Bende canımYalniz degilmisim.... Delikeiz uyumanin nasil bisey oldugunu unuttum
Kizlar ben birsey sorocagim ..ben mesela gece 69 500 ile uyuyorum sabah kalkiyorum 69.200 onceden 1 1500 kilo farkederdi sikinti ne acaba..
Kizim iki yasinda ama dogumdan sonra bir diyet seruvenim vardi bu sekilde degildi ..nedenini merak.ediyorum...kaslarim mi zayifladi diye endise ediyorumDogum yaptiysan sıkıntı o bencebenim de onceden sabah ac karna ve aksam tok karna cok fark ediyordu. Artik cok etmiyor.
Kizim iki yasinda ama dogumdan sonra bir diyet seruvenim vardi bu sekilde degildi ..nedenini merak.ediyorum...kaslarim mi zayifladi diye endise ediyorum
İyi gittigimi dusunuyorum.az yiyorum ayni zamnda emzirmeye devam.ama kilo veremiyorum ilk defa ..motivasyonumu kaybet mek istemiyorum..(sutten kesecegim ama nasil kesecegimi bilmiyorum)Kaslarin zayiflasa yine kilo vermis gozukursun. Gun icinde iyi yiyorsan ondandir cok fark etmemesi.
İyi gittigimi dusunuyorum.az yiyorum ayni zamnda emzirmeye devam.ama kilo veremiyorum ilk defa ..motivasyonumu kaybet mek istemiyorum..(sutten kesecegim ama nasil kesecegimi bilmiyorum)
Ben de cok duskunum ama 0 uyjy ya hele ek gidaya gectik bide gaz da yapti bizimkinde sahti sahbaz oldu aman oglum diycem ilerde yat uyu 1 de mi kalkar 2 de mi... Ben uyumana hakkimi yeterinxe kullandim surekli migren atagom tutuyo ayy anne olmak kolaybdegil vallahiBende canımhani okulluyken yaz vakti gece sabaha kadar oturur sabahta 1e 2 ye kadar uyurnurdu oğlumunda o vakitleri gelsin hiç uyan demiycem valla bunu istiyorum bende uykuya düşkün biriyim sanırım oda zorluyo beni
Bizim alt katta kimse yok ip cok mantikli decathlon da gormustum buyukler icin ip holihop falanDun yazdiklarimi yazmayi unutmusum. Spor olarak 45 dk pilates + 300 ip atladim.
Pilatese haftada kac gun gidiypsun canimBize katilabilirsin. Burasi oldugundan beri ben de motivasyonumu hep taze tutuyorum. Bir de pilatese gitmemin de cok faydasini gordum. Sporsuz olmuyor.
Gerçekten annelik büyük zanaat hiç kolay değilBen de cok duskunum ama 0 uyjy ya hele ek gidaya gectik bide gaz da yapti bizimkinde sahti sahbaz oldu aman oglum diycem ilerde yat uyu 1 de mi kalkar 2 de mi... Ben uyumana hakkimi yeterinxe kullandim surekli migren atagom tutuyo ayy anne olmak kolaybdegil vallahi
Kimse yoksa bu fırsatı degerlendir bence canım. Bende çok seveŕim ip atlamayı ama ben atlarsam apartman inler sestenBizim alt katta kimse yok ip cok mantikli decathlon da gormustum buyukler icin ip holihop falan
Pilatese haftada kac gun gidiypsun canim
Kimse yoksa bu fırsatı degerlendir bence canım. Bende çok seveŕim ip atlamayı ama ben atlarsam apartman inler sesten