Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bak mesela uyuyan anne bu vakitte klüpte olmaz demi nasıl ayaktayız 3 dk önce beğenmişsin yazdigimi autumnn uykusuzlar klübü

Benimki gece uyumamama ragmen 6 en gec 7 gibi dikiyor ayaga beni. Babasi vicdana gelir de az bir sey baktigi nadirrr gunlerde bu saatleri yarim saat 40 dk geciyorum anca

Kizlar selam dun yazamadim buyuk oglan biraz sakatlamis kendini de onla ugrasmaktan:) 67.2 ciktim. Tum vucuttan 2ser cm.incelmisim. 1 ayda 1kg.azalmis ama hic yoktan iyidir

Ben de bugun kac cm inceldigimi olcecegim bakalim.

Gunaydin herkese. Kahvalti;

Cay
1.5 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim kasar
1 minik muz
1 tatli kasigi hurmayla tatlandirilmis yerfistigi ezmesi

Kızlar diyetisyene başlıyorum bugün hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hayırlı olsun canım bende en son 4 ay önce gitmiştim diyetisyene 81 kiloydum 10 günde 2bucuk kilo verdim sonra memlekete gittim geldim iki kere .Zaman geçti derken hopp 82 olmuşum kendi çabamla 78e indim de az daha vereyim bende başlıycam hemen bu halde karşısına çıkıcak yüzüm yok dokturumun

Merhaba gece uykusuz kalanlardanım. Sabah uyuduk bebekle. Sonra 10:30 da kalkıp Kızımı saç kesimine götürdük alışveriş yapıp yemeği pişiridim. Oğlana süt bırakmıştım anneme onu içirmiş ben de sütü sağıp buzluğa attım. Saat 14:00 de kahvaltı yerine direkt öğlen yemeği yedim.
1 kepçe bezelye yemeği
3 tane ev köftesi
Salata
1 servis kaşığı pilav

Az önce de sade Türk kahvesi ve bir tane bebek çikolatası

Şimdiye kadar 1,5 lt su.

72 çıktım canım bende. Başladık bakalım inşallah tez zamanda gider bu durum psikolojimi bile etkiliyor yeminle. Mutsuz insana dönüşuyorum. 10 günde 2.5 kilo gayet iyi o zaman başla sende tekrardan.

Yalniz degilmisim.... Delikeiz uyumanin nasil bisey oldugunu unuttum

Sabah:
2 yumurtali 5 dilimli sucuklu omlet
Peynir
1 adt pilic fume
1 tatli kasigi bal
6 adt zeytin

Ogle:
Karisik musli
1 adt muz

Ara ogun:
1 adt sekerli turj kahve
5 adt kayisi

Aksam:
1 tabak etli turlu
1kase yogurt

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim: esim kunefe yiyelim diye tutturdu gitmenek icin kendimi zor tuttum onun yerine parka gittik dolanip geldik.. dune gore bi tik dha iyi gbiyim bundan sonra ofle yemegi yemedigim icin yumurta sayisini 2 ye cikaracagim gece ac yattim yalniz o kotuydu tok yatincada zayiflanmiyo defalarca bunu anladimo

Aynen oyle maalesef tok olunca zayiflanmiyor. Resmen ac olacaksin dun ben de cok ac yattim.

Bu haftasonlari veya bir yere gittigim zamanlar cok kotu ya. Illa ki diyet bozuluyor

Aynen oyle maalesef tok olunca zayiflanmiyor. Resmen ac olacaksin dun ben de cok ac yattim.

Bu haftasonlari veya bir yere gittigim zamanlar cok kotu ya. Illa ki diyet bozuluyor
Ya insallah bozmam ne diim ondan cok korkuyorum haftada bir ogun bozmak aslinda cok korktugum degilde temeller sarsilmaz insallah cunku haftada bi kere atiyorum oglen yemeginde ya da tatluyla muhakkak bozuluyo... Gece ac yatiyorum bizim bebis zibilyon kere kaldirmasa ac oldugumu hatirlamifam sagolsun defalarca hatirlatiyo

Aynen her emzirmede midede ziller caliyor.

Canim bozulsa bile bozuldu artik deyip koyvermeyecegiz. Bozulan yerden kaldigimiz gibi devam edicez bu isin ozu bu.

Ben bu hafta full bozdum hem karnım şişti hem tartı artı oldu hep. Regl bitse rahatlarım inş

Aynen her emzirmede midede ziller caliyor.

Canim bozulsa bile bozuldu artik deyip koyvermeyecegiz. Bozulan yerden kaldigimiz gibi devam edicez bu isin ozu bu.
Evet auni dedigin gbi zaten diyetisyenler bile o kacamagi goz onunde bulunduruyo liste verirken

Kahvalti

iki haslanmis yumurta
Cay
Peynir yarim kk
Zeytin 3 adet
Roka ve kuzu kulag
Bir taze aogan

ogle yemegi yiyemedim

iki dilim meyveli kek ve bir ananasli malt icecegi ictim

Aksam yemegi 3 yk zeytinyagli pirasa 350 gram kadar dana antrikot 4 yk patates puresi cok az kis salatasi

72 çıktım canım bende. Başladık bakalım inşallah tez zamanda gider bu durum psikolojimi bile etkiliyor yeminle. Mutsuz insana dönüşuyorum. 10 günde 2.5 kilo gayet iyi o zaman başla sende tekrardan.
Başlıycam InşAllah canım diyetisyenle daha güzel veriliyo kilolar daha azimli oluyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…