminne gibi kendimden utandim
Yeni diyetisyenin hayırlı olsun canım ben sana diyecektim sabahları neden hiç yumurta yemiyosun diye yeni diyetisyenin vermişGunaydin. Yeni diyet listemle kahvaltim;
Cay
1 haslanmis pul biberli yumurta
1 dilim kasar peyniri
Dereotu
5 ceviz ici
1 dilim esmer ekmek
Yeni diyetisyenin hayırlı olsun canım ben sana diyecektim sabahları neden hiç yumurta yemiyosun diye yeni diyetisyenin vermiş
Otlu/peynirli/sebzeli omlet ile alıştım ben de yumurtaya. Bazen de yazdan yaptığım menemenleri yapıyorumCanim benim kolesterol biraz yuksek o yuzden yemiyordum ama ekledim :) cok da haslanmis sevmiyorum bir de o yuzden yemiyordum
Dün 20347 adim atmisim
Aksam kasiklarimin agrisindan zar zor uyudum
Aman Allah korusun kesinlikle donmek istemem nasil ilk gunun online hocaylaZaten saglikli beslenmek bir yasam bicimi olmali. Simdi istedigimiz hedefe ulasip eski yeme sekline donersek aynen geri aliriz.
Aman Allah korusun kesinlikle donmek istemem nasil ilk gunun online hocayla
Ben de gittim ona afedersin bi b.. yaramiyo yine spora bakiyo is insan keneine aynada bakinca begenmeyince cok morali bozuluyi anlyiyorum seni peki sen spordayken cocuga kim bakiyo keske bizde de bakacak biri olsada hem evden biraz kurtulsam hem de daha iyi spor yapilirIyi canim. Zaten cok asiri benzerini yapiyordum. Ben zayiflayacagim diye nereye para harcayacagimi sasirdim ozeti buartik ise yarasin da napayim. Su aralar da aklimdan bu incelme icin guzellik salonlarinda alet var ya onlar geciyor
Erkekler cok sansli kilo verme konusunda vallaKızlar dün sabah uyandık eşim dedi ki epeydir tartılmıyorum dur bi tartılayım dedi. ( Bu arada kilo verme yada alma gibi bi durumu yok çok fit ) neyse cıktı tartıya aa 6 kilo vermişim dedi indi. Vay anasını be dedim ben iki aydır uğraşıyorum 5 kiloyu zar zor verdim adamın bi amacı yok biseyi yok çıkmış 6 kilo vermiş sinir oldum kendime
Ben de gittim ona afedersin bi b.. yaramiyo yine spora bakiyo is insan keneine aynada bakinca begenmeyince cok morali bozuluyi anlyiyorum seni peki sen spordayken cocuga kim bakiyo keske bizde de bakacak biri olsada hem evden biraz kurtulsam hem de daha iyi spor yapilir
Bende öyle. Çok hafifledim şükürGunaydin! Kendimde gercekren cok buyuk.bi hafiflik hissediyorum karnim bi kere indi bu kadae cok hamurisi ve ekmek yiyerek o kadar kof bir kilo almisimki bunu cok iyi anladim ve inanamicaksiniz bagirsak duzenim dahii oturdu... vucidim benim full odem olmus ben size diim her sabah usenmeyip ya borek aluyodum ya kendim yapiyodum ekmek zaten inanilmaz yiyordum beyaz ekmegi yani kahvaltida yarim kesin bitiyodu ve mubakkak sabahlari patates kizarrmasi.... E spor zaten yok tek sporumhz cocugu ayakta sallamakti... Yok yani istedigim kiloya gelsem bile bu yasam sekline donmicem bu ne ya haminne gibi kendimden utandim
Kesinlikle ya dün diyorum ki benim diyet yaptigim nerden belli. Ben zannediyorum ki işte karnın basenlerin eridi falan diycek diye bekliyorum adam ne dese beğenirsin evde 1 poşet çikolata var yenilmemiş bide bu ay hiç dışarıda yemek yemedik büyük kârdayız ordan belli diyoErkekler cok sansli kilo verme konusunda valla
Cok guzel yaa cok buyuk degisiklik hemde spora gitmek gibisi war miAnnem haftada 1 kere geliyor ona birakip kaciyorum. Bana da bir degisiklik arabama atlayip ozgurce 1 2 saat de olsa evden cikabilmek. Eve de sagdigim sutlerden birakiyorum.