Ne güzelBenim de dubleks oldugundan ust kat musait
Evet canim yeni apartman kimse tasinmadi biraz daha diyete spora alisim ipe de baslim baei kuckken cok severdim simdi kasacak bayaKimse yoksa bu fırsatı degerlendir bence canım. Bende çok seveŕim ip atlamayı ama ben atlarsam apartman inler sesten
Super birsey cidden platesin mi cok faydasi olduEveet 1 aylik olcumumu yaptik 1 ayda tum vucuttan 47 cm incelmisimki benim vucudum sıkı hoca da sıkı vucutlar zor incelmesine ragmen sen cok iyi inceldin diyor
Super birsey cidden platesin mi cok faydasi oldu
Merhabalar 30 yasindayim 68 700gram felanim 6 7 ay once daha da once olabilir tam hatirlamiyorum suannbir diyet seruvenine girmis. 58 59 kiloya kadar dusmustum..ama ne yazikki bogazimi tutamadim ve yine tum kilolari geri aldim ..cok rahat kilo veren bir insanim ama bu sefer gidim gidim gidiyor anlamadim...yavas yavas ama uzun bir surede kilolarimi atmak istiyorum 60 olsam yeter..en buyuk derdim simitlerim ..aynaya bakmak istemiyorum ...galiba simitler ic8n spor sart
Spor hocana sorarmisin simitler icin ne oneriyor1 aydir aletli pilatese gidiyorum evet.
Süpersin canım maşallah. Bu kadar farkediyor mu gerçekten? Çok sevindim. Benimde 2 hafta oldu reformer pilatese başlayalı. Bakalım 1 aylık sonuçta ne çıkacak?Eveet 1 aylik olcumumu yaptik 1 ayda tum vucuttan 47 cm incelmisimki benim vucudum sıkı hoca da sıkı vucutlar zor incelmesine ragmen sen cok iyi inceldin diyor
Ben bayagi incelmis hissediyorumGogus-111 cm
Basen-61 cm
Gobek-104 cm
Bel 93 cm
olcmeden once kesinlikle daha mutluydum
InşAllah canım taşınanlar olmadan çokça degerlendir bu günlerini bizde çocuk seslerime tahammül edilmiyo apartmanda ben ip atlasam eyvah eyvahEvet canim yeni apartman kimse tasinmadi biraz daha diyete spora alisim ipe de baslim baei kuckken cok severdim simdi kasacak baya
Spor hocana sorarmisin simitler icin ne oneriyorgercekten benimkiler almis basini gidiyor ...baska hicbiryerimde sikinti yok halbuki
Sabah:
2 adt yumurta
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi petek bal
Ara ogun:
Yarim muz
Ogle:
1 porsiyon cajun fingers(icin tavuk parcalari salata)
Kucuk boy patates kizartmasi
2 dilim beyaz ekmek
Aksam:
Bosanip semerimi yedim zaten aksam da bisey yemim artik 1 turk kahvesi koyucam simdi
İzlenim: esim gel bide lokma yiyelim dedi su ici dolgulu varya yok dedim aerik yemek icin bozdum zaten hazir bozmuzken ye diye zorladi ama yemedim pazar gunleri bi kacak olacagini tahmin ediyodum kendime de bi hak tanimistim aslinda neyse artik tam gaz devam
Dun kunefe icidi bugun lokma aha da yarin misafie gelevek zaten yadi gulum.keten helvaSenin es de dusman basina