Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugün geç kalktım iki öğün yapicam o yüzden kızlar adetim de kilom durdu sanki canım sıkıldı

Öğle=
Haşlanmış iki yumurta
10 fındık
10 zeytin
1kk peynir
1 portakal
Yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma
Maden suyu

Akşam yemeği
Zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt

3litre su

Canim ekmek dusman degil ki.diyetisyen bana sebze yemeklerinin yaninda ozellikle ekmek veriyodu tok tutsun diye. Diger hamurisine ya da tatliya gore masum bence

Kizlae masallah fok iyi gidiyosunuz bugun doktorumla konustum yapacagim spora onay verdi yarin sabah buraya kilomu yazicam ve spora basliyorum artik baktin martin basi gelmis bile ve yazin en azindan bi tshirt bi kot giyerken kalcalarimdan rahatsiz olmak istemiyorum ve sporu ozellikle birakmicam gelinlik icin kilo verdigim diyetime donuyorum ve o zamanki izledigim spor videousuna hadi bakalim insallah yaparim

Kizlar ben wimsi bi gazla basladim ya yazmazsam bilinki bigmac falan yiyorumdur ve diyeti birakmisimdir buna mahal vermeyelim recaa ediyorum sizden

Kizlar selam ben yazamadim kac gundur cunku sut derdinden ne bulursam yedim. Sutum baya azaldi. 4 ay konrolu ve asisi icin goturdum. Bu ay 400gr.almis. onceki 3 ayda 1er kg.almisti. aksam yatmadan mama vermeme ragmen bu kadar almis. Biraz canim sikildi. Allahtan kilosu dusuk degildi de simdi normale donmus. Bir tarafim diyor dayan tatliya petibore, sut olsun. Bir tarafim da diyor git bir diyetisyene adam akilli bir liste al.iyi beslen.sut de olacagi kadar olsun. Kararsizim. Sizce diyetisyene danisayim mi. Daha once bir diyetisyene sordum 6 aydan once tavsiye etmiyoruz dedi.dun bir tanesine mail attim dogumdan hemen sonra bile baslayabilirsin duzenli beslenmis olursun dedi. Diyetisyene giden arkadaslar listenize uyunca sutunuzde artma ya da azalma oldu mu? Bana bir akil verin.

Valla listeye tam uyamiyorum ama yakin besleniyorum. Zaten bu daha ilk liste bana gore gittikce sekillenecek degisimler olacaktir. Su ara kafama gore takiliyorum ama kesinlikle diyet gibi besleniyorum ve bebegim sadece sut almasina ragmen masallah diyeyim sutumde gozle gorulur azalma hissetmedim. 1 haftaya 5 aylik olacagiz zaten 4 aydan sonra hem sut ilk zamanlara gore azaliyor hem de kilo alimlari yavasliyor canim. Ilk zamanlar gibi 1 er kilo alimi olmuyor yani.

Evet canim. zaten 1 kg.almasi da istemiyodum.o zaman da cok agir olacakti ama vicdanen kendimi dusunup yemeden kistim da ondan mi oldu diye de dusunmeden edemedim.sagol

6 aydan once cok agir bi diyete girme canim ama petibor flan sutte yapmiyo aslinda yani asiri yedigimde sutumde bi artma olmadi saglikli beslenmen icin belki diyet hazitlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…