Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Evet normal dogum ama ben doktora bile sormadan basladim kendi kendime. Sen de bence yuruyusle baslayabilirsin yuruyusun sezaryene zarari olacagini dusunmuyorum. Ben pilatese gidiyorum. Evde de bazen leslie bazen kosu bandim var onu yapmaya basladim. Bazen de birkac hareket ip atlama squat falan gibi seyler yapiyorum.
Supersib benin diger sorhnim bebisin uyurken hep ayakta sallanmak istemesi bu yuzden spora basladigimda esimden rica edicem artik insallah bunu atlatiriz 👍 eskiden zayif miydin hamilelikle mi aldin

Selam arkadaslar. Haftasonu biraz fazla abur cubur yedim ama bugunden itibaren eski duzene devam. Sabah iki yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin

Arada kucuk bir dilim biskuvili pasta

Oglen bir kase yogurtlu dovme ve nohut çorbası

Arada bir turk kahvesiyle beraber bitter cikolata yerim.

Aksam da barbunya ve pirinc pilavi yapacagim.

Yatmadan biraz kabak cekirdegi yerim diye tahmin ediyorum. Menude eklemeler ya da cikartmalar olursa yazarım.😊

Bu arada çocuklara bakmaya annem geldi. O buradayken yuruyus ya da leslie daha sık yapabilirim artik.
Ay benim de Çarşamba akşam gelecek inşallah annem. Günde bir saat atarım dışarı kendimi

Acim acim acimm bugun neden ya. Dun kacirinca birden bunyem mi sasti nooldu 🙄

Gecen cuma tartildigimda 62 geldim. Ertesi gun regl oldum. Dun tartildim 61 kiloydum. Bugun 60. Hep ayni tartiyls tartıliyorum.

Sanirim benim sabit kilom 60 oldu. Odemle bilmem neyle yukarı oynuyor ama hep 60a dönüyor.

Ben diyet yapmayo biraktim. Yapsam daha da dusecek demek ki... ama yapmak istemiyorum iki ayda bezdim:KK70:

Bir türlü motive de olamiyorum

Bir de her gün yuruyus yapiyorum. Bazen iki kere cikiyorum yürüyüşe. Aksam 8den sonra yemiyorum. Kilomu koruyorum. 1.63 boya daha kilo versem iyi olur ama hic hevesim yok su an

Aslında bu sene kayınvalideme daha rahat söyleyebilirdim ama hasta kendisi. Önceden o kadar iyi değildi aramız kendisi 2 yıldan fazladır hasta daha anlayışlı ve sıcak oldu sonradan. Annem ile resmen pazarlıkla bir şey yapıyoruz çünkü tam bir tv bağımlısı kanal7 nin başından kalkmıyor. Kızım okuldayken bebek genelde öğle uykusunda oluyor o zaman anneme bırakıp çıkarım hem de şu an en sıcak ve rüzgarlıdır vakit öğle saatleri..

Günaydın kızlaar gece 12:00 de bir acıktım anlatamam oturdum yarım paket petibör yedim sonra sinirlendim eşime sardım.. sabah kalktım regl olmuşum 😬
Eşim diyor ki hah başladı demekki iyiydik bir senedir..
Ya gerçekten ağrım filan olmuyor ama nasıl sinirli ve gergin oluyorum anlatamam.. olan adama oldu.
Bu arada pötibör ne kadar süt yaptı gece hem bebek çok emdi ( şu an gaz bombası orası ayrı) hem süt sağdım baya bol bol dolmuş göğüsler..

Günaydın kızlaar gece 12:00 de bir acıktım anlatamam oturdum yarım paket petibör yedim sonra sinirlendim eşime sardım.. sabah kalktım regl olmuşum 😬
Eşim diyor ki hah başladı demekki iyiydik bir senedir..
Ya gerçekten ağrım filan olmuyor ama nasıl sinirli ve gergin oluyorum anlatamam.. olan adama oldu.
Bu arada pötibör ne kadar süt yaptı gece hem bebek çok emdi ( şu an gaz bombası orası ayrı) hem süt sağdım baya bol bol dolmuş göğüsler..
Gunaydin 😊 dun yatmadan once ben de cay yapmistim. Yaninda kabak cekirdegi, antep fistigi, bir de yer fistigi yedim. Iki kare de bitter cikolata yedim. Artik hangisi yapti bilmiyorum, gogsum tas gibi olmus. Gece uzun bir sureden sonra uyudu benim bebis. 8 saat falan uyanmadi. Ben de aralıksız 7 saat uyumusum. Sabah 7de bir uyandik, gogsum sut dolmus. Uyku sayesinde de sut uretimi artıyor ama bu sefer baya fazlaydi.

Simdi hayal meyal hatırlıyorum, bir kere kalkti sanirim emmeye. O kadar yorulmuşum ki, gece uyanip uyanmadigimizi bile hatirlamiyorum 😁

1583213415276818195178825963286.jpg

X