Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gunaydin kahvalti 1 haslanmis yumurta 3zeytin 1d.peynir 20findik 1d.ekmek

Merhabalar hanimlar
Benim sorunum ben ekmeksiz kesinlikle doymuyorum.... Ozellikle kahvaltiyi bitirdikten sonra, kendini kandiriyosun sadece bagimlilik sunu sunu ye doyarsin gbi yorumlar gelecektir ama yok yani ekmek olmadan hele o incr tam bugdaylar varya onlarla hic hic hic doymuyorum... Yarim saat bi saat sonra karnim cok gurulduyo 1 hafta kadar buna dayaniuorum sonrasi husran...bbirde zencefil csyi cok yazilmis emzirrn varsa aranizda zencefil sut azaltir

Merhabalar hanimlar
Benim sorunum ben ekmeksiz kesinlikle doymuyorum.... Ozellikle kahvaltiyi bitirdikten sonra, kendini kandiriyosun sadece bagimlilik sunu sunu ye doyarsin gbi yorumlar gelecektir ama yok yani ekmek olmadan hele o incr tam bugdaylar varya onlarla hic hic hic doymuyorum... Yarim saat bi saat sonra karnim cok gurulduyo 1 hafta kadar buna dayaniuorum sonrasi husran...bbirde zencefil csyi cok yazilmis emzirrn varsa aranizda zencefil sut azaltir

Merhaba. Ekmekle doyduguna sartlandirmissin kendini tamamen aliskanlik. Aslina bakarsan daha doyurucu besinlerin tok tutma suresi ekmekten daha uzun olabiliyor. Ekmek yedikce yediriyor kendini. Cok bir caresi yok yavas yavas azaltacaksin. En azindan sadece kahvaltida tuket. Bilmiyorum boyun ve kilon kac ne kadar vermen gerekiyor ama burada birbirimize destek oluyoruz katilabilirsin 😊

Merhaba. Ekmekle doyduguna sartlandirmissin kendini tamamen aliskanlik. Aslina bakarsan daha doyurucu besinlerin tok tutma suresi ekmekten daha uzun olabiliyor. Ekmek yedikce yediriyor kendini. Cok bir caresi yok yavas yavas azaltacaksin. En azindan sadece kahvaltida tuket. Bilmiyorum boyun ve kilon kac ne kadar vermen gerekiyor ama burada birbirimize destek oluyoruz katilabilirsin 😊
Ya bendr sartladigimi dusunuyodum ama gercekren ekmeksiz ozellikle sebze yemeklerinde hic ama hic doymuyorum sebzenin yanina protein koyunca da kilo aliyorum boyum 169 kilom tam 67.0 suan misafirliktryim carsamba gunu baslim ben de sizlerle diyete insallah ama ekmek benim bas dusmanim 😠😠

İnmek istedihim kilo 60 bu arafa yani su lanet 7 kiloyu verirsrm ozellikle kalcalarim ericek ust taraf cok kilolundegil hersey altta toplandi

Ya bendr sartladigimi dusunuyodum ama gercekren ekmeksiz ozellikle sebze yemeklerinde hic ama hic doymuyorum sebzenin yanina protein koyunca da kilo aliyorum boyum 169 kilom tam 67.0 suan misafirliktryim carsamba gunu baslim ben de sizlerle diyete insallah ama ekmek benim bas dusmanim 😠😠

Verilmeyecek kilon yok verirsin 💪 spor da yapiyoruz biz ona da katilirsin. Dun ben de misafirlikteydim cok kacirdim gune de kendime gore iyi bir baslangic yapmadim mesela ama diger ogunlere ekstra dikkat edecegim. Bence aliskanlik cunku ben ekmegi cok yiyen bir insan degilim bir kahvaltida birkac dilim onun disinda hic aramam nerdeyse. Ben boyle alismisim sen de tam tersi.

İnmek istedihim kilo 60 bu arafa yani su lanet 7 kiloyu verirsrm ozellikle kalcalarim ericek ust taraf cok kilolundegil hersey altta toplandi

Az kilon kalmis ama son kilolar maalesef yapisiyor zor gidiyor. Bir de emzirme eklenince. Ben hayatimda hic bu kadar zor kilo vermeye calistigimi hatirlamiyorum. Bir de emzirme kilo verdirir derler....

