- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Supersib benin diger sorhnim bebisin uyurken hep ayakta sallanmak istemesi bu yuzden spora basladigimda esimden rica edicem artik insallah bunu atlatirizEvet normal dogum ama ben doktora bile sormadan basladim kendi kendime. Sen de bence yuruyusle baslayabilirsin yuruyusun sezaryene zarari olacagini dusunmuyorum. Ben pilatese gidiyorum. Evde de bazen leslie bazen kosu bandim var onu yapmaya basladim. Bazen de birkac hareket ip atlama squat falan gibi seyler yapiyorum.
Listeye yazmaya calistim ama olmadi boyum 169 kilo tam 67
Supersib benin diger sorhnim bebisin uyurken hep ayakta sallanmak istemesi bu yuzden spora basladigimda esimden rica edicem artik insallah bunu atlatirizeskiden zayif miydin hamilelikle mi aldin
Ay benim de Çarşamba akşam gelecek inşallah annem. Günde bir saat atarım dışarı kendimiSelam arkadaslar. Haftasonu biraz fazla abur cubur yedim ama bugunden itibaren eski duzene devam. Sabah iki yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin
Arada kucuk bir dilim biskuvili pasta
Oglen bir kase yogurtlu dovme ve nohut çorbası
Arada bir turk kahvesiyle beraber bitter cikolata yerim.
Aksam da barbunya ve pirinc pilavi yapacagim.
Yatmadan biraz kabak cekirdegi yerim diye tahmin ediyorum. Menude eklemeler ya da cikartmalar olursa yazarım.
Bu arada çocuklara bakmaya annem geldi. O buradayken yuruyus ya da leslie daha sık yapabilirim artik.
Anne baska degil mi? Kv bakarken cekiniyorum cikmaya. Evde yapacak zamanim da kalmiyor ama anneme rahatlikla soyler cikarim.Ay benim de Çarşamba akşam gelecek inşallah annem. Günde bir saat atarım dışarı kendimi
GunaydinGünaydın kızlaar gece 12:00 de bir acıktım anlatamam oturdum yarım paket petibör yedim sonra sinirlendim eşime sardım.. sabah kalktım regl olmuşum
Eşim diyor ki hah başladı demekki iyiydik bir senedir..
Ya gerçekten ağrım filan olmuyor ama nasıl sinirli ve gergin oluyorum anlatamam.. olan adama oldu.
Bu arada pötibör ne kadar süt yaptı gece hem bebek çok emdi ( şu an gaz bombası orası ayrı) hem süt sağdım baya bol bol dolmuş göğüsler..
Kızlar adet döneminiz de ödem topluyo musunuz kilonuzda bi artış oluyo mu
Ben olmadim henuzKızlar adet döneminiz de ödem topluyo musunuz kilonuzda bi artış oluyo mu