Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirirken yeşil çay içiliyor mu canım
2 tane haslanmis yumurta
3 tane kıl biber
30 tane zeytin yedim
1 saat gecsin su icicem bol bol
Merhaba kızlar 20 Aralık annesiyim bulantı ve halsizlik kaynaklı ekmeğe aşırı yüklenmem neticesinde hamileliğimi nerdeyse 30 kilo ile kapattım 10 u doğum sonrası gitti ancak yaklaşık 20 kilom var. Bunu vermem gerekiyor. Ancak kendi başıma olur mu? Emzirirken diyet yapılır mi? Diyetisyene mi gitmeliyim bilemiyorum Mesela yeşil çaydan bahsetmiş arkadaşlar emzirmede yeşil çay içilir mi
Hoşbuldum. Çok canım sıkılıyor 55 kiloydum ben yaHosgeldin. Hepimiz emziriyoruz asiri kismadan vermeye calisiyoruz yoksa bu kilolar oturur. Diyetisyene gidenler de var aramizda.
Ben de hamilelikten önce sürekli içerdim hamilelikte bıraktım emzirirken de içilmez diye biliyordumBen bir sure baya ictim ama sonra diyetisyenim icinde bulunan bir maddeden dolayi icmememi soyledi.
Ben de hamilelikten önce sürekli içerdim hamilelikte bıraktım emzirirken de içilmez diye biliyordum
İvit cekirdekleri saydim 29 tane yemisim dedim bir tane daha yiyim 30 olsn30 zeytin mi
İvit cekirdekleri saydim 29 tane yemisim dedim bir tane daha yiyim 30 olsn
'ye kız canan karatay zeytinde sınır yok diyoİvit cekirdekleri saydim 29 tane yemisim dedim bir tane daha yiyim 30 olsn
160 cm 75 kgEvet ben de yesil cay asigiyim. Ama maalesef icemiyorum su ara boy ve kilonu yazarsan ekleyeyim.
30 zeytin yesem bütün gün suyun başından kalkamam ben2 tane haslanmis yumurta
3 tane kıl biber
30 tane zeytin yedim
1 saat gecsin su icicem bol bol
Selam hoşgeldin canım. Diyetisyenlerin geneli bebeğin ek gıdaya başladığında diyete başlanmasını uygun görüyorlar diye biliyorum . Oğlum 9 aylık olucak benim diyetisyenim yeşil çay içme dedi içinde ki bi maddeden dolayi çocuklarda huzursuzluk olurmuş. Onun dışında sana kilo yapan şeyleri zaten yazından belirtmissin onları azaltarak az da spor yaparak zayıflayabilirsin sana şimdiden bol eksili günler ❤Merhaba kızlar 20 Aralık annesiyim bulantı ve halsizlik kaynaklı ekmeğe aşırı yüklenmem neticesinde hamileliğimi nerdeyse 30 kilo ile kapattım 10 u doğum sonrası gitti ancak yaklaşık 20 kilom var. Bunu vermem gerekiyor. Ancak kendi başıma olur mu? Emzirirken diyet yapılır mi? Diyetisyene mi gitmeliyim bilemiyorum Mesela yeşil çaydan bahsetmiş arkadaşlar emzirmede yeşil çay içilir mi
Teşekkür ederim canım. Ben sezeryan doğum yaptım 2 ay önce. Doğumdan önce haftada 6 gün eliptik bisiklete binerdim. Şimdi kullansam sıkıntı olur mu ki sen hangi sporları yapıyorsun meselaSelam hoşgeldin canım. Diyetisyenlerin geneli bebeğin ek gıdaya başladığında diyete başlanmasını uygun görüyorlar diye biliyorum . Oğlum 9 aylık olucak benim diyetisyenim yeşil çay içme dedi içinde ki bi maddeden dolayi çocuklarda huzursuzluk olurmuş. Onun dışında sana kilo yapan şeyleri zaten yazından belirtmissin onları azaltarak az da spor yaparak zayıflayabilirsin sana şimdiden bol eksili günler ❤
Bende sezeryanla doğum yaptım dikişlerinde bi sıkıntı olmaz dersen kendini zorlamadan eliptiğe devam edebilirsin bence. Ben genelde yürümeyi tercih ediyorum günde 6 km stadyum da yürüyüp belediyenin koyduğu spor aletleri var ya onlara biniyorum onun dışında o gün stada gidemezsem evde 3mile leslie yapıyorum. Diyetisyenim haftada 3 gün spor yapabilirsin diyo ama ben her gün yapmaya özen gosteriyorumTeşekkür ederim canım. Ben sezeryan doğum yaptım 2 ay önce. Doğumdan önce haftada 6 gün eliptik bisiklete binerdim. Şimdi kullansam sıkıntı olur mu ki sen hangi sporları yapıyorsun mesela
Bebeğe kim bakıyorBende sezeryanla doğum yaptım dikişlerinde bi sıkıntı olmaz dersen kendini zorlamadan eliptiğe devam edebilirsin bence. Ben genelde yürümeyi tercih ediyorum günde 6 km stadyum da yürüyüp belediyenin koyduğu spor aletleri var ya onlara biniyorum onun dışında o gün stada gidemezsem evde 3mile leslie yapıyorum. Diyetisyenim haftada 3 gün spor yapabilirsin diyo ama ben her gün yapmaya özen gosteriyorum
Ben bakıyorum canım gurbetteyim zaten esimde cok yogun çalışıyo. leslie yı o uyurken yapıyorum yürüyüşe de çocuk arabasını çok seviyo öğle uykusuna denk getirip cikiyorum o mışıl mışıl uyuyo ben yürüyorum spor aletlerine biniyorumBebeğe kim bakıyor