Eveeet kesinlikle ellerim filan Baya şişiyor çorap iz yapıyor. Tartıda da minimum 1-2 kg farkediyorKızlar adet döneminiz de ödem topluyo musunuz kilonuzda bi artış oluyo mu
Bende dün adet oldum da normalde ödem tutmazdı vücudum ama şişlik var şimdi öyle hissediyorum yani o yüzden sormak istedim canım sağolasınEveeet kesinlikle ellerim filan Baya şişiyor çorap iz yapıyor. Tartıda da minimum 1-2 kg farkediyor
Havalar düzeldikçe daha yürüyüş süreleriniz artar hem bebeğinede çok iyi gelirHerkes karnabahar yemiş bugün ben de pırasadan vazgeçip fırında karnabahar ve brokoli yedim iki kaşık yoğurtla. Akşam 5 köfte ve yoğurtlu kabak. İkindi 2 kandil simiti albeni 4 biskrem. YouTube da secret eaters diye bir program var neden kilo veremediğimin cevabı orada. Yemek masasında sadece sağlıklı yemekler var ama atıştırmalar çok fena
Bu arada ilk defa oğlumla dışarı çıktık bebek arabası ile 30 dk yürüdük rüzgar çok diye döndüm
Karnabahar benim oglumda acayip gaz yaptı. Sizde yapmiyor muHerkes karnabahar yemiş bugün ben de pırasadan vazgeçip fırında karnabahar ve brokoli yedim iki kaşık yoğurtla. Akşam 5 köfte ve yoğurtlu kabak. İkindi 2 kandil simiti albeni 4 biskrem. YouTube da secret eaters diye bir program var neden kilo veremediğimin cevabı orada. Yemek masasında sadece sağlıklı yemekler var ama atıştırmalar çok fena
Bu arada ilk defa oğlumla dışarı çıktık bebek arabası ile 30 dk yürüdük rüzgar çok diye döndüm
merhaba kızlar bu diyete akşam karar verip verip sabah başlayıp tekrar bozduğunuz oluyormu
Aynen şu iradesine hakim olup yemeyenlere hayranım. Ben kendimi paralayıp bir ayda 3 kg zor verdimCanim bizim de 1 gunumuz digerine uymuyor. Bir uyuyoruz bir uyamiyoruz duse kalka. Ama pes etmeyip devam ediyoruz
günaydın canım afiyet olsun.Eki Görüntüle 2599982 günaydın kızlar
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun❤günaydın canım afiyet olsun.
Selam kizlar;
Bugun kahvaltida iki yumurta, 1 zeytin, 2 dilim ezine peyniri yedim. Arada sadece sekersiz cay ictim. 12.10 gibi ogle yemegimi yiyecegim. Okulda olduğum icin disaridan tek lavas kebap ve ayran soyledim. Uzun zaman sonra ekmek yemis olacagim ama aksam dengelemeyi dusunuyorum. Bu hafta kacamaklarim cok oldu. Umarim kilo almamisimdir. Canim cok fazla tatli istiyor. Ozellikle aksam yatmadan once ne yesem diye geziniyorum mutfakta. Dun gece yatmadan once 4 kare bitter, 3 hurma ve bir avuc cig findik yedim. Resmen bir ogun yemek yemis oldum. Emzirdikten sonra cok fazla aclik hissi oluyor bende. Siz nasil bas ediyorsunuz bununla?