Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Dun aksam yemeğinde 6 tane kofte, bir kase mercimek corbasi, yarin dilim tam bugday ekmegi ve az pancar salatasi yedim. Sonra bir turk kahvesi ictim. Annem cay yapalim dedi. Cayin yaninda biraz yer fistigiyla soslu misir ve gofret yedim o cay olmasaydi yemezdim sanirim ama butun suc bende yine de. Cok guzel başlamıştım ama bu hafta tatli istegimi bastiramiyorum.

Gunaydinlar. En sevdigim kahvaltiyla basladim gune. Bayadir yemiyordum organik yulaf ezmelerim gelince hemen yapayim dedim. Yulaf lapasiydi kahvaltim bence mukemmel bir tatli istegi giderici. Cok guzel bir tatli yiyormus hissi veriyor. Tek kotu yani hemen bitmesi. Tatliya karsi koyamayan arkadasimiz cok onlar icin benim yaptigim tarifi veriyorum;

4 yemek kasigi yulaf ezmesi
1 su bardagi sut
1 tatli kasigi toz tarcin
1 muz
2 3 ceviz

Yulaf ezmesi, sut ve tarcini tencereye alip kivam alana kadar pisiriyoruz. Sonrasinda kasede muzun yarisini eziyoruz uzerine yulaf lapasini ekleyip karistiriyoruz. Onun uzerine de bir yana kalan yarim muzu dilimleyip diger yana cevizleri serpistiriyoruz. Hepsi bu afiyet olsun muz yerine bal pekmez vs de tercih ediliyor. Ya da tarcin yerine kakaoyla da yaptigim oluyor. Ya da elma vs baska meyveler de kullanilabilir. Ama bu benim en sevdigim versiyonu

Günaydın fotoda annemle olan kahvaltımız. (Muhlamadan çok az yedim yumurta pırasalı) Şimdi bebek uyuyor anneme bıraktım hava soğuk ama attım kendimi dışarı.

Eklentiler

• 50303661-74D2-471E-B304-5CB36FDE4125.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba ben de sessiz takipçinizim İlk günden beri.6 aylık bebeğim var.If yapıyorum ve sporla destekliyorum.Sizi okudukça hırs yapıyorum yoksa hiç yapasım yok

Merhaba hosgeldin sessiz takip etme katil aramiza sen de yavas bile olsa kilolarindan kurtul yarin tarti gunumuz boy ve kilonu yazarsin sen de bizimle bu yola cikmis olursun

Canım kahveyi mümkün mertebe tüketmemeye çalış. Emziriyorsan bebekte huzursuzluk ve uykusuzluk yapabilir. Form çayları da emzirme dönemi önerilmiyor.
gece ders çalışmam gerekiyor 3te uyku ağır basıyor mecburen uyanmak adına içiyorum günüdzde ofiste stresten haklısın içmemek en doğrusu Form çayım diyetisyenim verdi aynı zamanda süt çayı içeriğinde bebek için faydalı şeyler var.

Kızlar dünkü verdiğim listeye akşam ymk yaparken onun tadına bakayımla bir kaç kaşık kaçırdım. ( kızım için kısır yapmıştım. )

Bugün kü listem

sabah
su
1 yumurta , peynir domates ve 1 dilim y.ekmeğim
öğlene kadar 1,5 su ve çok acıktım bir salatalık yedim ekstradan yemekten önce süt çayı içiyorum şuan

öğlen dereotlu bakla yemeği+yoğurt

bir bardak çay
ara öğün elma kaysı badem

akşam tavuk haşlama ve bol salata

Insallah yarin tekrar kilonu guncellersin olur mu?
p.tesi 63 tüm bakalım kaç dr gitti
Bu arada ne cabuk geldi bu tarti gunu dediginizi duyar gibiyim hatirlatmayi yapalim sonra gormedik duymadik olmasin yarin en sevdigimiz gun tarti gunuuu
p.tesi 63tm bakalım + mı - mi bazen tam tersi kg alıyorum. Nsıl oluyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…