- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.166
- 36
Dogru soyluyorsun. Evde olunca yiyoruz, canimiz cekiyorAslinda eve hicbir sekilde cikolata almamamiz gerekiyor.
Dogru soyluyorsun. Evde olunca yiyoruz, canimiz cekiyor
Canım kahveyi mümkün mertebe tüketmemeye çalış. Emziriyorsan bebekte huzursuzluk ve uykusuzluk yapabilir. Form çayları da emzirme dönemi önerilmiyor.Bugünkü ymk proğramımı paylaşayım sizinle
7:00 su
8:00 sabah 1 yumurta domates peynir ve 1 dilim yulaf kepeği ekmeği
9:00 türk kahvesi
11:00 rezene karışım form çayı (özelden ismini yazarım isterseniz süt yapıyor gazı azaltıyor)
12 ye kadar 1,5 lt su içicem inşlh tabi
öğlen yoğurt ve etli ebegömeci
ara öğün kaysı ve elma
çay, kahve şekersiz
akşama kadar 1,5 lt su
akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt ve yulaf kepeği ekmeği
kahve vs. ve rezene çayı
tabi bunlar günlük yaptığım listem aradaki kaçamaklarımı yarın yazarım. Ümidim tam uyabilmek
Ben çok acıkırsam ağzıma domates peynir salatalık falan atıyorum. Su içiyorum ya da emziren anne çaylarıSelam kizlar;
Bugun kahvaltida iki yumurta, 1 zeytin, 2 dilim ezine peyniri yedim. Arada sadece sekersiz cay ictim. 12.10 gibi ogle yemegimi yiyecegim. Okulda olduğum icin disaridan tek lavas kebap ve ayran soyledim. Uzun zaman sonra ekmek yemis olacagim ama aksam dengelemeyi dusunuyorum. Bu hafta kacamaklarim cok oldu. Umarim kilo almamisimdir. Canim cok fazla tatli istiyor. Ozellikle aksam yatmadan once ne yesem diye geziniyorum mutfakta. Dun gece yatmadan once 4 kare bitter, 3 hurma ve bir avuc cig findik yedim. Resmen bir ogun yemek yemis oldum. Emzirdikten sonra cok fazla aclik hissi oluyor bende. Siz nasil bas ediyorsunuz bununla?
Onlari yesem de kesmiyor bazen. Bosuna onlari da yemis oluyorumBen çok acıkırsam ağzıma domates peynir salatalık falan atıyorum. Su içiyorum ya da emziren anne çayları
Yapacak bi şey yok sen emziriyorsun bi şey olmazOnlari yesem de kesmiyor bazen. Bosuna onlari da yemis oluyorum
Tatlı isteğin olduğunda süte tarçın yada 2 çay kaşığı tahin döküp karıştırıp içmeyi dene bence canım yanına 2 tane de hurma senin tatlı isteğini keser diye düşünüyorumOnlari yesem de kesmiyor bazen. Bosuna onlari da yemis oluyorum
Sanırım yapıyor dün ve bugün çok gazı oldu. Gerçi iki haftadır hep gazlı ama..Karnabahar benim oglumda acayip gaz yaptı. Sizde yapmiyor mu
Canım gayet iyi daha ne olsun.. ben de geçen sene insülin direnci sınırda çıkmıştı günlük bir saat yürüyüş ve orta karar diyet ile haftada 300-400 gr gidiyordu..Aynen şu iradesine hakim olup yemeyenlere hayranım. Ben kendimi paralayıp bir ayda 3 kg zor verdim
Canım mücveri nasıl yapıyorsun fırında. Ben tavada az yağ ile yapıyorum ama bi de senin gibi deneyeyimÖğle yemeğim 3 dilim fırında da kabak mücver 4 kaşık yoğurt
Canım kabağı rendele suyunu iç 1 tane rende havuç taze soğan dereotu yumurta bir iki kaşık un az da yağ ilave edip karıştır ya tepsiye olduğu gibi dök kek dilimi gibi dilimlersin yada yağda kızartırken verdiğimiz şekil gibi kaşık kaşık dök üzerine düzelt fırında olan çok çok hafif kalori olarak da az bi dilimi 40 kaloriye denk geliyodu hesaplamıştım geçen haftaCanım mücveri nasıl yapıyorsun fırında. Ben tavada az yağ ile yapıyorum ama bi de senin gibi deneyeyim
Canım kabağı rendele suyunu iç 1 tane rende havuç taze soğan dereotu yumurta bir iki kaşık un az da yağ ilave edip karıştır ya tepsiye olduğu gibi dök kek dilimi gibi dilimlersin yada yağda kızartırken verdiğimiz şekil gibi kaşık kaşık dök üzerine düzelt fırında olan çok çok hafif kalori olarak da az bi dilimi 40 kaloriye denk geliyodu hesaplamıştım geçen hafta