- 16 Şubat 2016
- 1.580
- 726
Kaç dakika yaptın :) Meyve muz olmadığı müddetçe armut elma yenilebilir ki bunlar kilo aldırmaz asıl sekizde akşam yemeği yenmez 6 da bitirilir .Can bogazdan gelir dermisimben kahvaltiyi bir tik mazur goruyorum. Sadece ekmegi biraz azaltsak kardayiz bence. Ben de limonlu su cok severim tekrar yapmaya baslayayim bari. Simdi bebek uyanmadan leslie yaptim yaptim hadi bakalim
Kaç dakika yaptın :) Meyve muz olmadığı müddetçe armut elma yenilebilir ki bunlar kilo aldırmaz asıl sekizde akşam yemeği yenmez 6 da bitirilir .
Sünnet olayı kesinlessin bende gelcem insallah araniza.. Buyuk ihtimalle 2 haftaya bende baslicam.. Univden sonra uzerime çöken hantalligi annelikle beraber atıp çıtır mı çıtır bi anne olmak istiyorumyaza az da olsa formda girsem yeterli ilk aşamada.. Sonrasi kosturmayla gider diye tahmin ediyorum.. Yine perhiz yemekleri yagsz tuzsuz yemeyi planliyorum.. Bol su.. Evde spordan aklimda kalan egzersizleri yapcam insallah.. Havalar isininca da oglumla yuruyusler kendimizi toparlayalim geliyom.. Yettim gari
Ara öğün armut yedim . Öyle yemeğim;
Haşlanmış karnabahar üzerine yoğurt pulbiberli ve bir bardak su
birşey olmaz bebeğe sütün onu korur sen merak etme .çok geçmiş olsun .meyve çayı yap birebir hastalığaAfiyet olsun. Ben de simdi bogazlarimda biraz gicik hissediyorum nane limon yapip icecegim. Allah korusun da hasta olmayayim ya bebekle cok zor oluyor.
Valla çok iyi olmuş bu konuyu açtığın . Ben şimdi değil de havalar ısınınca başladımSpora basliyorum. Pilates agirlikli. Yememe de dikkat etmeye basliyorum insallah yaza kadar istedigim sonuclari alirim. Yok mu dogum sonrasi zayiflamak isteyen anneler?
Valla çok iyi olmuş bu konuyu açtığın . Ben şimdi değil de havalar ısınınca başladımaz yiyin üşüyorum
Su evet ama tatli ilk 2 ay haric hic istemedim. Standart arada yiyorum ama ozel olarak istegim yokBenimde kilo vermem gerek ama tatliyi kesemiyorum. Emzirdikten sonra acayip su iciyorum ve tatli istiyorum. Hicbirsey kesmiyor. Sizde olmuyor mu
Benimde kilo vermem gerek ama tatliyi kesemiyorum. Emzirdikten sonra acayip su iciyorum ve tatli istiyorum. Hicbirsey kesmiyor. Sizde olmuyor mu
Esin ne is yapiyor kiBugun free shoptan esim bir suru cikolata vs getirecek. Nasil dayanacagim bilmiyoruuum
Esin ne is yapiyor ki
Free shop deyince pilot falan olabilir mi dedimIsle alakali degil canim. Yurtdisindan geliyor bugun o yuzden free shopa ugramadan gelmez
Selam kızlar ben 60 ile hamile kalıp 73le doğum yaptım. Şu an 62 kiloyum, kilo ile sıkıntım yok, hatta daha zayıf görünüyorum. Sıkıntım eski kilolarımın azalıp göbek çevresinde yoğunlaşması. Bacaklarım, kaslarım vs incelmiş, saçma bir göbek oluşmuş. O yüzden acilen sıkılaşmam lazım. Karın kaslarını çalıştırayım dedim ama bildiğin orada kas gücü kalmamış. 2-3 harekette tıkanıp kaldım.