Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Hayır öyle birşey yok. Bol yeşillikli beslen dereotu arrtiryirmis . Ben çok emzirmedim dört ay kadar emzirdim o da çoğu zaman sağdım. Emmiyordu benim ki . 32 yaşındayım ben Sen?

Aynen dereotu kullaniyorum bol. Tahin helvasi sut arttiriyor diye bir ara surekli kahvaltida yedim kompostolar kabak tatlilari vs. Simdi kompostoyu sekersiz yapicam. Amac sivi tuketmek zaten...

Vav nasıl verdin 5 kiloyu yaz bakalım
Hosgeldin canim. Yaptiklarini yaz bize de uygulayalim. Sutunde azalma olmadi dimi?

Sabah ogle aksam 3 ogun besleniyorum.
Aksam 8de son kez yemek yiyip kapatıyorum yeme işini

Ekmek pirinc patates recel bal pekmez meyve tereyag aycicek yagi yok

Kizartma hamur isi yok. paketli hicbi sey yok.

Tatlisiz yapamıyorum deyip bir parca bitter çikolata yemek de yok

Bol su yesillik ve yogurt var. Mevsim sebzelelerinden yemek var

Bu arada sutumde kesinlikle azalma olmadi.
Sagliksiz yiyecelerin yerine saglikli olanlari koydum sadece. Ac kalmak yok yani

Ben hep kahvaltida batiriyorum

Sabah uyandim 9 da limonlu elma sirkeli 2 buyuk bardak su ictim.
Kahvaltida

2 fincan cay
Sucuklu yumurta(2 tane)☺
yarimbeyaz ekmek (normalde beyaz ekmek yemiyoruz ama gece esim baska bulamamis)
2 cay kasigi pekmez
1 kibrit kutusunun yarisi suzme peynir
Bergama tulumu
İzmir tulumu
5 siyah zeytin

Can bogazdan gelir dermisim ben kahvaltiyi bir tik mazur goruyorum. Sadece ekmegi biraz azaltsak kardayiz bence. Ben de limonlu su cok severim tekrar yapmaya baslayayim bari. Simdi bebek uyanmadan leslie yaptim yaptim hadi bakalim

Yok canim sutun azalmasini goze alamam bu yuzden yemeden cok sporla vermeye calisacagim. Diyetisyen paketim hazir bebeden firsat bulursam gidicem
Ben doktora ve diyetisyene danistim ac kalsan bile sut olur dediler sutu yeme etkilemez dediler ki mantikli buldum. Bilirsin bence sende afrikada ac kadin da cok zengin bir kadinda bebegine ayni sutu veriyor.

tek problem kalsiyum demir gibi vitamin icerikleri ya da mineralleri bebege gonderdigimizden kendimiz zarar gormemek icin saglikli beslenebiliriz.

Fena gaza geldim bende sporumu yapacagim 2 hafta once baslamistim 2 haftadir yapmadim Bebek uyudu bende yapyim

Ben hic spor yapmiyorum icimden de gelmoyor. Ilk zamanlar her gun yürüyüş yaptim.

Ama uzun zamandır günlerce evden cikmadigim oldu. Evde de bir sey yapmak istemiyorum
Hamilelik oncesinde duzenli yapardim ben. Oylesine bile olsa disari da hep cikardim. Hatta hamileyken bile daha cok ciktim. Simdi salgin var diye cikmyoruz halbuki hava cok guzel. Evde tikildim kaldim 3000 adim atinca yoruluyorum artik

Eveet ben de leslieye 1 2 hafta once 2 3 gune bir yaparak baslamistim sonra biraktim gibi simdi leslie 1 mile ile tekrar basladim. Yamuna korseyi takip yaptim bile. 15 dk lik olmasina ragmen inanilmaz terletti korsenin de etkisiyle. Pilates ve leslie yi birlikte goturmeyi dusunuyorum. Hadii popolari yerinden kaldiralim

Ne guzel bir seymis bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…