Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sütlü tatlı yiyebilirsin bence canım doktorum bana haftada bir yada 2 sütlü tatlı yiyebilirsin dedi yok demem dersen hurma kuru kayısı kuru üzüm onlarla bastırabilirsin InşAllah istediğini
Biraz bitter çikolata iyi iş görür günkurusu falan yemek istemiyorsan

Henuz hicbir sey yemedim muhtemelen ya muz ya hurma yerim artik😁

Selam kızlar öğlen kahve bir bebek çikolatası(misafire aldık sözde hep ben yemeğe başladım)
Sonra ara bir kupa rezene kimyon anason çayı iki parmak kadar narlı cevizli sucuk
Akşam bir kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
3 kaşık yoğurt
Bugün su az oldu daha 1,5 ancak içtim hareket de yok malesef. Eşim çok yoğun ve bir iki dk hariç yardım edemiyor haftasonu da edemeyecek bu ara. Hatta dün anneni çağır sen de yoruldun dedi. İki çocuklu haftasonu beni bekler

Selam kızlar gün bitmeden yetiştim. Hiç bir Cuma tartısına yetişememiştim ben. Boy 172 kilom 81.3 çıktı sabah ☺️

Iyi aksamlar. Ogle; ispanak kavurmasi 5 6 kasik kuskus 🙈 ara; muz bir parca beyaz cikolata aksam; bir kase sehriye corbasi ve bol salata.

Kızlar Motivasyonum sıfır oluyor bazen. Bayrama kadar 3 ay var. Bu 3 ayda 10 kilo vermem lazım. Ama 7leri göremiyorum. Offf ya napıcam ben. Misafire brownie hazırladım. Biraz yedim. Offff

Kızlar Motivasyonum sıfır oluyor bazen. Bayrama kadar 3 ay var. Bu 3 ayda 10 kilo vermem lazım. Ama 7leri göremiyorum. Offf ya napıcam ben. Misafire brownie hazırladım. Biraz yedim. Offff

Canim ayni kilodayiz boy da 2 cm senden uzunum sadece. Buraya sık sık yazmak biraz frenliyor ve birbirimizi motive ediyoruz. Hicbirimiz hatasiz diyet ve spor programi uygulamiyoruz. Ama bir geri iki ileri bir seyler yapiyoruz.

Canim ayni kilodayiz boy da 2 cm senden uzunum sadece. Buraya sık sık yazmak biraz frenliyor ve birbirimizi motive ediyoruz. Hicbirimiz hatasiz diyet ve spor programi uygulamiyoruz. Ama bir geri iki ileri bir seyler yapiyoruz.
Saol canım okuyorum burayı da hep geç kalıyorum yazmaya. Bende bundan sonra geliyorum hep inş. 1 ay önce işe başladım. O yüzden günler nasıl geçiyor anlamıyorum.

Diyet takımlarındayken süper kilo verdim. Ama şu an tekrar motive olamiyorum. Bi 12 kilom kaldı vermem gereken. İnşallah başaracağım.

174 cm boya 58 mi? Aman allahım benim kemiklerim sayılır o kiloda 😱

Canim hamilelikten kisa sure once 68 69 kilolarinda seyrediyordum ve ben o halimi begenmiyordum. Gobek vs oluyor yani biraz da basen. Aslina bakarsan rakamlar tamamen hikaye. Pilates ve spor da yaptigim icin tartida yazanin onemi yok aynaya baktigimda iste bu demem lazim.

Bir de adi diyet degil saglikli yasam. Spor ve pilatesi hic birakmayi dusunmuyorum zaten gecmisim de var. Ayni sekilde saglikli beslenme de. Yoksa ideal kilomuza geldik deyip eski beslenme duzenine donersek aynen geri aliriz kilolari.

Canim hamilelikten kisa sure once 68 69 kilolarinda seyrediyordum ve ben o halimi begenmiyordum. Gobek vs oluyor yani biraz da basen. Aslina bakarsan rakamlar tamamen hikaye. Pilates ve spor da yaptigim icin tartida yazanin onemi yok aynaya baktigimda iste bu demem lazim.

Bir de adi diyet degil saglikli yasam. Spor ve pilatesi hic birakmayi dusunmuyorum zaten gecmisim de var. Ayni sekilde saglikli beslenme de. Yoksa ideal kilomuza geldik deyip eski beslenme duzenine donersek aynen geri aliriz kilolari.
Çok haklısın. Bende pilatese başladım haftada 2 gidiyorum. Vücudum şekillenmeye başlayacak inşallah. Bende geçen sene 74lerde baya incelmiştim. Kemiklerim iri sanırım. O yüzden 68 istiyorum bende. 7leri görmeyeyim mümkünse

Çok haklısın. Bende pilatese başladım haftada 2 gidiyorum. Vücudum şekillenmeye başlayacak inşallah. Bende geçen sene 74lerde baya incelmiştim. Kemiklerim iri sanırım. O yüzden 68 istiyorum bende. 7leri görmeyeyim mümkünse

Amiin hepimiz istedigimiz bedenlere kilolara kavusalim insallah ❤

Kahvaltı =
Iki haşlanmış yumurta
Çeyrek gözleme
10 zeytin
Yeşillik

Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi
3 hurma

Akşam yemeği =
Fırında tavuk
1dilim tam buğday ekmeği
Salata
Yarım ayva tatlısı ( şekerini az koymuştum)

2.litre su 5 km de yürüyüş yaptım

X