- 16 Şubat 2016
- 1.580
- 726
Hayır öyle birşey yok. Bol yeşillikli beslen dereotu arrtiryirmis . Ben çok emzirmedim dört ay kadar emzirdim o da çoğu zaman sağdım. Emmiyordu benim ki . 32 yaşındayım ben Sen?Evet. Sutun olsun diye diye emzirme doneminde kilo aldim resmenyas kac bu arada?
Vav nasıl verdin 5 kiloyu yaz bakalımBen de geldim
Ilk ay 5 kilo verdim. 70ten 65e dustum.
Simdi ikinci ayimdayim
Umarim bu ay da 5 kilo verebilirim.
Ben de geldim
Ilk ay 5 kilo verdim. 70ten 65e dustum.
Simdi ikinci ayimdayim
Umarim bu ay da 5 kilo verebilirim.
Hayır öyle birşey yok. Bol yeşillikli beslen dereotu arrtiryirmis . Ben çok emzirmedim dört ay kadar emzirdim o da çoğu zaman sağdım. Emmiyordu benim ki . 32 yaşındayım ben Sen?
Vav nasıl verdin 5 kiloyu yaz bakalım
Hosgeldin canim. Yaptiklarini yaz bize de uygulayalim. Sutunde azalma olmadi dimi?
Bu arada sutumde kesinlikle azalma olmadi.
Sagliksiz yiyecelerin yerine saglikli olanlari koydum sadece. Ac kalmak yok yani
Ben hep kahvaltida batiriyorum
Sabah uyandim 9 da limonlu elma sirkeli 2 buyuk bardak su ictim.
Kahvaltida
2 fincan cay
Sucuklu yumurta(2 tane)☺
yarimbeyaz ekmek (normalde beyaz ekmek yemiyoruz ama gece esim baska bulamamis)
2 cay kasigi pekmez
1 kibrit kutusunun yarisi suzme peynir
Bergama tulumu
İzmir tulumu
5 siyah zeytin
Ben doktora ve diyetisyene danistim ac kalsan bile sut olur dediler sutu yeme etkilemez dediler ki mantikli buldum. Bilirsin bence sende afrikada ac kadin da cok zengin bir kadinda bebegine ayni sutu veriyor.Yok canim sutun azalmasini goze alamam bu yuzden yemeden cok sporla vermeye calisacagim. Diyetisyen paketim hazir bebeden firsat bulursam gidicem
Yok tatli krizim olmuyorPekiii tatli krizin olmuyor mu meyve dahi yemiyormussun. Peki hurma?
Ben hic spor yapmiyorum icimden de gelmoyor. Ilk zamanlar her gun yürüyüş yaptim.Fena gaza geldim bende sporumu yapacagim 2 hafta once baslamistim 2 haftadir yapmadimBebek uyudu bende yapyim
Hamilelik oncesinde duzenli yapardim ben. Oylesine bile olsa disari da hep cikardim. Hatta hamileyken bile daha cok ciktim. Simdi salgin var diye cikmyoruz halbuki hava cok guzel. Evde tikildim kaldim 3000 adim atinca yoruluyorum artikBen hic spor yapmiyorum icimden de gelmoyor. Ilk zamanlar her gun yürüyüş yaptim.
Ama uzun zamandır günlerce evden cikmadigim oldu. Evde de bir sey yapmak istemiyorum
Eveet ben de leslieye 1 2 hafta once 2 3 gune bir yaparak baslamistim sonra biraktim gibisimdi leslie 1 mile ile tekrar basladim. Yamuna korseyi takip yaptim bile. 15 dk lik olmasina ragmen inanilmaz terletti korsenin de etkisiyle. Pilates ve leslie yi birlikte goturmeyi dusunuyorum. Hadii popolari yerinden kaldiralim
Ne guzel bir seymis bu
15 dk jillian yaptim 10 dk eliptige bindim. Benden bu kadar dusa giriyorum