Az kilon kalmis ama son kilolar maalesef yapisiyor zor gidiyor. Bir de emzirme eklenince. Ben hayatimda hic bu kadar zor kilo vermeye calistigimi hatirlamiyorum. Bir de emzirme kilo verdirir derler....
Yahu sorma nasil yapisti anlatamam zaten ben diyet yaparak 68 e ulastim ama nasilnzorlandim emzirirken ne zormus Allah im yarabbim bide ayaktam inince uyumayan bi cocuk surekli sallanma istiyo e sallarken elim biseylere gidiyor onu gevtim karnim surekli ac emzirdigim icin spora iki uc hafta sonra baslim doktor suan spor yapma demisti emzirdihim icin cok yogun sanirim doktor randevumuzdan sonra baslim

Yahu sorma nasil yapisti anlatamam zaten ben diyet yaparak 68 e ulastim ama nasilnzorlandim emzirirken ne zormus Allah im yarabbim bide ayaktam inince uyumayan bi cocuk surekli sallanma istiyo e sallarken elim biseylere gidiyor onu gevtim karnim surekli ac emzirdigim icin spora iki uc hafta sonra baslim doktor suan spor yapma demisti emzirdihim icin cok yogun sanirim doktor randevumuzdan sonra baslim

Benim bebegim 4.5 aylik 1 aydir aktif spor yapiyorum valla sporsuz olmuyor cunku %100 beslenmeme dikkat edemiyorum :KK43:

Selam kızlar dünakşam misafirliğe gidicem diye öğleyi yulafla hafif gecistirdim akşam poğaça tuzlu tarzı bişey olursa diye 1 tane yeme hakkı koymuştum kendime. Arkadaşım da hep tatlı yapmış 1 dilim baklava yedim sadece dünden beri öğle yediğim yulafla duruyorum yani nasıl açım şu an yeni de uyandım iki tam buğday ekmeğin arasına 1 dilim kaşarlı tost yapıyorum dün ki açlığımı bastırmam lazım 🤦‍♀️

Selam sabah staja gittim kahvaltı iki mini pizza çay. Öğlen ablam Madımak yapmış Sivas’a gelin olunca o bizi de alıştırdı yoğurtla yerim. Akşam beli değil

Kahvaltı =
2dilim tam buğday ekmeğine 1 dilim kaşarlı tost
10 zeytin
1 kibrit kutusu peynir

Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi
3 hurma

Öğle yemeği =
Ton balıklı salata

Akşam yemeği =
Haşlama et
Yeşillik

3 litre su

Selam arkadaslar. Haftasonu biraz fazla abur cubur yedim ama bugunden itibaren eski duzene devam. Sabah iki yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin

Arada kucuk bir dilim biskuvili pasta

Oglen bir kase yogurtlu dovme ve nohut çorbası

Arada bir turk kahvesiyle beraber bitter cikolata yerim.

Aksam da barbunya ve pirinc pilavi yapacagim.

Yatmadan biraz kabak cekirdegi yerim diye tahmin ediyorum. Menude eklemeler ya da cikartmalar olursa yazarım.😊

Bu arada çocuklara bakmaya annem geldi. O buradayken yuruyus ya da leslie daha sık yapabilirim artik.

Benim bebegim 4.5 aylik 1 aydir aktif spor yapiyorum valla sporsuz olmuyor cunku %100 beslenmeme dikkat edemiyorum :KK43:
Haklisin canim en azindan 7. Ayi bitir dedi aktif spor icin sporsuz ben de hic kilo vermedim hayatimda zaten hep pilates yaptim tabata yaptim suanki goruntim.beni deli ediyor neyse 2 3 hafta bekleyelim bakalim suan ne yapiyosun spora mi gidiyosun bu arada benim sezaryan senin muntrmelrn normal dogumdur ondan izin vermistir

Haklisin canim en azindan 7. Ayi bitir dedi aktif spor icin sporsuz ben de hic kilo vermedim hayatimda zaten hep pilates yaptim tabata yaptim suanki goruntim.beni deli ediyor neyse 2 3 hafta bekleyelim bakalim suan ne yapiyosun spora mi gidiyosun bu arada benim sezaryan senin muntrmelrn normal dogumdur ondan izin vermistir

Evet normal dogum ama ben doktora bile sormadan basladim kendi kendime. Sen de bence yuruyusle baslayabilirsin yuruyusun sezaryene zarari olacagini dusunmuyorum. Ben pilatese gidiyorum. Evde de bazen leslie bazen kosu bandim var onu yapmaya basladim. Bazen de birkac hareket ip atlama squat falan gibi seyler yapiyorum.

15831549234639106182633783978838.jpg
hadi bayanlar spor vakti🏃‍♀️ biz türk kadınları çocukta doğururuz ev işi de yaparız pazardan çıkıp poşetleri bebek arabasına asıp spor da yapmayı biliriz 😀😀

X