Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Lahmacuna bayılırım hayatım boyu onu yiyerek beslenebiliceğimi düşünürüm hatta :KK70: şaka bi yana öğle öğünü için güzel ve doyurucu bi tercih bende bir iki kilo daha vereyim yicem InşAllah kendime öyle bi hedef koydum şimdilik
Ben sevmiyorum aslında ama gece bebek uyumadı gündüz de gazı çoktu eşim baktı benden hayır yok sipariş vermiş yedim uğraşmayım diye. 26 yaşına kadar hiç et yemedim kızıma hamile kaldığımda 10 sene önce canım çekti yedim şimdi de et ilk tercihim olmuyor. Ama şu an hazır yemek olsun da yeter diyorum

İki köfte ve bir avuç karışık kuruyemiş ile kapattım akşamı. Su 3lt oldu bir bardak daha içip yatalım bebişle. Yarın Pazar kızım gel yatar eşim yatırsın artık. Ben 20 saattir uyumadım 😩

Günaydın kızlar şükür minik adam gece uyudu. Öyle olunca saat 7:30 da açtık gözümüzü. Kahvaltım 2 yumurta bir kk peynir tere nane salatalık (domatesler eşimin ben yiyemiyorum yaz dışında) yarım simit..

Eklentiler

• 34D9857F-EC81-4E9F-A233-6411B93FE5C4.jpeg
    34D9857F-EC81-4E9F-A233-6411B93FE5C4.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlar şükür minik adam gece uyudu. Öyle olunca saat 7:30 da açtık gözümüzü. Kahvaltım 2 yumurta bir kk peynir tere nane salatalık (domatesler eşimin ben yiyemiyorum yaz dışında) yarım simit..

Afiyet olsun orada paketli kruvasan goruyorum 🤪

Gunaydin kahvaltim;

Sikma nar-portakal suyu
Peynir
Dereotu
Yarim dilimden az fazla ekmek
2 3 ceviz
Ve helva maalesef :KK43:

Günaydın kızlar

Kahvaltı =
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 tane fırında elma dilim patates

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter

Öğle yemeği
Meyveli yulaf

Akşam misafirliğe gidicem büyük ihtimal pasta börek olucak o yüzden öğle yı hafif tutup akşam orda bi çeşit yeme planım var

3 litre su

Selam kızlar yediklerimi pek yazmıyorum çünkü çok fazla dikkat etmiyorum . Cuma tartısını yazamamıştım yartının pili bitmişti . Dün tartıldım hala 51.6 yım . Son kilolar olduğu in çok zor gidiyor . Yediklerime dikkat etsem keşke . Bu ara leslie abanıcam artık . Nisanın sonuna 48 olsam keşke ama bu yavaşlıkla çok zor

Gunaydin kahvaltim;

Sikma nar-portakal suyu
Peynir
Dereotu
Yarim dilimden az fazla ekmek
2 3 ceviz
Ve helva maalesef :KK43:

Canım helvadan daha çok dikkat çeken meyve suları genelde komposto ya da meyve suyu görüyorum Bunlar kan şekerini hızlı yükseltip düşürür. Onun yerine meyvenin kendisini yesen daha iyi olur

Selam kızlar yediklerimi pek yazmıyorum çünkü çok fazla dikkat etmiyorum . Cuma tartısını yazamamıştım yartının pili bitmişti . Dün tartıldım hala 51.6 yım . Son kilolar olduğu in çok zor gidiyor . Yediklerime dikkat etsem keşke . Bu ara leslie abanıcam artık . Nisanın sonuna 48 olsam keşke ama bu yavaşlıkla çok zor

Canım çok düşük zaten kilon. Boyun kaç bu kadar az kg istediğine göre merak ettim?

Canım helvadan daha çok dikkat çeken meyve suları genelde komposto ya da meyve suyu görüyorum Bunlar kan şekerini hızlı yükseltip düşürür. Onun yerine meyvenin kendisini yesen daha iyi olur

Canim evde cok meyve oluyor curumeye yuz tutmadan sıkıyorum. Kompostolarimi da sekersiz yapiyorum diyetisyenim gunde 2 bardaga kadar icebilecegimi soyledi.

Öğle yemeğim çok dengeliydi
İkindi de bir krep ve bir avuç kuruyemiş yedim akşam pide yedim malesef. Bir de bugün 4 lt olmak üzere suyum.

Eklentiler

• 05A32825-9A43-48BB-ABA9-1E490CA51658.jpeg
    05A32825-9A43-48BB-ABA9-1E490CA51658.jpeg
    160,9 KB · Görüntüleme: 29
  • ED4317D4-A2F5-4565-9BA5-D3649F305D94.jpeg
    ED4317D4-A2F5-4565-9BA5-D3649F305D94.jpeg
    180,9 KB · Görüntüleme: 27
Canım çok düşük zaten kilon. Boyun kaç bu kadar az kg istediğine göre merak ettim?
Boyun kısa 153. Önceden 46 kilo ama hafif göbekliydim . Spor yapmazdım . Şimdi ki isteğim dümdüz hatta belki kalı bi karın . O yüzden 48 den bile düşebilirim .bide kollarım klasik anne kolu . Her yerim inceldi kollarım incelmiyor

Bi de kızlar bilen vardır belki spor yaptıktn ne kadr süre sonra yemek yemeliyim. Ve ne tarz şeyler tüketmeliyim

Boyun kısa 153. Önceden 46 kilo ama hafif göbekliydim . Spor yapmazdım . Şimdi ki isteğim dümdüz hatta belki kalı bi karın . O yüzden 48 den bile düşebilirim .bide kollarım klasik anne kolu . Her yerim inceldi kollarım incelmiyor
Ben yapmıyorum ama yapan arkadaşlar sıkılaşma için pilates diyor. Fayda görürsün bence.. yine de kilon çok iyi ben şu an 68 e razıyım

X