Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Akşamı da yazayım
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık nohut yemeği (inşallah bebeğe gaz geçmez)
Pırasalı Mısır ekmeği
Salata
1 bardak ayran
Sonra 1,5 bardak ayran daha içtim 5 badem ile..
günü şeker çikolata cips vb yemeden bitirdim şükür. Gündüz de oğlanı arabaya koyup yavaş da olsa 1 saat yürümüştüm. Onun dışında ev içinde 7bin adım oldu. Su şu an 3,5lt. Gündüz bir bardak rezene çayı içtim bir de..
Pazartesi güzel geçti Salı sallanmaz umarım. Regl haftam çok fena geçti

Dun o kadar dolu bi gunduki yazamadim misafir kayniyodu...
Sabah:
2 tam bugday
2 adt yumurta
1 tatlo kasigi petek bal
6 adt zeytin
Peynir
1 cay kasigi tereyagi

Ogle:
1 armut
1 kase yogurtlu musli

Aksam:
2 adt dereotlu pogaca
Yarim dilim san sebastian cheeesecake

İzlenim:
Aksam cok hazirlik yapinca misafirlere ayip olur diye hadi dedim aksam yemegi yemkm onlara eslik edim yaptigim seylerden bkraz yiyerek ama o kadar kosusturdumki onlardan da yiyemedim dun bilgidiniz ac yattim arkadaslar bi kase corba icip yatim dedim yorgunliktan bebek uyuyunca ben de yatmisim onu da yiyemedim... Bugun insallah biraz daha dinlenerek ve bh kadar da ac kalmayarak diyete devam.edebilmek dilegiyle simdi spora..

Merhaba
Sabah erken saatlerde kahvaltı ettik.
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
2 parça dil peyniri
7 zeytin
3 ceviz
Havuç salatalık marul
Ara Türk kahvesi 4-5 badem fındık
Şu ana kadar 2 lt su

Eklentiler

• DD97A0CC-1993-41EC-BD89-A5D4AF7BACE1.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 27
  • C4E2CD67-6E16-446D-B5B9-ECBA10655849.jpeg
    162,7 KB · Görüntüleme: 29
Kahvaltı
4 kaşık yulaf
1 su bardağı süt
1 portakal
1 çay kaşığı tarçın

Ara öğün

Şekersiz türk kahvesi 3 hurma

Öğle yemeği =

1 tabak mantar sote
5 kaşık acı sos
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam yemeği =

1 kase yoğurt
Fırında beşamel soslu karnıbahar

3litre su

Senin diyeto takip ediyorjm.baya agir canim.nasil.kendini halsiz hissediyo musun hic

Senin diyeto takip ediyorjm.baya agir canim.nasil.kendini halsiz hissediyo musun hic
Bence ağır değil canım ya bana yeterli geliyo yani halsizliğim yok çok şükür. Çünkü kendimi biliyorum epey diyet tecrübem var 90dan 62 kiloya düşmüştüm az yediğimde aç olduğum da veremiyorum ben

Yok yani agir dedigim hani uygulamasi agir ben belki uyamayabilirdim kacamaklarim olurdu masallah dirayetlisin demekki ne guzel

Yok yani agir dedigim hani uygulamasi agir ben belki uyamayabilirdim kacamaklarim olurdu masallah dirayetlisin demekki ne guzel
Teşekkür ederim canım sağolasın aslında inan bende kaçamaklarla ilerlemek istiyorum ama beynime diyetteyim mesajı gittiği an sıfır kaçamak şeklinde ilerliyorum sanki bu kato kuralmış gibi hoşuma gitmiyo bu durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…