- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Bosver ne guzel en iyisi zaten yaz da geliyo hizli hizli vereleim insallahta bu kadar kari diyetlerebgerek kalmaz insallah sadece korueuzTeşekkür ederim canım sağolasın aslında inan bende kaçamaklarla ilerlemek istiyorum ama beynime diyetteyim mesajı gittiği an sıfır kaçamak şeklinde ilerliyorum sanki bu kato kuralmış gibihoşuma gitmiyo bu durumum
InşAllah canım dediğin gibi vermekte mesele değil daha zoru verdiğini korumak. Ne güzel 62ydim ben araya evlilik girdi doğum girdi 4 senede hopp 82 oldum. Veripte geri almak istemiyorum artıkBosver ne guzel en iyisi zaten yaz da geliyo hizli hizli vereleim insallahta bu kadar kari diyetlerebgerek kalmaz insallah sadece korueuz
Allah kabul etsin canım sahur yapmamışsın tüm gün açtın tek yoğurtlu brokoli senin için yeterli olur mu dersinKizlar ben de bugun niyetliydim sahur yapmadim gun icinde cok isim vardi aksam da iftarda brokoli hasladim yogurtladim yedim
Auyy insallah almauiz tekrarnonun icin baya cabalicam hele su kilolar bi gitsinInşAllah canım dediğin gibi vermekte mesele değil daha zoru verdiğini korumak. Ne güzel 62ydim ben araya evlilik girdi doğum girdi 4 senede hopp 82 oldum. Veripte geri almak istemiyorum artık
Benimde diyetye 2. Gunum hic kacamak yapmadim ama aksamlari zorlaniyorum.Merhaba Kızlar. Nasılsın? Kaçamaksız 2. Günüm. İnşallah bı hafta 8lerden kurtulmak istiyorum
Bende zorlanıyorum. Ama kafa dağıtıyorum yemek düşünmüyorum. Örgü örüyorum bu ara. Bide akşamları 2 sade sodaya limon parçası atıyorum. Yanına da AZcık çiğ kuruyemiş alıyorum. Onu yiyorum. Beni rahatlatıyorBenimde diyetye 2. Gunum hic kacamak yapmadim ama aksamlari zorlaniyorum.
Emziriyosan bu kadari bence twhlikeli olur canim Allab kabul etsin sadece brokoliyle olmaz canini da dusunKizlar ben de bugun niyetliydim sahur yapmadim gun icinde cok isim vardi aksam da iftarda brokoli hasladim yogurtladim yedim
Kati diyetlere demek istemistimBosver ne guzel en iyisi zaten yaz da geliyo hizli hizli vereleim insallahta bu kadar kari diyetlerebgerek kalmaz insallah sadece korueuz
Iyiyiz şükür canım herşey yolunda kaçamaksız daha nice nice günlerimiz olsun InşAllah ❤❤❤Merhaba Kızlar. Nasılsın? Kaçamaksız 2. Günüm. İnşallah bı hafta 8lerden kurtulmak istiyorum
Anladım demek istediğini canım benKati diyetlere demek istemistim
Soda gaz yapmaz mi bebekte. Sade soda limon bende cok severim aslinda. Off vereydik su kilolari hayirlisi ile.Bende zorlanıyorum. Ama kafa dağıtıyorum yemek düşünmüyorum. Örgü örüyorum bu ara. Bide akşamları 2 sade sodaya limon parçası atıyorum. Yanına da AZcık çiğ kuruyemiş alıyorum. Onu yiyorum. Beni rahatlatıyor ❤ Tavsiye ederim.
Hurma ye canımSuan artik cok uykum var biseyler yemem lazimnve sinurlenmeyw basliyorym artik
Ben o mutfaga girdimmi hurmayla cikamam canim kendimi cok iyi biliyorum maalesef cvok acikmistim neyseki bizimki sonea uyudu biraz ra acligim yatistiHurma ye canım