- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.032
Şimdi tartılıp size söylemem lazım mı yoksa cuma yeni kilomla mı bildirmek gerekiyor nasıl oluyorHosgeldin aramiza. Hepimiz ayni yoldayiztarti gunumuz cuma diyetisyeni bekleme simdiden basla bizimle.
Şimdi tartılıp size söylemem lazım mı yoksa cuma yeni kilomla mı bildirmek gerekiyor nasıl oluyor☺
Akşamları tatlı krizinden nefret ediyorum çok zorlanıyorum şu an
Bebek uyumuyor ki sıpa uyuyayımDayan uyu uyan gececek
Bebek uyumuyor ki sıpa uyuyayım ☹
Bu gece yazacaktim
Senin diyeto takip ediyorjm.baya agir canim.nasil.kendini halsiz hissediyo musun hicKahvaltı
4 kaşık yulaf
1 su bardağı süt
1 portakal
1 çay kaşığı tarçın
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi 3 hurma
Öğle yemeği =
1 tabak mantar sote
5 kaşık acı sos
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği =
1 kase yoğurt
Fırında beşamel soslu karnıbahar
3litre su
Benim istagramdancok fena hep dolu dolu wafflenlar bilmwmne sponsorluktan cikiyo kufur ediyoeum resmenSorma ya. Instagramda az once profiterol yapimi gordum fenaa
Bence ağır değil canım ya bana yeterli geliyo yani halsizliğim yok çok şükür. Çünkü kendimi biliyorum epey diyet tecrübem var 90dan 62 kiloya düşmüştüm az yediğimde aç olduğum da veremiyorum benSenin diyeto takip ediyorjm.baya agir canim.nasil.kendini halsiz hissediyo musun hic
Yok yani agir dedigim hani uygulamasi agir ben belki uyamayabilirdim kacamaklarim olurdu masallah dirayetlisin demekki ne guzelBence ağır değil canım ya bana yeterli geliyo yani halsizliğim yok çok şükür. Çünkü kendimi biliyorum epey diyet tecrübem var 90dan 62 kiloya düşmüştüm az yediğimde aç olduğum da veremiyorum ben
Teşekkür ederim canım sağolasın aslında inan bende kaçamaklarla ilerlemek istiyorum ama beynime diyetteyim mesajı gittiği an sıfır kaçamak şeklinde ilerliyorum sanki bu kato kuralmış gibiYok yani agir dedigim hani uygulamasi agir ben belki uyamayabilirdim kacamaklarim olurdu masallah dirayetlisin demekki ne guzel