Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Dun gece yazamadim. Simdi yazayim

sabah 1 gozleme cay 4 zeytin 1 kk dan az peynir

oglen

1 buyum bardak ayran
2 ceviz ici 4 cif findik 5 adet kaju
elma rendeli 1 tatli kasigi pekmezle yulaf ezmesi

Aksam
Mercimek corbasi
Kis salatasi
Yagsiz pismis tavuk kanat
Karabugday pilavi
Bir servis tabagibi dolduracak kadardi. Tepeleme degildi.

kilo vermis gibi hissediyorum.Dun kayinvalidem de zayifladin mi sen yuzun incelmis dedi hadi insallah

bugun sabah tartildigimizi unuttum ben haftaya tartilayim artik.

Kahvaltim
1 gozleme cope gitmesin riye yedim vallahi Bir haslanmis yumurta 3 zeytin yarim kk peynir cay

filtre kahve. Sekersiz sutsuz iciyorum kalorisi yok.

1 ltreden fazla su ictim ama su hesabi yapamiiyorum bardakla ictigim icin damacanadan

Öğlen bebek arabası ile bir saat yürüyüş biraz yavaş oldu ama olsun oksijen aldık. Gelirken komşu çaya çağırdı yoğurtlu kırmızı köz biber, mor lahana salatası bir de pırasa çöreği yedim bir dilim. Akşam da eşim kuşbaşılı pide söylemiş 1/3 yedim salata ile. 21:00 gibi ablamlar gelecek çay ile bir şey yerim belki diye yemeyeceğim daha..

Sabah:
2 dilim tam bugday ekmek
Peynir
5 adt zeytin
1 tatli kasigi petek bal
2 adt pilic fume
1 adt yumurta

Oglen:
Bende ogle yemegi aliskanligi yok cocukluktan beri
Muz
1 kase yogurtlu karisik musli(kuruyemis yulaf karisik)

Ara ogun:
1 turk kahvesi(icine az bisey sekee koydum kopuklu olsun diye )
5 adt kayisi

Aksam:
1 adet ton balikli salata
1 kase tarhana

Spor:

30 dakika hiphop tabata

İzlenimim: bugun biraz zor gecti turk kahvedini kurabiyeyle yerdimnormalde ve kahvaltiya esim borek almusti yiyemedim.. alistigim beyaz ekmegi yiyemedim... spor ilk gun icin cok zor oldu ham vucutla fenaydi suam omuzlarim ve kalca kismim agriyo... Suan karnim fazla tok degil ama biseylere saldirmamaliyim ozellikle kalan boregi buzluga kaldirdim ozet gecersek; kolay gecmedi.. ama pes etmitorum suanlik yarin dha kolay olacak

Öğle =
3 yumurtalı menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Akşam=
5 köfte
1 tabak sebze yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği

3 litre su hava iyi değildi yürüyüş yapmadım bugün
Bir de bir iki gündür uyku ağır basıyo kahvaltı yapmadan iki öğün yiyorum bu hiç hoşuma gitmiyo eşimi yolcu etmek için 7 de ayakta oluyorum halbuki yarından tezi yok tam 3 öğün beslenicem

Ne guzel uyuyorsun. Bana uykular haraam

Sabah;
2 haslanmis yumurta, 3 kasik patates kavurmasi, 1 kk ezine peyniri, 1 zeytin ve sekersiz cay

Ara ogun;
1 tane altinkilic kefirli kayisili yogurt, 1 saat sonra turk kahvesi ve 2 avuc cig findik

Oglen;
1 tabak patates kavurmasi, 1 bardak ayran

Aksam;
3 lahmacun, yesillik, ayran

Simdi bir turk kahvesi daha icecegim. Bugünü abur cubur yemeden kapatmayi umuyorum

Ne guzel uyuyorsun. Bana uykular haraam
Canım bende gece uyumuyorum inan ki oğlum 1 saat arayla kalkıp emmeye alıştı bu huyundan vazgeçiremiyorum bi tek sabah 7 den 10 buçuğa kadar uyanmadan uyuyo bende o arada ne uyuyosam o uykusuzlukla kalkıp kahvaltı yapmak çok zoruma gidiyo. Şöyle gece yatıp sabaha kadar uyumanın hayallerini kuruyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…