Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kahvaltıya saat 11:00 de komşuya davetliydim yine de çok olmadı bence. Sabah 6 da kalkınca komşuya gitmeden bir filtre kahve içtim açılayım diye. Akşam pırasam var bir de fırında köfte yapacağım inşallah. Ya meyve yemeyi unutuyorum hep sonra da tatlı çekiyor canım

Eklentiler

• 2258BA8B-A15D-4831-B8F6-74771D4735F3.png
    240,9 KB · Görüntüleme: 27
Kahvaltidan sonra cay ve bitter cikolata yedim
Arada bir muz
Aksam firinda tavuk, mercimek çorbası, haslanmis karnabahar, pancar salatasi.

Bu hafta pek kiko verdigimi sanmiyorum. Umarim almamisimdir.

Herkes karnabahar yemiş bugün ben de pırasadan vazgeçip fırında karnabahar ve brokoli yedim iki kaşık yoğurtla. Akşam 5 köfte ve yoğurtlu kabak. İkindi 2 kandil simiti albeni 4 biskrem. YouTube da secret eaters diye bir program var neden kilo veremediğimin cevabı orada. Yemek masasında sadece sağlıklı yemekler var ama atıştırmalar çok fena
Bu arada ilk defa oğlumla dışarı çıktık bebek arabası ile 30 dk yürüdük rüzgar çok diye döndüm

Havalar düzeldikçe daha yürüyüş süreleriniz artar hem bebeğinede çok iyi gelir

Karnabahar benim oglumda acayip gaz yaptı. Sizde yapmiyor mu

Bugünkü ymk proğramımı paylaşayım sizinle

7:00 su
8:00 sabah 1 yumurta domates peynir ve 1 dilim yulaf kepeği ekmeği
9:00 türk kahvesi
11:00 rezene karışım form çayı (özelden ismini yazarım isterseniz süt yapıyor gazı azaltıyor)
12 ye kadar 1,5 lt su içicem inşlh tabi
öğlen yoğurt ve etli ebegömeci
ara öğün kaysı ve elma

çay, kahve şekersiz

akşama kadar 1,5 lt su

akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt ve yulaf kepeği ekmeği

kahve vs. ve rezene çayı

tabi bunlar günlük yaptığım listem aradaki kaçamaklarımı yarın yazarım. Ümidim tam uyabilmek

Gunaydin.

Kahvalti;
Cay
1.5 dilim tam bugday ekmegi
1.5 dilim kasar peyniri
4 zeytin
Az dereotu
1 dilim helva

Selam kizlar;
Bugun kahvaltida iki yumurta, 1 zeytin, 2 dilim ezine peyniri yedim. Arada sadece sekersiz cay ictim. 12.10 gibi ogle yemegimi yiyecegim. Okulda olduğum icin disaridan tek lavas kebap ve ayran soyledim. Uzun zaman sonra ekmek yemis olacagim ama aksam dengelemeyi dusunuyorum. Bu hafta kacamaklarim cok oldu. Umarim kilo almamisimdir. Canim cok fazla tatli istiyor. Ozellikle aksam yatmadan once ne yesem diye geziniyorum mutfakta. Dun gece yatmadan once 4 kare bitter, 3 hurma ve bir avuc cig findik yedim. Resmen bir ogun yemek yemis oldum. Emzirdikten sonra cok fazla aclik hissi oluyor bende. Siz nasil bas ediyorsunuz bununla?

Aslinda eve hicbir sekilde cikolata almamamiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…