Denemeye değer çok lezzetli bi tarifKabak mevsimi gelince deneyeyim ben de
Aramıza katıl o zaman sende canım ❤Merhaba ben de sessiz takipçinizimİlk günden beri.6 aylık bebeğim var.If yapıyorum ve sporla destekliyorum.Sizi okudukça hırs yapıyorum yoksa hiç yapasım yok
Merhaba ben de sessiz takipçinizimİlk günden beri.6 aylık bebeğim var.If yapıyorum ve sporla destekliyorum.Sizi okudukça hırs yapıyorum yoksa hiç yapasım yok
Umarım hepimiz istediğimiz kilolara yetişiriz.Boyum1.78 kilo 84.9Merhaba hosgeldinsessiz takip etme katil aramiza sen de yavas bile olsa kilolarindan kurtul yarin tarti gunumuz boy ve kilonu yazarsin sen de bizimle bu yola cikmis olursun
Yazayım artık dedim en sonundaAramıza katıl o zaman sende canım ❤
Umarım hepimiz istediğimiz kilolara yetişiriz.Boyum1.78 kilo 84.9
Tabi daha az yazabilirim inşaAllahInsallahyarin tekrar kilonu guncellersin olur mu?
gece ders çalışmam gerekiyor 3te uyku ağır basıyor mecburen uyanmak adına içiyorum günüdzde ofiste stresten haklısın içmemek en doğrusu Form çayım diyetisyenim verdi aynı zamanda süt çayı içeriğinde bebek için faydalı şeyler var.Canım kahveyi mümkün mertebe tüketmemeye çalış. Emziriyorsan bebekte huzursuzluk ve uykusuzluk yapabilir. Form çayları da emzirme dönemi önerilmiyor.
dereotlu yoğurt yiyebilirsin hem sütte yapıyorBen çok acıkırsam ağzıma domates peynir salatalık falan atıyorum. Su içiyorum ya da emziren anne çayları
p.tesi 63 tüm bakalım kaç dr gittiInsallahyarin tekrar kilonu guncellersin olur mu?
p.tesi 63tm bakalım + mı - mi bazen tam tersi kg alıyorum. Nsıl oluyor bilmiyorum.Bu arada ne cabuk geldi bu tarti gunu dediginizi duyar gibiyimhatirlatmayi yapalim sonra gormedik duymadik olmasin yarin en sevdigimiz gun tarti gunuuu
O kadar iyi geldi kiOhh ne güzel