Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Yarin sabahtan itibaren online diyete basliyorum diger turlu olmuyor. Yedigim ictigim her seyin fotografini atacagim. Bir de boyle devam edelim.

Ooo iyiymis seninkisi😂

Dort koldan sarildim ama benim kilolar cok inatci. Neyse ki pilatesle inceliyorum ama tartida da hizla eksilsem hic fena olmaz artik. Hayir bir de oturmamis kilo cogu. Kolay gider diyorlar hic oyle degil. Kendimi boyle gormeye alisik degilim. Bir an once incelmek istiyorum biktiiim 🙄

Dort koldan sarildim ama benim kilolar cok inatci. Neyse ki pilatesle inceliyorum ama tartida da hizla eksilsem hic fena olmaz artik. Hayir bir de oturmamis kilo cogu. Kolay gider diyorlar hic oyle degil. Kendimi boyle gormeye alisik degilim. Bir an once incelmek istiyorum biktiiim 🙄
Gidecek insallah ya pilateste yapiyorsan valla süpersin.. Gecen hamile kalmdan once giydigim pantolunu deneyeyim dedim bacagimda kaldi cok moralim bozuldu o yuzden bende istikrarli gidiyorum 3 gundur hic firesiz. Cuma gunu diyetisyene gidecegim bakalim ne kadra vermisim.

Ooo baya uygunmus cidden. Online parasi bu demi. Yeni mi basldin peki. Bi de neden otekiyle gorusmuyorsun online teecih ettin. Senin bebek kac aylik?

5 aylik bebegim. Digerinin verdigi listeye uyamadim gitmedim. Online diyetten sonra ona devam ederim. Benim is 3 ayda bitecek gibi degil :) asil diyetisyenime baya para bayilmistim ama. Paket almistim yine.

Kötü bir akşam öğünü oldu. Annem teyzeme gitmişti onu almaya gittik kapıdan selam verecektim onda da kuran okuma varmış bugün illa emziklisin diye tutturdu. Üç gündür şekersize alıştım diyordum şimdi canım çekti resmen.
2 kaşık tavuklu pilav
2 kaşık kaldirik kavurması( karadenizli olanlar bilir)
1 kibrit kutusundan büyük dilim peynirli börek
1 midye baklava
Eve geldim kıymalı dolma yapmıştım 1 de onu yedim.
Ben bu akşam yulaf yoğurt derken gün menüsü yedim resmen.
O yüzden misafirliğe gitmek yoook. Cuma tartıda mutlu olmak istiyorum.
Su: 4 lt den sonra saymadım.
12000 adımdan sonra Adımsayarı çıkardım 15bin olmuştur. Oğlan akşam 4 saat ağladı gazdan evden dört döndük. Gündüz de arabası ile yürümüştük..

5 aylik bebegim. Digerinin verdigi listeye uyamadim gitmedim. Online diyetten sonra ona devam ederim. Benim is 3 ayda bitecek gibi degil :) asil diyetisyenime baya para bayilmistim ama. Paket almistim yine.

Benim diyetisyenim yüzyüze ama 7/24 whatsappta oluyor. Ben hala gidemedim Doğum sonrası.

Himm insallah bu sekilde hizli bi sekilde verirsin😊biter ya niye bitmesin. Benim 15 kilo var en az.

Pilates bna pek kilo verdirmemisti sadece forma skkmustu belki omla ilgisi vardir diycem ama

Gidecek insallah ya pilateste yapiyorsan valla süpersin.. Gecen hamile kalmdan once giydigim pantolunu deneyeyim dedim bacagimda kaldi cok moralim bozuldu o yuzden bende istikrarli gidiyorum 3 gundur hic firesiz. Cuma gunu diyetisyene gidecegim bakalim ne kadra vermisim.
Üzülme canım. Bu durum gaza getirsin seni. Benimde kaçamaksız 3 günüm bitti. Yarın 7ler geliyorrrrr 😍😍😍

X