Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Öğlen yemeği fotoda ( arada geçen eşimin yediği mini kruvasandan yedim sonra da annemle sade kahve içtim) kesmeyince öğlen yemeği yedim. Şimdi akşama ne yerim bilmiyorum

Eklentiler

• 2CA28EA7-A391-464F-A3FA-6CCE19D5EA36.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 33
Kahvaltidan sonra oglen okulda 3 tane hurma, 3 tane gunkurusu yedim. Sekersiz turk kahvesi ve cay ictim. Simdi eve geldim. Sabredebilirsem aksam yemegine kadar sadece su icecegim. Belki bir turk kahvesi icerim. Aksam da taze fasulye (yazdan dondurucuya koymuştum) ve bulgur pilavi ya da kuskus pilavi yapacagim.

Ya kızlar akşama kadar iyi gidip akşam Allah ne verdiyse gömüyorum hala 71 kiloyum. Napmak lazım ya acil diyetisyen şart yapamıyorum kendim olmuyor işte..

Ben de aynı durumdayım diyetisyenim 20 günlükken çağırdı ama eşim çok yoğun gidemedim
Bana diyetisyen 3 aylik olunca başlayalım dedi off ya yoksa hemen başlamam lazım. Türk kahvesi yaptım şu an kendime cekmecedeki abur cuburlari kaldırdım posete çok pis gaza geldim.

Bana diyetisyen 3 aylik olunca başlayalım dedi off ya yoksa hemen başlamam lazım. Türk kahvesi yaptım şu an kendime cekmecedeki abur cuburlari kaldırdım posete çok pis gaza geldim.
Ben gebelik boyunca gittim o da diyetten ziyade süt artıracak ama benim kan Şekerimi de düzenleyecek bir program yaparız dedi (gebelikte şeker çıktı son hafta insülin kullandım ) kadın doğum doktorum endokrin doktorum ve diyetisyen Doğumdan sonra da dikkat et dedi ama açıldıkça açıldım

Gunaydinlar herkese. Uykusuz gecen gecenin sabahina uyandim yerine sabahladim desem daha dogru olur.

Gram gram kilo vermeye devam... en azindan almiyorum diye sevinecek hale geldim 80.8 kg guncel.
Günaydın kızlar ben regl dönemi artı çıkmadığım için mutluyum 79.0 ile devam. autumnn gram gram da olsa gidecek yavaş yavaş. O minik eksiler bir bakacağız 5-10 kg olmuş totalde..

Tekrar geldim ben kahvaltım
Kahvaltı öncesi 1 lt su
2 sahanda yumurta kapama
1 kk süzme peynir
1 parmak kadar dil peyniri
3 parça örgü peynir
5 zeytin
2 ceviz
Yeşillik salatalık
2 dilim uno karabuğdaylı ekmek
Çay

Eklentiler

• B1F833B2-08C0-485A-9F78-0919584F3369.jpeg
    141,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…